1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: [TSL]Kayserispor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Halil kesinlikle katılıyorum. Mehmet Topuz için bence bu özellikler şimdilik kafi. Mevkilerine gelince mlli takımda sağ bek oynuyor, takımında geçen sene amc oynuyordu bu sene amr de oynuyo bu özelliklerin hepsi yerinde

Nesil
    2003

Bir cok oyuncunun CA ve ozellikleri duserken bazi oyuncular bundan nasibini almayacaklar. Bence Mehmet Topuz bunlardan birisi. Yukseltilmesi gerektigine katilmiyorum ancak. Ayni CA ile bir ozellikten diger ozellige transfer olabilir tabii.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Halil kesinlikle katılıyorum. Mehmet Topuz için bence bu özellikler şimdilik kafi. Mevkilerine gelince mlli takımda sağ bek oynuyor, takımında geçen sene amc oynuyordu bu sene amr de oynuyo bu özelliklerin hepsi yerinde
    evet mevkileri çok doğru birçok mevkide oynayabiliyor.PA ve CA sı iyi ancak bir kaç özelliği azda olsa yükseltilmeli diye düşünüyorum çünkü bu adam bu sezon hiç gelişme göstermedimi gösterdi.Ben çıplak gözle izledğimden dolayı biliyorum.Maçlarda hep onu gözlemliyorum ve bu yıl kendini dahada geliştirdi.Mesela uzunşut, frikik, isabetli pas, çeviklik(dikkatinizi çekerim bu sezon daha hiç sakatlanmadı ilk kez milli takım kampında sakat oldu)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    evet mevkileri çok doğru birçok mevkide oynayabiliyor.PA ve CA sı iyi ancak bir kaç özelliği azda olsa yükseltilmeli diye düşünüyorum çünkü bu adam bu sezon hiç gelişme göstermedimi gösterdi.Ben çıplak gözle izledğimden dolayı biliyorum.Maçlarda hep onu gözlemliyorum ve bu yıl kendini dahada geliştirdi.Mesela uzunşut, frikik, isabetli pas, çeviklik(dikkatinizi çekerim bu sezon daha hiç sakatlanmadı ilk kez milli takım kampında sakat oldu)
    Gelisme gostermemis olsa zaten dusurulecekti.

Turkiye liginin tamami 5 CA puani dusecek. Mehmet'in ayni kalmasi, bir bakima 5 puan yukseltilmesi gibi oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gelisme gostermemis olsa zaten dusurulecekti.

Turkiye liginin tamami 5 CA puani dusecek. Mehmet'in ayni kalmasi, bir bakima 5 puan yukseltilmesi gibi oluyor.
    diğerleri düşecekse sorun yok ben birçok oyuncu yükselirde bu yükselmezse büyük hata olur ondan söyledim

Mesaj Yetkileri