LA LIGA 17.HAFTA MAÇLARI

EL STADIUM
LaKe tarafından hazırlanmıştır...

Ersin Düzen: El Stadium 17.Hafta programından iyi akşamlar sayın seyirciler. Bu haftada dopdolu bir programla karşınızdayız.
Ahmet Çakar: Hoş geldin Mastella Gazisi Kazım. ehehehe
Kazım Kanat: Önemli olan kazanmaktı Ahmet. Pet şişe mühim değil.
Ahmet Çakar: Valencia – Barcelona maçı oynanmış kardeşim. Gittim bizim Madrid’deki bakkalcıya. her zamanki gibi gazetemi alcam. Adam bana dedi ki: Senin Kazım manşetlerde. Hayrola dedim niye noluyo falan. Attı önüme bi Marca. Baktım gazeteye. Kazım’ın bir resmi. 2. Kat tribününden sarkmış, kafası spot ışıklarının altında ayna gibi parlıyor. Yüzü siyah-beyaz, almış pet şişeyi bizim Ronaldinho’ya doğru savuruyor. ehehehehehehe
Tüm Stüdyo: ehehehehehe
Ahmet Çakar: Süperdi valla. Gülmekten öldüm.
Gürcan Bilgiç: Bende hocam. Maçta hele süperdi. Kazım Abi’yi polislerin bi alışı vardı hele ehehehe
Ahmet Çakar: Ben canlı seyretmedim valla.
Gürcan Bilgiç: Hocam Cin Ali mürekkebe düşerse ne olur?
Ahmet Çakar: Ne olur?
Gürcan Bilgiç: Blue Jean ehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, tüm neşemi aldın götürdün vallahi. Rezil herif seni!
Ersin Düzen: Evet, 17.Haftanın ilk maçı olan Real Madrid – Recreativo maçındayız. Söz sizde Sayın Çakar.
Ahmet Çakar: Robinho’nun balı kıvamındaydı yine. Attı golünü. Bu arada bir zamanlar kümede kalma savaşı verirken şimdi liderle aynı puandayız. İşte İspanya böyledir Kazım Efendi!
Kazım Kanat: Geç bunları doktor. Siz Barça’dan fark yerken bu kadar emin konuşmuyodun.
Ersin Düzen: Haftanın 2.maçı olan Valencia – Barcelona derbisindeyiz.
Kazım Kanat: Valla ben 1-0’dan sonrasını göremedim. Malum olaylar falan oldu. Ama süper maçtı. Atmosfer falan yani. Fernando Paşa 7.dakikada çaktı yine. Gelip selam etti tribünde bana. Sonra o artis Ronaldinho çok sevinme, alırım anahtarını gibisinden bir hareket yaptı bana bende pet şişeyi kaptığım gibi…
Ahmet Çakar: Gerisini biliyoruz Kazım.
Gürcan Bilgiç: ehehehehe
Ersin Düzen: Bu arada El Stadium’un bir sürprizi olduğunu Sayın Bilgiç, hafta içi basın toplantısında açıklamıştı. Şimdi o sürprizimizi ben size duyuracağım. El Stadium programı, 18.Haftadan itibaren her hafta başka bir konuğu ağırlayacak. Bunlar futbol dünyasının önde gelenleri olacak. Konuklarımızı program tanıtımında açıklayacağız.
Gürcan Bilgiç: Hocam, insanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar?
Ahmet Çakar: Niye?
Gürcan Bilgiç: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ehehehehe
Ahmet Çakar: Benimde kaldırma kuvvetim var Gürcan. Üstünde deneyelim istiyosan?
Gürcan Bilgiç: Yok hocam kalsın ehehehe
Ersin Düzen: Sevilla – Racing maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Yine güzel bir maçtı. Sevilla kazanmaya devam ediyor. 10.luğa yükseldik. 7 ile 72.dakikada atılan goller Valencia-Barcelona maçıyla aynı zamanda atılmış. Bu tesptide aktarayım. Ayrıca 2 maçtada galip takım 4 gol atmış.
Ahmet Çakar: Vayyy futbol yorumu tarafın gelişme gösteriyor Gürcan. Aferin.
Kazım Kanat: 4-0 yendiğimizi göremedim ya. Çok üzüldüm gerçekten.
Gürcan Bilgiç: Geçen milli piyango oynadım. Amortiyi tek rakamla kaçırmışım puhahahahaha
Ahmet Çakar: Gürcan, senin şu espri anlayışın için gerçekten üzülüyorum.
Gürcan Bilgiç: Geç bunları hocam. Sahte işler üzülüyorum falan. Ne demişler; “Ağlarsa anam ağlar, gerisi PLAYBACK yapar” puhahahahahah
Ahmet Çakar: Fena değildi bu.
Kazım Kanat: Evet. Bende tuttum gibi.
Ersin Düzen: Bir El Stadium’un daha sonuna geldik. Haftaya burada konuğumuzla birlikte maçlarımızı yorumlayacağız. Bizden ayrılmayın. İyi akşamlar sayın seyirciler.

Tablo: