1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: PAF şov

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Senin dediklerin yapılması gerekenler ama iki tane durum var
    1.Özhan Canaydın başkanlığı kolay kolay bırakmayacak gibi yani kısacası bu yönetimden kolay kolay kurtulamazsınız Zaten kulübün borcu ortada kimse pek aday olmak istiyor
    2.Bu gençleştirme operasyonunda taraftara büyük iş düşüyor takıma destek çıkmaları gerekiyor belki bu takım 5. bile olabilir köstek değil destek olunmalı gerçi taraftarın pek sorun teşkil etceğini sanmıyorum ama...
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Senin dediklerin yapılması gerekenler ama iki tane durum var
    1.Özhan Canaydın başkanlığı kolay kolay bırakmayacak gibi yani kısacası bu yönetimden kolay kolay kurtulamazsınız Zaten kulübün borcu ortada kimse pek aday olmak istiyor
    2.Bu gençleştirme operasyonunda taraftara büyük iş düşüyor takıma destek çıkmaları gerekiyor belki bu takım 5. bile olabilir köstek değil destek olunmalı gerçi taraftarın pek sorun teşkil etceğini sanmıyorum ama...
    Yahu o borc Riva arazisi satilinca hemen sifirlaniyor ve üstüne ek gelir elde ediliyor.Türkiye´nin maddi varlik bakimindan en zengin kulübü Galatasaray,hatirlatayim Kesinlikle yeni bir yönetim gelecek!

Bülent Korkmaz´in taraftarlar arasinda sonsuz bir kredisi var.Taraftarlar bile diyor bülent korkmaz basa gelsin genclerle oynayalim 2 sene sampiyonluk yarisinin icinde olmasak bile raziyiz.Büyük Kaptan geldiginde tribünler de dolar kanimca.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O zaman sorun yok Galatasaray için ama yinede Yönetim konusunda o kadar rahat olma derim ben
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun paflarımıza geleceğimiz emin ellerde

Mesaj Yetkileri