1 ile 30 arası toplam 396 sonuç

Konu: Oyuncu İstek Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Chelsea Futbol Cemiyetind

Quote Originally Posted by cengizvarts View Post
    Ben de etimesgut şekersporu yönetiyorum 2. lig a ya çıkarttım sergen üzgün ml mevkisie ve iyi bir mc ye ihtiyacım var oralarda oynayacak en fazla 27 yaşında ve de herhangi bir bölgede oynayabilecek yabancı oyuncu tavsiyeniz var mı?
    [B]Valla Tam Bildiklerimi SoliyimB]

BULENT AKIN
    AYHAN AKMAN
    SEBASTIAN JOHANSSON

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    oyunkurucu(playmaker) arıyorum kimi onerirsiniz takımım juventus 2. sezonun ortasındayım yakovenko ve nedved war o bolgede oynayabilecek ama nedved cok yavasladı yakovenkoda kanatta daha iyi kimi onerirsiniz
    Riquelme
    Andrea Pirlo
    Frank Lampard

Turkler:

Tuncay Sanli,dan Iyisi Yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyunkurucu(playmaker) arıyorum kimi onerirsiniz takımım juventus 2. sezonun ortasındayım yakovenko ve nedved war o bolgede oynayabilecek ama nedved cok yavasladı yakovenkoda kanatta daha iyi kimi onerirsiniz
    Quote Originally Posted by Runi baba View Post

Riquelme
    Andrea Pirlo
    Frank Lampard

Turkler:

Tuncay Sanli,dan Iyisi Yok...
    pirlo ve lamparda butcem yetmez pirloya cok ugrastım 45 milyon€ ya bile satmadılar 90 milyon€ istediler okadarda butce yaratamam
    nedvedde riquelmeden daha hızlı
    tuncay hımm playmaker oynayabilirmiki?

sole tekrarlayım sorumu hızı en az 13-14 olcak oyunkurucu (playmaker) arıyorum topu alıp ii pas yapcak(mc-amc mevki) bi adam yardımcı olun ara transfer sezonu yaklasıyo

rosicky (32 milyon€) veya cahill (22 milyon€) dusunuyorum suanda ama bunlardan daha hesaplı kimi alırım acaba sıkıntıya sokmamak lazım takımı

Nesil
    2007
    Yer
    Chelsea Futbol Cemiyetind

pirlo ve lamparda butcem yetmez pirloya cok ugrastım 45 milyon€ ya bile satmadılar 90 milyon€ istediler okadarda butce yaratamam
    nedvedde riquelmeden daha hızlı
    tuncay hımm playmaker oynayabilirmiki?

sole tekrarlayım sorumu hızı en az 13-14 olcak oyunkurucu (playmaker) arıyorum topu alıp ii pas yapcak(mc-amc mevki) bi adam yardımcı olun ara transfer sezonu yaklasıyo

rosicky (32 milyon€) veya cahill (22 milyon€) dusunuyorum suanda ama bunlardan daha hesaplı kimi alırım acaba sıkıntıya sokmamak lazım takımı
    O zaman Rosicky Al

Mesaj Yetkileri