Zaten avrupa kulüpleri keşfetti.Ancak Fenerbahçe önce davrandı.Eğer Fenerbahçe almasaydı Milan'a gidicekti.Egowich'in söyledikleri doğru Luisao,Lucio,Cris gibi oyuncular artık kariyerlerinin zirvesinde bi stoper için 26 yaş genç bi yaş benim sayabildiği brezilyalılar.alex,cris,luisao,juan,naldo,roque junior,edmilson.
Eduda bunların hemen arkasında gelir
pele iyi futbolcu ama edu hiç iyi değil düşüncesindeyim.
Eğer o saydığı isimlerden daha iyi olsaydı Milli takıma girerdi ve Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüpte oynardı...Pele, onun neden milli takıma alınmadığını anlamakta zorluk çektiğini söyledi
So what?
Saike
Ya abi hala ne diyosunuz ben bu hikayeye inanmıyorum bi adam milan yerine feneri seçmez hiçbir şekilde, para ne olursa olsun seçmez.. bırakın milanı, roma olsun, marsilya olsun hatta cska moskova olsun da ben fener,gs, bjk gibi takımlara gitmem.. Yani olmaz öyle şey abi
Tamam Pele büyük bi futbolcudur..
Amaaa Futbolcu yorumlarına gelince berbat yorum yapıyo..
Robinho için veliahtım dedi.. adam ortalarda yok..
C. Ronaldo topçu fln değil dedi.. adam döktürüyo..
Bilemiyorum yorum sizin..
O saydığı isimlerden kötü diyelim. Alex Silva var kadroda, milli takımda ve Sao Paulo'da oynuyor. Fenerbahçe'den daha mı büyük bir kulüp?
A oyuncusu, B oyuncusudan iyidir, ama B oyuncusu A oyuncusundan daha büyük bir kulüpte oynar.
Israrla büyük kulüp-küçük kulüp diyorsun, burada açıkladım satırlarca, bir oku istersen.
İlla büyük oyuncu olmak için büyük kulüpte oynamak gerekmiyor!
O saydığı isimlerden daha iyi veya kötü, ama iyiyse illa ki Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüpte oynaması gerekmiyor.
Ama hangi söze alıntı yapıp bu yorumu yaptığıma bakmıyorsun ki![]()
So what?
Saike
Bence Maradona veya Pele böyle demeçler vermiyorlar, bizim Türk basını uyduruyor gibime geliyor.
Yok artık daha neler Egemen.![]()
Egemen'e katılıyorum bu konuda.. Bizimkiler abartıyor olabilir..
Mesajlarınızı sevgi & saygı çerçevesi ve forum kuralları içerisinde atarsanız sizler ve bizler için çok iyi olur.
Brezilya'da oynayan veya avrupanın büyük kulüplerinde oynayan oyunculara açık milli takım kapısı. Çünkü vitrindeki oyunclarını taraftarlara seyrettirmek istiyorlar..
Brezilya milli takımına sadece avrupa'da oynayan oyuncuları almıyor.Brezilya ligindende oyuncu alıyor ve sanırsam bu zorunluluk bkz.2006 dünya kupası ricardinho.
Ayrıca Avrupa'dan alınanlar Juan ve Lucio.Alex yeni yeni alınıyor.Luisao'yu ise bir kaç maçını hatırlarım o kadar.yani iyi olanlar bile kimi zaman alınmıyor.
Bu Lig T.V'de Pele'nin açıkamasını nereden buldu acaba?Yoksa Lig T.V mi dedi?
Lig TV'nin sitesinden buldum![]()
Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nda (Copa America) mücadele edecek Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Kadroda Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşayan Edu Dracena da yer aldı.
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşayan başarılı savunma oyuncusu Edu Dracena, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı. Brezilya'nın aday kadrosunda yer alırken, seçilmesi halinde Haziran ayındaki Copa America'da da Brezilya formasıyla ter dökecek. Brezilya Milli Takımı teknik Direktörü Dunga, Süper Lig'de gol kralı olan ve Fenerbahçe'yle sözleşme yenileyen Alex'i ise yine kadroya dahil etmedi
Evet milli takımda oynayamaz diyen arkadaşlar
Edu'nun milli takima secilmesi beni sevindirdi, fakat Lucio,Juan,Cris gibi oyuncular varken en son tercih Edu olur.
Pele'nin de Maradona'nın da sözleri tamamen oyuncuları pazarlamaya yönelik.Bu lafları söylüyorlar.Futbolcularını pazarlıyorlar ve amaçlarına ulaşıyorlar...
pele ne diyosa tam tersi çıkıyor.mesela deivid brezilya nın en iyi forvetiydi ona göre ama fos çıktı edu ise iyi gidiyor şu sıralar bakalım nolcak ilerde