-
evet alexin kac kafa golu var bir arastiralim 19 golun kaci kafayla ve ben orta yapma ozelligi 19 kornerde 19 olsun dedim bitiricilik bire bir pozisyonlarda ki becerikliliktir bence genelde forvet oyuncularinda olmasi gerekir inzaghi ve klose tipi oyuncularin 20 dir mesela ve alexte bir orta saha oyuncusu olmasina ragmen gol krali olabiliyorsa ve kaleciyle karsi karsiya pozisyonlari cok etkiliyse bunun 18 olmasi gerek diyorum ayrica uzun sut ta adi uzerinde uzaktan atilan suttur alex e cok dikkat ediyorum kale bulmayacagina ihtimal verdigi sutlari atmaz o pozisyonda pas atar ve simdi dusundugumde hic 30 metreden bir golunu hatirlamiyorum ben alexin bu ozelligini 13 ten fazla yapmam ilicinde 10 dan fazla yapmam cunku on numara olmalarina ragmen bir tane 30 metreden golleri yok hatta ricardinhonunda 13 ten fazla degildir hatirlarsiniz hagi yi uzun sutlariyla attigi goller belki onlarcadir ama hagi bazen topu stad disinida atardi lampart ve gerard ta bazen oyle yapiyor ornegin uefa kupasi finalinde hagi stad disina bir vole vurmustu bunu ricardinho alexte goremezsiniz ama haginin monacoya attigi golude goremezsiniz denemiyorsa atamiyor demektir ama appiah atiyor kesinlikle appiah 17 olmali alex 13 u gecmez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrica tuncayi kafa golleri cok iyi zipladigi icin degildir cok dikkat edin ortaligi yarar gibi iceriye girer ve civi gibi kafalar vurur bunada timing denir o hizla girdiginizde bir pozisyona zaten topa vurursaniz o top vole vurulmus gibi gider ve cok yakin mesafe oldugu icin topu kurtarmak imkansizlasir tuncay iyi sicramaz ama inanilmaz timing yetenegi vardir lugano da oyleydi ancak alex kafayi nereye vuracaginida biliyor ornek bursaspor maci ornek rize maci zdravkovdan daha yukari ziplayip vurdugu kafa topu bu sene antalyaya attigi gol 4-3 besiktas maglubiyetinde attigi kafa golu vs vs benim aklimda cok var boyu kisa futbolcular kafa vuramaz diye birsey yok jaba nin kac kafa golu var bide ona bak ben sana bisey daha soyleyeyim ribery li sezonda hakan sukur 18 gol atiyor sadece 2 si kafayla o zaman kafa topu alma ozelligi yapin buna boyuna gore bir siralama yaparsiniz iste kralin 19 olur bobonun agalininersen martinin cok olur bir kafa vurma kabiliyeti diye bir ozellik yapin bunda nobre umit karan eski hakan sukur simdi bobo da cok var bunlari yazin birde ziplama diye bir ozellik yapin bunada pratesi hatirlarsiniz jaba olur dedgim gibi alex te var o ozellik tita da var emre asikta vardi gencken vs ama oyuncularin ozelliklerini iyi irdelemek gerek bence boyu kisa diye aaa bu adamin kafa topu bu kadar olamaz demeyin bence alexin bursa ya attigi kafa golunde ki vurus teknigi bir cok 1.85 ustu santraforda yoktur turkcell super liginde
Mesaj Yetkileri