konuşuruz Erdem abi.
İzin alırsam geliyorum...![]()
Çağrı abiden başka Anadolu'dan gelen yok mu yav?
BAğcılar varsa takılsın bana ayrıca Çağrı abi sen yazlığa tek gidiyorsun tamam anladık ama orda tek kalmadığını biliyorum yeme yani bizi burdaen azından bir X dişi şahsı :P
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İsterseniz Haliçe gideriz şu uçak gösterisini izlemeye![]()
Benim aklımada da geldi o;lakin onun için biraz daha erken buluşmamız lazım. 12'de başlıyor çünkü. Onun başına yetişmek gerekir.
Duyuru : Cuma günü 21:00 - 22:00 arası msn'de toplanırız. Neler yapabiliriz diye fikri olanlar o saatte messengerlarını açık tutsunlar.
Tamam Erdem. Hafta içi olduğunu unutmuşum Cuma gününün. (:
Abi ben takip ediyorum;lakin yazmaya vaktim olmuyor. Memlekette idim. Uçak ile git gel yaptım.
Aynen ben de öyle düşündüm. Fakat arkadaşlar dikkat ederseniz küçük arkadaşlarımız var onların mesuliyeti de bize ait. O ortam biraz tehlikeli gibigeldi bana. Evet uçak yarışı süper bi organizasyon hatta buluşma olmasaydı ben oraya gidecektim. Fakat uçak düşer falan. Küçük arkadaşlar bizim mesuliyetimizde olacağından olmaz diye düşünüyorum.
Çağrı abi çok haklısın.Uçak yarışı süper bir filir ama ailemle giderim oraya anca.
Uçak işi yattı beyler. Program kararlaştırdığımız gibi.
Taksim => Beşiktaş => Tophane. (:
beyler birisi bana şu msn olayını unutturmasa? Özkan beni o saatlerde çaldırsana abi..
Tamam. Ben seni ararım Eray.
tophane uzak mı ya.Hİç gitmedim
İyi o zaman kaybolmam inşallah![]()
Arkadaşlar Serhatla konuşurken aklımıza geldi. O gün maç da var. Zama mefhumu olmayan arkadaşlarla Tophane'de maçı da seyredebiliriz. Dev ekran ve perde var gideceğimiz yerde. Haberiniz olsun.
Ya ne maçı Çağrı abi.Taksim'e diye çıkarım evden kendimi Pendik'te bulurum artık.
![]()
zaten zaman mefhumu olmayan arkadaşlar için yaptım bu öneriyi...
ne maçı var
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !