1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: "Çalışma İzni" Problemi, Çözüldü

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ingilterede bu sorun genelde oluyodu bende...
    ben oyuncuya yeni ontrat öneriyordum ve çalışmaz izni çıkıyordu yabi örneğin:
    fenerbahçeden tuncayı aldınız izin çıkmadı kadronuzda ama oynatamıosunuz ona yeni konrat önerin bu sorun hallolur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    ingilterede bu sorun genelde oluyodu bende...
    ben oyuncuya yeni ontrat öneriyordum ve çalışmaz izni çıkıyordu yabi örneğin:
    fenerbahçeden tuncayı aldınız izin çıkmadı kadronuzda ama oynatamıosunuz ona yeni konrat önerin bu sorun hallolur

Hah işte ben orada kalıyorum
    Yaşı 17 altı; kadroya girsede izin alınamadı diye oynatamasam: gönderip belçikaya kardeş takımıma avrupa statüsü kazandırcamda..
    Sorun orada..
    Daha kadroma giremeden izin alınamadı cevabı çıkınca oyuncunun kadroma girmesini bırak: hiçbirşey olmuyorki..
    Bütün anlaşmalar, transfler sözleşmeleri fesh olup; oyuncu eski takımında oluyor ???

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Hah işte ben orada kalıyorum
    Yaşı 17 altı; kadroya girsede izin alınamadı diye oynatamasam: gönderip belçikaya kardeş takımıma avrupa statüsü kazandırcamda..
    Sorun orada..
    Daha kadroma giremeden izin alınamadı cevabı çıkınca oyuncunun kadroma girmesini bırak: hiçbirşey olmuyorki..
    Bütün anlaşmalar, transfler sözleşmeleri fesh olup; oyuncu eski takımında oluyor ???
    ya evet arkadaşın dediğine katılıyorum adam izin alamayınca kadromda göremiyorum ki eski takımıına gidiyor ben nasıl o adamı kiralıyım bağlı kulube.Bi açıklama yaparsanız sevinirim.

Mesaj Yetkileri