olsun abi aşarsın sen o sıkıntıları bir uyarı ver sen onlara anlar onlar![]()
olsun abi aşarsın sen o sıkıntıları bir uyarı ver sen onlara anlar onlar![]()
I'm back...
Antalya'yı zorda olsa yenmeyi başardık...
![]()
Antalya galibiyeti iyi olmuş Emre AbiDeplasman da hemde..
![]()
(/s)
delgado ne kadr sakatladindi
1 aydı sonra düzeldi tekrar sakatlandı sezonu baya bir oynadım koymaya vaktim olmadı en kısa zamanda geliyor.
BekliyoRuz Abi, ayRıca Antalya yıda deplasmanda yenmişsin TebRikleR...
hayırlşı olsun emre abi ben uzun zamandsır girmiyordum kariyerine sonunda vazgeçemedin dimi kartalımızdan
Süper Emre abi,Antalya maçı çekişmel geçmiş.90 da iki gol.İyi kazanmışsın gene![]()
emre kardesim bence bu forumda kariyer yazan arkadaslari icinde direktorluk bkaimindan ilk 5 e rahat girersin kariyerin super gidiyor BJK ile de basari yakaladiktan sonra bence artik avupaya acilma zamanidir basarilar dostum
aynen takım kör topal gidiyor ama olsun başaracağına inanıyoruz...
Antalyaspor'a karşı alınan galibiyetin ardından İzmir temsilcisiyle oynadık.
Real Madrid'i İnönü'de ağırladık iyide oynadık ancak kaybettik.Artık Şampiyonlar Ligini bıraktım diyebilirim lige konsantre oldum.Bu kadroyla CL hayal.
Real Madrid mağlubiyetinden sonra Bursa maçı.
Zorlu bir deplasman ama 3 puan çok iyi oldu.
Şampiyonlar Ligi hayalimi tamamıyla bitiren maç.
Ankara deplasmanı artık lige konsantre bir Beşiktaş var.
Kupa maçı gençlere şans verdik ama beraberlik aldık.Daha pişmeleri lazım.
Trabzonspor karşısında şovyaptık ve farka gidebileceğimiz bir maçtı ancak bu kadar atabildik.
Sporting'i yenemedik İstanbul'da UEFA'da hayal oldu gibi.
UEFA'yı da kaybetmenin moral bozukluğuyla Rizespor beraberliği.
Gaziantep deplasmanında alınan süper bir galibiyet ancak Fenerbahçe maçı öncesinde önemli sakatlıklar.
Fenerbahçe maçı öncesinde kadromuzda bulunan sakat oyuncu sayısı sıkıntıya sokacak gibi.
![]()
Takım revire dönmüş yahu, Fenerbahçe'den farklı galibiyet bekliyoruz, bakalım ne olacak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Avrupa'da başarı gelmeden başarı saymıyorum![]()
Fenerbahçe deplasmanında gol atamadık ama golde yemedik.Bu takımı kim kurmuş yahu yenilmiyorlar bir türlü.
Bu beraberlikten sonra işte puan durumu.
![]()
Abi bir ön sayfaya bak ekledim.
Şampiyonlar Ligi çoook kötü bitti....
Avrupa defterini kapattık...
![]()
Olmadı Emre, olmadı. Seneye Avrupa'da başarı bekliyoruz ona göre. Bir de Fener'i yenersen sadece sen yenersin İnönü'deki maçta. O zamana kadar yenen olmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tepemin tası attı basacağım istifayı şimdi.![]()
ReziL rüsva oLmuşuk.İnsan içine çıkacak haLimiz kaLmamış.Emre İstifa,İstifa![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Orduspor'u yenemediler yahu yok yok bunlar bani protesto ediyor.Ulan yazıklar olsun beee size verdiğim emeklere.Bana karşı cephe almışlar oynamıyorlar.Çıkıp golü ben mi atacağım canım.Başkanla bir görüşeyimde çeksin kulaklarını.
Bu arada kan kaybediyor gibiyiz.Bobo sezon sonu için Deportivo ile anlaştı.Sanırım İbrahim Toraman'ı da kaybedeceğiz.Neyse bakalım birkaç oyuncu var izlediğim onları getirebilirsem seneye Avrupa'da başarılı oluruz.
Emre geL seni benim takıma aLayım.Koç oLarak![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Basıyorum abi istifayı hemen geleyim.
Orduspor'u yenememen normal senin gibi iy bir menejer olan emurafu yönetiyor ordusporu
seneye duzgun bı kadroyla avrupada basarı gelır
forumda en cok sayfasi olan kariyer senin buyuk begenen war devamini beklioruz
Emre abi bakıyorum ki BJK yaramamış.
Devam edeceğim arkadaşlar ancak haftaya finallerim başlıyor Haziran sonu gibi olur devamı sanırım bu ay offum.![]()
istifa edecek misin etmeyecek misin emre abi![]()