Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 465 sonuç

Konu: Eskişehirspor Kariyeri(cekochan)

Default 2008-2009 sezonu ve Avrupa Kupalarına merhaba

Güzel bir yerde bitirdiğimiz bir sezonun ardından yeni sezon hazırlıklarına başlamıştık.UEFA Kupasına katılacağımız için çok ciddi yatırımlar yapmamız gerekiyordu.Yönetim bize ayırdığı para 8.5 MN YTL'ydi.Satacağım oyuncularla bu bütçeyi arttıracaktım.İşte 08-09 sezonu öncesi gelenler,gidenler...

Yeni transferlerden Torje ve Vega'dan çok ümitliyim.Vega'nın PA'sı 198 ayıptır söylemesi.Torje'yi de bilen biliyor zaten.Ee bunların yanında hazırlık kampı olmadan olmaz d'mi?Bu senede yurtiçinde bir kamp programı ayarlamıştım takıma.Yalnızca bir maç için Almanya'ya Köln'ün stat açılışna davetliydik o kadar..Açıkcası verimli bir kamp programı geçirmiştik..

Türkiye Süper Kupası Final Maçı

Açıkcası Fenerbahçe'ye şansımız pek tutmuyor.Hemen yanlış anlamayın canım Fenerli olduğumdan değilSadece iyi oynayamıyoruz nedense bu maçlarda.3.Süper Kupa Sarı-Lacivertli ekibe gitti..

Turkcell Süper Lig..
    Rize maçı

Ligin ilk maçına rakip Rize.Zor bir deplasmandan 3 puanla dönerek sezonu mutlu açtık..

UEFA Kupası

Bu sezondaki ilk Avrupa maceramızda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Zizkovu konuk ediyorduk.Ölüp ölüp dirildiğimiz maçta son dakikalarda bulduğmuz gollerle maçı kazanıp rövanş için avantajlı bir skor çıkardık.

Sonrasında çok ilginç olaylar yaşadım açıkcası.Eskişehirspor'u takip etmeye devam edin diyorum..
    Sonrasında neler oldu?
    UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu Rövanş maçı-Prag hatırası..
    Beşiktaş ile İnönüde oynadığımız maç
    Bizden ayrılmayın..

2. Default

UEFA'da işin zorlaşmış gerçekten ama kazanırsın inşallah.

Bekliyoruz yeni yazını.

Galibiyetler serisi de devam ediyor. (Fenerbahçe hariç )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Mert iyi gidiyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

güzel transferler yapmışın eufada en az guruplara kalmanı bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

sen fenere yenilmişsin sonra gidip inönü de beşiktaşı yenersin olcak iş değil

Beşiktaş maçı

Beşiktaş'la zor bir deplasmana çıktık.Fakat iyi top oynuyorduk.90 dakika sonunda galip gelen taraf biz olmuştuk..

Alanyaspor Maçı

Sıkıcı bir maçtı lige yeni yükselen Alanya karşısında kısır bir futbol ortaya koyduk..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    sen fenere yenilmişsin sonra gidip inönü de beşiktaşı yenersin olcak iş değil
    ben sölemiştim

UEFA Kupası 2.Tur rövanş maçı

Skorun üzerine yatıp koruyarak,turu geçen taraf biz olduk..Bundan sonraki ön eleme turuna seri başı değiliz malesef yani güçlü bir takım gelcek.

GaziAntep maçı

Güneydoğu ekibi karşısında çok rahat oyun oynuyorduk.Rahat bir oyunla maçı kazandık..

UEFA Kupası

Resmen Ateşe düştük!!

Kura çekimi soncunda gruplara kalma yolundaki tek engel,İngiliz temsilcisi Portsmouth..

