Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Beckham yeniden milli takımda

Default Beckham yeniden milli takımda

Beckham yeniden milli takımda
    İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı David Beckham, Brezilya ve Estonya ile yapılacak maçlar için tekrar milli takıma çağrıldı.

İngiltere Milli Takımı’nın eski kaptanı David Beckham, 10 aylık aradan sonra milli takım çağrıldı.

Sven Goran Eriksson’dan sonra İngiltere’nin başına geçen Steve McLaren, eski kaptanı Brezilya ile yapılacak hazırlık maçı ve Estonya ile oynanacak Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması için aday kadroya çağırdı.

2006 Dünya Kupası’nda sonra İngiltere Milli Takımı’nda bir daha görev almayacağını bildiren David Beckham, daha sonra yaptığı açıklamada, teknik direktör Steve McLaren’ın görev vermesi halinde milli takıma dönebileceğini söylemişti.

McLaren’ın çağırdığı aday kadroda şu oyuncular yer alıyor:
    Kaleci: Paul Robinson, Scott Carson, Robert Green.
    Savunma: Phil Neville, Rio Ferdinand, John Terry, Wayne Bridge, Wes Brown, Jamie Carragher, Michael Dawson, Ledley King, Nicky Shorey.
    Ortasaha: David Beckham, Steven Gerrard, Jermaine Jenas, Joe Cole, Aaron Lennon, David Bentley, Michael Carrick, Frank Lampard, Stewart Downing, Kieron Dyer.
    Forvet: Peter Crouch, Michael Owen, Alan Smith, Jermain Defoe.

NTVSpor

David Beckham´in cagirilmasi sacma olmus.Aaron Lennon,Dyer gibi cok iyi sag kanatlar var Ingiltere Milli takiminda.Sol kanatta Downing,Joe Cole var.Ortada Lampard,Gerrard,Carrick var.Beckham nerede oynayacak?

Bu arada Rooney neden cagirilmadi?Sakatligi mi var?

Beckham'ın çağrılmasına sevindim. Büyük kaptan! Kesinlikle hala mevkisinin bir numarası, ölüsü yetiyor.

BaRan Lennon sakat... Joe Cole sol ayrıca formsuz... Dyer ise daha neleR Beckham vaRken...

*Büyük ihtimalle oRta alan böle oluR...

Joe Cole-----Gerrard-----LampaRd-----Beckham
    (Downing)-----(Carrick)

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    David Beckham´in cagirilmasi sacma olmus.Aaron Lennon,Dyer gibi cok iyi sag kanatlar var Ingiltere Milli takiminda.Sol kanatta Downing,Joe Cole var.Ortada Lampard,Gerrard,Carrick var.Beckham nerede oynayacak?

Bu arada Rooney neden cagirilmadi?Sakatligi mi var?
    Tecrübe bakımından Dyer'den de Lennon'dan da Joe Cole'dan da çok daha tecrübeli David Beckham.

Fıratcan'ın da söylediği gibi Lennon sakat, Cole formsuz, hem solda oynuyor.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    BaRan Lennon sakat... Joe Cole sol ayrıca formsuz... Dyer ise daha neleR Beckham vaRken...

*Büyük ihtimalle oRta alan böle oluR...

Joe Cole-----Gerrard-----LampaRd-----Beckham
    (Downing)-----(Carrick)
    Lennon sakat sakat mi milli takima cagrildi Ben Tottenham´in maclarini izliyorum cok ta iyi oynuyor.Dünya Kupasinda da göstermisti kendisini.

Cole´nin sol kanat oldugunu zaten önceki yorumumda yazmistim.Herhalde sen yanlis anladin.

Dyer cok hizli,kolay adam gecebilen ideal bir kanat oyuncusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynen ölüsü yeter.Bkınız Yunanistan'la oynanan 2-2'lik maç....

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Lennon sakat sakat mi milli takima cagrildi Ben Tottenham´in maclarini izliyorum cok ta iyi oynuyor.Dünya Kupasinda da göstermisti kendisini.

Cole´nin sol kanat oldugunu zaten önceki yorumumda yazmistim.Herhalde sen yanlis anladin.

Dyer cok hizli,kolay adam gecebilen ideal bir kanat oyuncusu.
    Hayr BaRan Lennon son maçtamı ne sakatlanmış...Yoksa kötü felan demiyom... Dyer ise daha lig 14.Newcastlede zar zor 11de oynuyor... Koskoca DaviD Beckham varken... Ayrıca Beckham sız İngiltere yide görüyoz elemelerde zar zor oynuyolAr...Joe Cole de çok foRmsuz yani Beckham dan daha iyi biR seçenek yok...

David Beckham'ın yeri kolay kolay doldurulamaz, ölüsü yeter. Çok rahat oynar milli takımda, hem takım kaptanı, öyle kolay kolay yedek kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beckham İngiltere Milli takımı ile özdeşleşmiş isimlerden birisidir iyi olmuş
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

lennon daha iyi artık

beckham ın çağrılması iyi olmuş.ihtiyaçları da vardı zaten

13. Default

Şu anda formda olduğu için çağırılmış sanırım. Çünkü bir daha çağırmam demişti...

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Şu anda formda olduğu için çağırılmış sanırım. Çünkü bir daha çağırmam demişti...
    capello da bir daha almam demişti ama tekrar kadroya aldı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beckham gibi orta açan pardon kafaya pas atan bi kanat oyuncusu daha görmedim.Daha önce alınmaması saçmalıktı.Bir de adam öyle böyle değil koşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lennon sakat olmasa yine çağrılmazdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Beckham özel bir oyuncudur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bugünlerde harika performans sergiliyor madridde
    zaten çağrılcağı baştan belli idi

Dün yine asist yaptı Real Madrid - Deportivo maçında. Hala mevkiisinin bir numarası.

Beckham ın tekrar çağırılması yerinde bir karar...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

PARDON Beckham kim?

Arkadaşlar Beckham futbolcu filan değil manken sadece

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    PARDON Beckham kim?

Arkadaşlar Beckham futbolcu filan değil manken sadece
    Beckham futbolcu değildir diyen bence futboldan anlamıyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beckham futbolcu değildir diyen bence futboldan anlamıyordur.
    Arkadaşım bu benim kendi görüşüm Beckham şu an çektiği reklamlar , yakışıklılığı ,

karizması , mankenlik denryimleriyle ayakta duran bir insan benimle Beckhamı

tartışıyosun bir düşün bakalım Beckham Manchesterdan neden ayrıldı

Ferguson son zamanlarda hep yedek bırakıyodu buna dayanamayan Beckham

benim kafama krampon fırlattı gibi saçma sapan bir gerekçeyle Manchesterdan

ayrıldı ve Beckhamın getirisi Manchestera finans olarak çok fazla olduğu için bunu gören Real MAdrid Beckhamı transfer etme kararı aldı.....

AMA DOĞRU BUNLARI BİLMESENDE OLUR tekdüze devam et sen sadece önüne bak......

Beckham olmassa Yunanistan a 90da atmasa golü İngiltere Finalleri kaçırıcaktı... Beckham tam bir pasör,şütör harikası... Bu yazki Dünya Kupasında da Beckham sayesinde çıktı yine İngiltere Çeyreğe kadar Goller hep onun sayesinde... Son maçta Raul a açtığı orta ortada... Tamam eskisi kadaR iyi değil ama lütfen Beckham Lennon dan kat kat daha iyi... Lennon genç tabiki koşucak... Beckham ise maRka...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

herkesin belli düşüncesi vardır tabiki ama beckham bence harika bir oyuncu real madride geldikten sonra kariyeri bitme noktasına gelsede eski günlerini kimse unutamaz milli takıma katkıları tartışılmaz bence onun kariyerini tartışmak sadece zaman kaybı olur

Beckham Harika bir oyuncu dünyanın en iyi mevkilerine layık orasıda

HOOLYWOOD

Arkadaslar bana sakın beckhamdan futbolcu diye bahsetmeyin kariyerinden filan ne yapmışki

BOZUK BİR SAAT BİLE GÜNDE 2 DEFA DOĞRUYU GÖSTERİR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi hayırlı olsun.Bence doğru bir karar.

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Arkadaşım bu benim kendi görüşüm Beckham şu an çektiği reklamlar , yakışıklılığı ,

karizması , mankenlik denryimleriyle ayakta duran bir insan benimle Beckhamı

tartışıyosun bir düşün bakalım Beckham Manchesterdan neden ayrıldı

Ferguson son zamanlarda hep yedek bırakıyodu buna dayanamayan Beckham

benim kafama krampon fırlattı gibi saçma sapan bir gerekçeyle Manchesterdan

ayrıldı ve Beckhamın getirisi Manchestera finans olarak çok fazla olduğu için bunu gören Real MAdrid Beckhamı transfer etme kararı aldı.....

AMA DOĞRU BUNLARI BİLMESENDE OLUR tekdüze devam et sen sadece önüne bak......
    Beckham karizması ve mankenlik deneyimleriyle mi ayakta duruyor? Bunlar onun avantajı ama esas önemli olan futbolu. Real Madrid zamanında 25-30 milyon Pound'u Beckham'ın kaşına gözüne vermedi herhalde, öyle değil mi?

Quote Originally Posted by FenerbahCHE View Post
    Beckham Harika bir oyuncu dünyanın en iyi mevkilerine layık orasıda

HOOLYWOOD

Arkadaslar bana sakın beckhamdan futbolcu diye bahsetmeyin kariyerinden filan ne yapmışki

BOZUK BİR SAAT BİLE GÜNDE 2 DEFA DOĞRUYU GÖSTERİR
    Beckham dünyanın en iyi oyuncularındandır, kimse futbolculuğunu yargılayamaz. Karizması sayesinde de dünyanın en önemli 2 kulübünde forma giymedi. (Man Utd, R. Madrid) Yeteneğiyle İngiltere'nin kaptanı oldu, dünyanın en büyüğü oldu. Dün Brezilya maçında yine klasını konuşturdu ve asistini yaptı. Yakışıklılığıyla yapmadı herhalde bunu, öyle değil mi? Brezilya defans oyuncularını mı etkiledi mankenliğiyle? Yoksa yeteneğiyle topu çok iyi bir yere mi gönderdi?

Her oyuncu reklamlar sayesinde para kazanır. Beckham'ın Pepsi, Adidas, Gillette gibi büyük sponsorları var ve çok iyi kazanıyor. Her futbolcunun var. Bunlar normal şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

David Beckham çok istikrarsız bir oyuncu.Bazen harika performans gösteriyor bazense hiç görünmüyor ortalıkta.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

beckham gitsin galaxy takımıyla antremanlara çıksın milli takım onun neyine lennon ondan kat kat daha iyi bence

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri