el telegoal gelince el stadıum devam etcekmi yoksa sadece el telegoal mi olcak
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
el telegoal gelince el stadıum devam etcekmi yoksa sadece el telegoal mi olcak
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLAR VE TUR MÜCADELELERİ
La Liga: Real Madrid'in Eksik 2 Maçı;
![]()
Şampiyonlar ligi heyecanlı olacak.
Şu anda ligde 2. sıradayım.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İlk defa bakıyorum kariyere..Çok güzelmiş..Bundan sonra hep takip edicem..Konuşmalara bayıldım..
LA LIGA 16.HAFTA MAÇLARI
EL STADIUM
Ersin Düzen: La Liga 16.Hafta Maçlarıyla karşınızdayız sayın seyirciler. Yine çekişmeli, heyecanlı, ve zirveyi derinden etkileyecek maçlar izledik bu hafta.
Ahmet Çakar: Şu programı Kurtlar Vadisi’yle çakıştırıyolar sinir oluyom valla ya. Polat’tan 2 numara kapacaktık şöyle heyt be.
Gürcan Bilgiç: 2 uğurlu sayın mı hocam? ehehehe
Ahmet Çakar: Ne alaka Gürcan?
Gürcan Bilgiç: Polat’tan 2 numarayı kapcam dedinde ehehehe
Kazım Kanat: 2 demeyin kardeşim bana. 2 demeyin yahu!
Ahmet Çakar: Yok yok! Kazansın bu Valencia vazgeçtim ben valla. Bu herif iyice kötüleşiyor. Nerde o eski entel Kazım.
Kazım Kanat: Şerefsiz 2 golümüzü vermedi. Neymiş ofsaytmış. Şeytan diyo, al o bayrağı hakeminnn taaaaaaaa….
Ersin Düzen: Öhmmm… İsterseniz ben bir sunayım sonra geçelim Sayın Kanat. Evet Recreativo-Valencia maçındayız. Söz sizde Sayın Kanat.
Kazım Kanat: Bu nasıl maç yönetmek? Bu nasıl bayrak? Bu nasıl skor? Bu nasıl adalet? Ulan 3-1 yeniyoruz. Üst üste 2 gol ofsayt. Sonra maç 4-3. Yuh olsun böyle hakeme be! Yemiyo ama yemiyo. Sıkıysa Mastella’da çıkarın lan o bayrakları. Gelecek hafta bu hakemi VALENCIA-BARCELONA maçına bekliyoruz. Gelsin bi çıksın bakalım. ADALET ORADA!
Ahmet Çakar: Kazım, sen harbi SİYAH-BEYAZ yobazısın.
Kazım Kanat: Gelecek hafta alacam siyah-beyaz boyalarımı. Sürecem yüzüme. Alıcam Valencia bayrağımı. Bir de arkasında FERNANDO PAŞA yazan formamı giyecem, birde davulumu, meşalemi alacam. Ver elini Mastella!
Ahmet Çakar: Kazım ver elini dedinde aklıma geçen Pazar geldi. Gittik deniz kıyısına bir rakı balık yaptık ki off acayip. Bir ara sarhoşluktan naptığımı şaşırmışım. Atladım kardeşim denize. Her tarafta deniz anaları varmış. Vıcık vıcık oldum.
Tüm Stüdyo: ehehehe
Gürcan Bilgiç: Hocam sana deniz anası taklidi yapayım mı?
Ahmet Çakar: Yap ulan hayırsız.
Gürcan Bilgiç: denizzzzzzz gel kızımmm. ehehehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, sana yakında programa çıkma yasağı gelecek haberin olsun. Demedi deme.
Gürcan Bilgiç: Demedi deme dedinde Kenan Doğulu’nun şarkısı aklıma geldi; Aşk insan olsaydı ben Çin olurdum, Sen Londra olsan ben yağmur olurdum, demedi deme de bana ne dersen de
Ahmet Çakar: Bu şarkı mı şimdi? Çikita Muz’un sözleri bile bundan anlamlı.
Gürcan Bilgiç: puhahahahahaha
Ersin Düzen: Evet toparlayalım artık. Getafe-Sevilla maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Top 3.dakikada Kanoute’ye çarpıp girdi gol oldu. Maç bitti. İğrenç bi maçtı. Güzel olan 3 puan Sevilla’nındı. Artık Avrupa şansımız var gibi gibi. ehehehe
Ersin Düzen: Racing – R.Madrid maçındayız.
Ahmet Çakar: Bizde durduk durduk sonunda patladık. Artık 2.sıradayız. VALENCIA’NIN ÜSTÜNDEYİZ! Anlayanaaa..
Kazım Kanat: Senin ne haddine Valencia’nın üstüne çıkmak Ahmet! Doğru konuş. Unutma ki alttanda iş yapılır. O sadece geçici bir durum.
Ahmet Çakar: Alican Tosun kaptı bu işi kaptı.
Kazım Kanat: Alican Tosun dediğin adamın kuş meselesi daha yeni başladı. Siftahı bile yok.
Gürcan Bilgiç: puhahahahahahahahahahahaha
Ahmet Çakar: Saçından başından utan Kazım Efendi. Ne o laflar öyle.
Gürcan Bilgiç: Saçından başından mı utansın puhahahahahahahaha
Ahmet Çakar: Lafın gelişi kardeşim. Bizde biliyoruz saçı olmadığını.
Kazım Kanat: Ahmet, kırıcı oluyosun ama.
Ahmet Çakar: Sende kırıcı oluyosun Kazım efendi! Ben teknik direktörüme laf ettirmem arkadaş! Bu böyle biline.
Ersin Düzen: Bir El Stadium programının daha sonuna geldik. Haftaya tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
Sevilla dönüyor
Mert sende kıvırdın bu işi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ahmet Çakar: Saçından başından utan Kazım Efendi. Ne o laflar öyle.
Gürcan Bilgiç: Saçından başından mı utansın puhahahahahahahaha
Ahmet Çakar: Lafın gelişi kardeşim. Bizde biliyoruz saçı olmadığını.
Zuhahahahahah puhahahahha![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Cok komikti yine
Bu arada Alican liderlige dogru emin adimlarla gidiyor![]()
huehuheueharikaydı ya.. ellerine sağlık Mert
Sağolun arkadaşlar.
Eray Abi sanada çalışman için teşekkür ederim.İşte EL STADIUM ;
![]()
Süperler.Bize böyle kariyerler okuttuğunuz için Allah razı olsun.
her zamanki gibi kopardınız bizi bravobu arada şampiyon da tosun olcak bu gidişle
![]()
resim guzel olmus
Güzel olmuş yine![]()
EL STADIUM'DA BU HAFTA
Valencia'nın kendi sahasında Barça'yı eze eze yendiği maçı Kazım Kanat, Son 9 dakika kala tartışmalı bir şekilde gol atarak maçı kazanan R.Madrid'i Ahmet Çakar ve Racing'e kendi sahasında 4 tane atarak, bir anda 14.lükten 10.luğa yükselen Sevilla'yı Gürcan Bilgiç yorumlayacak.
Esprili yorumlarıyla futbolseverlerin beğenisini kazanan Gürcan Bilgiç, bu hafta yaptığı basın toplantısında, EL STADIUM'da bir sürprizi açıklayacağız dedi. Ayrıca Valencia-Barcelona maçında Ronaldinho'nun kafasına pet şişe fırlatan Kazım Kanat, karakolda 2 gün geçirdikten sonra programa yetişmeye çalışacak.
İple çekiyoruz gerçekten yeni haftayı![]()
bekliyoruz kazım kanat olayı süpermiş![]()
ya ilk resimde barcelona yerine sevilla kullanıcı gözüküyo yani sarı ile işaretli bi terslik var
Zuahahahaha pet şişe ha.![]()
LA LIGA 17.HAFTA MAÇLARI
EL STADIUM
LaKe tarafından hazırlanmıştır...
Ersin Düzen: El Stadium 17.Hafta programından iyi akşamlar sayın seyirciler. Bu haftada dopdolu bir programla karşınızdayız.
Ahmet Çakar: Hoş geldin Mastella Gazisi Kazım. ehehehe
Kazım Kanat: Önemli olan kazanmaktı Ahmet. Pet şişe mühim değil.
Ahmet Çakar: Valencia – Barcelona maçı oynanmış kardeşim. Gittim bizim Madrid’deki bakkalcıya. her zamanki gibi gazetemi alcam. Adam bana dedi ki: Senin Kazım manşetlerde. Hayrola dedim niye noluyo falan. Attı önüme bi Marca. Baktım gazeteye. Kazım’ın bir resmi. 2. Kat tribününden sarkmış, kafası spot ışıklarının altında ayna gibi parlıyor. Yüzü siyah-beyaz, almış pet şişeyi bizim Ronaldinho’ya doğru savuruyor. ehehehehehehe
Tüm Stüdyo: ehehehehehe
Ahmet Çakar: Süperdi valla. Gülmekten öldüm.
Gürcan Bilgiç: Bende hocam. Maçta hele süperdi. Kazım Abi’yi polislerin bi alışı vardı hele ehehehe
Ahmet Çakar: Ben canlı seyretmedim valla.
Gürcan Bilgiç: Hocam Cin Ali mürekkebe düşerse ne olur?
Ahmet Çakar: Ne olur?
Gürcan Bilgiç: Blue Jean ehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, tüm neşemi aldın götürdün vallahi. Rezil herif seni!
Ersin Düzen: Evet, 17.Haftanın ilk maçı olan Real Madrid – Recreativo maçındayız. Söz sizde Sayın Çakar.
Ahmet Çakar: Robinho’nun balı kıvamındaydı yine. Attı golünü. Bu arada bir zamanlar kümede kalma savaşı verirken şimdi liderle aynı puandayız. İşte İspanya böyledir Kazım Efendi!
Kazım Kanat: Geç bunları doktor. Siz Barça’dan fark yerken bu kadar emin konuşmuyodun.
Ersin Düzen: Haftanın 2.maçı olan Valencia – Barcelona derbisindeyiz.
Kazım Kanat: Valla ben 1-0’dan sonrasını göremedim. Malum olaylar falan oldu. Ama süper maçtı. Atmosfer falan yani. Fernando Paşa 7.dakikada çaktı yine. Gelip selam etti tribünde bana. Sonra o artis Ronaldinho çok sevinme, alırım anahtarını gibisinden bir hareket yaptı bana bende pet şişeyi kaptığım gibi…
Ahmet Çakar: Gerisini biliyoruz Kazım.
Gürcan Bilgiç: ehehehehe
Ersin Düzen: Bu arada El Stadium’un bir sürprizi olduğunu Sayın Bilgiç, hafta içi basın toplantısında açıklamıştı. Şimdi o sürprizimizi ben size duyuracağım. El Stadium programı, 18.Haftadan itibaren her hafta başka bir konuğu ağırlayacak. Bunlar futbol dünyasının önde gelenleri olacak. Konuklarımızı program tanıtımında açıklayacağız.
Gürcan Bilgiç: Hocam, insanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar?
Ahmet Çakar: Niye?
Gürcan Bilgiç: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ehehehehe
Ahmet Çakar: Benimde kaldırma kuvvetim var Gürcan. Üstünde deneyelim istiyosan?
Gürcan Bilgiç: Yok hocam kalsın ehehehe
Ersin Düzen: Sevilla – Racing maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Yine güzel bir maçtı. Sevilla kazanmaya devam ediyor. 10.luğa yükseldik. 7 ile 72.dakikada atılan goller Valencia-Barcelona maçıyla aynı zamanda atılmış. Bu tesptide aktarayım. Ayrıca 2 maçtada galip takım 4 gol atmış.
Ahmet Çakar: Vayyy futbol yorumu tarafın gelişme gösteriyor Gürcan. Aferin.
Kazım Kanat: 4-0 yendiğimizi göremedim ya. Çok üzüldüm gerçekten.
Gürcan Bilgiç: Geçen milli piyango oynadım. Amortiyi tek rakamla kaçırmışım puhahahahaha
Ahmet Çakar: Gürcan, senin şu espri anlayışın için gerçekten üzülüyorum.
Gürcan Bilgiç: Geç bunları hocam. Sahte işler üzülüyorum falan. Ne demişler; “Ağlarsa anam ağlar, gerisi PLAYBACK yapar” puhahahahahah
Ahmet Çakar: Fena değildi bu.
Kazım Kanat: Evet. Bende tuttum gibi.
Ersin Düzen: Bir El Stadium’un daha sonuna geldik. Haftaya burada konuğumuzla birlikte maçlarımızı yorumlayacağız. Bizden ayrılmayın. İyi akşamlar sayın seyirciler.
Tablo:
![]()
Kapıyorsun bu işi Mert..
Çok güzel ya, artık açılın dışarıya doğru, bu yaratıcılığı herkese gösterin.
Sevilla'yı da üst sıralarda görmek istiyoruz...
"YÜCE ATATÜRK"
valencıa ne yapmıs ole be helal olsun tebrıkler
Barcelona Aşın abi gittikten sonra toparlanmış![]()
So what?
Saike