Halil kesinlikle katılıyorum. Mehmet Topuz için bence bu özellikler şimdilik kafi. Mevkilerine gelince mlli takımda sağ bek oynuyor, takımında geçen sene amc oynuyordu bu sene amr de oynuyo bu özelliklerin hepsi yerinde
Halil kesinlikle katılıyorum. Mehmet Topuz için bence bu özellikler şimdilik kafi. Mevkilerine gelince mlli takımda sağ bek oynuyor, takımında geçen sene amc oynuyordu bu sene amr de oynuyo bu özelliklerin hepsi yerinde
Bir cok oyuncunun CA ve ozellikleri duserken bazi oyuncular bundan nasibini almayacaklar. Bence Mehmet Topuz bunlardan birisi. Yukseltilmesi gerektigine katilmiyorum ancak. Ayni CA ile bir ozellikten diger ozellige transfer olabilir tabii.
evet mevkileri çok doğru birçok mevkide oynayabiliyor.PA ve CA sı iyi ancak bir kaç özelliği azda olsa yükseltilmeli diye düşünüyorum çünkü bu adam bu sezon hiç gelişme göstermedimi gösterdi.Ben çıplak gözle izledğimden dolayı biliyorum.Maçlarda hep onu gözlemliyorum ve bu yıl kendini dahada geliştirdi.Mesela uzunşut, frikik, isabetli pas, çeviklik(dikkatinizi çekerim bu sezon daha hiç sakatlanmadı ilk kez milli takım kampında sakat oldu)