1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Taktiklere bir günümü ayırıyorum yine aynı yine aynı!...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yavaş tempoyla kısa pas gidiyo hızlı tempoyla direk pas başarılı oluyo savunmanın daha gömülü olmasını istersen dar ve deep yap derim daha iyi pozisyon alıyolar ve genelde takımın genel yapısına dikkat et oyuncularada 1-2 ekstra görev ver baya bişi dedim işine yarar umarım.. daha bi geniş açıklarsan kendi taktiğini daha da yardımcı olabilirim

bide başkasının taktiğini alıp koyacaksan niye menejerlik oynuyosun sen kendin yap taktiğini

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    yavaş tempoyla kısa pas gidiyo hızlı tempoyla direk pas başarılı oluyo savunmanın daha gömülü olmasını istersen dar ve deep yap derim daha iyi pozisyon alıyolar ve genelde takımın genel yapısına dikkat et oyuncularada 1-2 ekstra görev ver baya bişi dedim işine yarar umarım.. daha bi geniş açıklarsan kendi taktiğini daha da yardımcı olabilirim

bide başkasının taktiğini alıp koyacaksan niye menejerlik oynuyosun sen kendin yap taktiğini
    ilgin için sağol öncelikle. Fenerdeyim şu an ve 2. sezonum. marcelo, hamit, mehmet topuz, gökhan ünal ve azar karadas'ı aldım. deivid, selçuk deniz barışa yol verdim. diğerleri aynı. 4-4-2 attacking oynuyorum. oklar en uçta kanatlar için. defans ümit özat, lugano edu, hamit orta saha marcelo alex appiah, mehmet topuz. forvette kezman, tuncay(gökhan ünal) bu oyuncularla uygun nasıl oynanabilinir.

Mesaj Yetkileri