Portsmouth zor rakip gercekten inşallah geçip gruplara kalırsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zor bir rakip ama beraberliklerle gruplara kalırsın bence..Bir de gruplara kalırsan sana maddi açıdan bir gelir kapısı olacak..Oyuncuları ateşle..Prim veririm..Gazinoya götürürüm diye ..Keşke öyle birşey olsa..Bu arada bu sene şampiyonluk bekliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

portsmouth zor bir rakip mert ama ben eminimki sen ezersin portsmouth'u
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanıyorum yenersin Portshmut'U
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Abi çok iyi gidiyorsun.İnönü'de Beşiktaş'ı yenmişsin helal valla.Portsmouth maçında başarılar

Trabzon maçı..

Vallahi ne diyeyim iyi oynadılar,kazandılar..Bu sene Trabzon gerçekten çok iyi bir kadro kurdu zaten...

UEFA Kupası

Portsmouth maçı..

Avantajlı bir skorla döndük İngiltereden.(Ne kadar avantaj orası meçhul)Kazanmamız gereken bir maçtı.Çok iyi oynadık,pozisyonlar da bulduk,ancak çok şanssızdık.Torje'nin bir topu direkten döndü.Hakemde çok cömert davrandı.Nerdeyse her pozisyondan sonra elini cebine atıp kartına başvurdu

Nesil
    2006

süper gidiyosun vallahi.Tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

trabzon cem sultanı satın mı almış kiralamış mı eğer aldıysa süper iş yapmış

Kayseri Maçı..

Önemli yıldızlarını birbir kaybeden Kayserispor eski gücünden uzaktı.Bu maçı mutlak kazanmalıydık.2 dakikada 2 golle öne geçtik sonrasıda sonradan geldi zaten.Zorlandığımız bir maçtan 3 puanla ayrılmayı bildik..

Fortis Türkiye Kupası.

Maltepespor maçı.

Ankaraspor Maçı...

Gayet heyecanlı bir maç oldu Ankarasporla yaptığımız maç..Bol pazisyonlu...Ancak iki takımda beceriksizliğinin kurbanı oldu..

18. Default

Puan durumunu koymayı unutuyorsun hep.

Kayseri galibiyeti sonrası devamı gelmesi lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mert çok iyi gidiyorsun yahu valla Eskişehir'e göremediği neler yaşatıyorsun.

Başarılar.

UEFA Kupası

Portsmouth maçı..

Bilmiyorum belkide kulübün tarihine geçecek maçlardan birini oynadık burada.Muhteşem bir futbolla İngiliz temsilcisini Eskişehirden eli boş gönderdik.Torje muhteşem oynadı bu maçta bir gol attı birde asist yaptı..

UEFA'da Gruplar belli oldu..
    Ateşe düştük!!!

Rakiplerimiz belli oldu.Bayer Leverkusen (Almanya),Betis (İspanya),Dnipro (Ukrayna),Wigan (İngiltere).Çok zor rakipler gerçekten.Bana öyle geliyorki "0" puanla bitireceğim grubu.Rakiplerin arasından tek puan alabileceğim ekip Dnipro gibi..

Off çok kötü bir gruba düşmüşsün.Dniproyu yener,Wiganla berabere kalırsın bence..Betis,Leverkusen maçları çok zor geçecek gibi

Bence 3. olarak çıkabilirsin,umarım iyi haberlerle dönersin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

bence de gruplardan çıkarsın bi sonraki turda veda edersin uefaya

ligde durum nasıl?

Quote Originally Posted by asdasd View Post
    ligde durum nasıl?
    3.Sıradayım Akşama oynadığım maçları yazacağım ilginç maçlar oldu

bekliyorum devamını..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bravo Mert
    Futbolcu Bilgileri

mert sen çıkarsın.

Nesil
    2005
    Yer
    eskisehir

bravo bende eskişehirpsor'u yönetiyorum süper lige çıktım ve oranın değismez takımı oldum ama hala uefa kupasına katılamadım sana başarılar..

30. Default

Grup gerçekten çok zorlu..

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri