Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Nostaljik ve Tarafsız Süper Lig Kariyeri!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Nostaljik ve Tarafsız Süper Lig Kariyeri!!!

NOSTALJİK VE TARAFSIZ NE DEMEK?

Bunun anlamı : Türkiye liginden yeni bir kariyer açtım. Database küçük, Brezilya ve Almanya liglerinin oyuncuları da dahil olmak üzere Süper Lig ve Türk Telekom Lig A açık olan bu kariyer oyunumda sizlere Türkiye Süper Ligi'ni anlatacağım. Yani sırf başında olduğum takımı değil de Süper Lig'in tamamını... Aslen Galatasaray'lı olduğumu herkes bilir de ben Galatasaraylılığımdan uzak bir kariyer sunacağım sizlere. Kariyer Galatasaray değil, Süper Lig kariyeri olacak. Çünkü bu kariyer oyunumun database'i, benim yaptığım Türkiye Nostalji Paketi'dir. Bu demektir ki oyunda Hagi'ler, Rıdvan'lar, Tanju'lar, Şifo'lar olacak ve bunların tadından okunmayacak hikayeleri sizleri çok eğlendirecek...

Şimdi kariyere başlıyoruz ama size takım kadromu vermeyeceğim. Çünkü liste baya uzun. Nostalji Paketi olduğu için orjinal Galatasaray kadrosuna eklediğim oyuncuların isimlerini vermek yeterli olacaktır.

Kadroda : Orjinal Galatasaray kadrosu (Ancak, Hakan Şükür, Ü. Karan, Mondragon gibi birçok oyuncu 17 yaşındadır),

+ Nostalji Paketi Oyuncuları (Hagi, Popescu, İlie, Capone, Taffarel, Simoviç, Bülent Korkmaz, Prekazi, Tanju, Eser Özaltındere, Falco Götz, Reinhard Stumpf, Cüneyt Canman, Suat Kaya, Uğur Tütüneker, Arif Erdem, Kubilay Türkyılmaz ve Dean Sounders) bulunmaktadır.

Galatasaray; Fenerbahçe, Beşiktaş'tan çok daha kısıtlı bir kadroya sahiptir. Bakalım kim, ne yapacak?

*
    Takımın muhtemel taktiği 4-4-2 olacaktır.
    * Transfer bütçesi 9.8 milyon TL'dir.
    * İlk transfer teklifi 9.8 milyon TL olarak Cesar Delgado'ya yapılmıştır.
    * Hedef ilk yılda şampiyonluktur.
    * Kariyerin amacı ise, okuyuculara komik ve ilginç yazılar, vidyolar ve diğer içerikleri sunmaktır.
    * Kariyer tarafsız olacaktır, sadece Galatasaray değil, Süper Lig anlatılacaktır.
    * Kariyer formatı, henüz belli olmamakla beraber;

1. Sezon öncesi raporu
    2. Devre arası raporu
    3. Sezon sonu raporlarına ek olarak
    4. Kritik maçların analizi
    5. Gollü maçların, spikeriniz GOALay Gürses'in anlatımıyla canlı(!) yayını.
    6. FMSL (FM Süper Lig) fotoroman dünyasından TV programı.
    7. Sezonun en iyi 10 golü (klip)
    8. Sezonun "en"leri (CHEMrah TV yorumu)
    9. Kariyerde mümkün olduğu kadar az resim kullanılacaktır (Aşırı resim kullanımı, sayfanın yüklenmesini zorlaştırdığı gibi okunabilirliği düşürmektedir. Ben yazıya daha çok önem verdiğim için size maçları yazıyla anlatmak daha uygun olacaktır). Kullanılacak resimler; lig tablosu vs. gibi en genelleri olacaktır. Vee... tabi... sürpriz, mizaha dönük resimler... Kendi yapımım...
    10. Sürprizler şeklinde olacaktır.

Kariyer İstatistikleri :

Bu kariyer konum 20 kişi (Emurafu, uABurak89, blackeagle3992, Hugo, dnz009, magirus, Ultraaslanerdem, sefaburan, mustafa_ekici90, Del_Piero_10, Wesley Sneijder, nekop, utku_hagi, Murat Özdemir, Eray Dengiz, ilkereker, cekochan, kaanali, eXcitinG, the_imam912) tarafından okunmuştur.

Kariyeri En Çok Takip Eden Üye : Emurafu (Sürekli güncellenecektir.)
    Kariyeri Takip Eden En Genç Üye : utku_hagi
    Kariyeri Takip Eden En Ağır Abi : sefaburan ve ilkereker
    En Kısa Yorum : Del Piero_10
    En Uzun Yorum : Emurafu
    Yaratıcı Yorum : magirus

Atletico Madrid Alanı İstatistikleri :

Bir önceki kariyerim, Atletico Madrid Alanı konum tam 87 farklı kişi tarafından takip edilmekteydi ve en çok katılımı, ultraslanerdem, cekochan, eXcitinG, Wesley Sneijder, absolout (eksikler tamamlanacak) yapmıştı...

Eski kariyer konumun fikri Emurafu'dan gelmişti. İlk okuyan yönetici, Peluk'tu.

İstatistikler devam edecek...

Son Büyük Gelişme : Galatasaray, Süper Kupa Finali'nde Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu...

Son forum kuralları gereği şunu açıklama ihtiyacı hissettim. Kariyerlerimde mizah aracı olarak kullandığım CHEMrah ismi, CHEMIST ve EMRAH kelimelerinin birleşiminden oluşan bir kelimedir ve anlamı Kimyacı Emrah'tır. Herhangi bir siyasi oluşumun sembolü değildir... Saygılarımla, Emrah Gürbüz.

Sıradışı, Yapılmamış Süper Lig Kariyeri Başlıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ilginc bir kariyer olacak basarilar
    Valla videolarini falan bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlginç birşeyi deniyorsun, eğlenceli ve ilgi çekici olacak gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Teşekkürler arkadaşlar. Yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor fikirlerim. İlk mesajı sürekli yeniliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emrah insallah bu kariyer kalici olur.ilk viode falan ne zaman koyarsin seni bekliyom ya santrayida izliyecem zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

harika olcak kanımca zaten senin neler yapabildiğini AMA da gördük

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sezon yeni başladığı için şimdilik; transfer haberleri, takım taktikleri, antrenman programları gibi sezon öncesi işlemler ile meşgul olacağız. Hazırlık maçları başlayınca da ilk vidyomuzu yapacağız ama bu, bu gün olmayabilir. Şimdi, sezon öncesi çalışmaları için Florya'ya gidiyorum. Süper Lig, CHEMrah TV'den izlenir...

Bu arada yeni kariyer konumun isminin kısaltması NvT'dir. Bilginize...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ok emrah kardes yarin bekliyorum simdi televizyon basina geciyorum CHEmrah Tv yi izlemicem ATv yi izliyecegim cunku santra var bakim transferde neler oluyor

Çok güzel olacağa benziyor.. Çünkü Emrah Abi bu işi iyi yapıyor, kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

değişik bir kariyer başarılar dilerim emrah abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

basarilar.umarim her klubun nostaljik efsaneleri esit sekilde dagitilmistir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

GS, FB, BJK'nin efsane oyuncuları eşit dağıtıldı hemen hemen ama Anadolu takımlarında 2-3 oyuncu var sadece. Dolayısıyla Süper Lig kariyeri derken BJK, FB, GS, TS'u kastettiğimi herhalde anlamışsınızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Yine değişik bir fikir.Güzel olacağa benziyor.

Evet ilginç bir fikir.Merakla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

zevkli olacağa benziyor merakla bekliyoruz
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ayrıca kariyer konumu kaç farklı kişinin okuduğunu ilk mesajda belirteceğim. Konu ile ilgili çeşitli istatistikler de vereceğim. Atletico Madrid Alanı ile ilgili istatistiklerle karşılaştıracağım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara , Zonguldak/Çaycum

emrah hayirli olsun kariyeri ilgiyle takip edecegim

Şimdiden başarılar.. Kesinlikle takip edeceğim bir kariyer daha..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi bakalım kolay gelsin takip edelim değil mi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yine güzel bir hikayeye benziyor şimdiden hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Takip edeceğim ama bence Galatasaray'dan değil de Trabzon'dan falan başlasaydın daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Takip edeceğim ama bence Galatasaray'dan değil de Trabzon'dan falan başlasaydın daha iyi olurdu.
    Farketmez, sonuçta bu Galatasaray değil süper lig kariyeri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

emrah sende bir baslayamadin kariyere valla merakla bekliyom

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Türk oyuncu olarak kimleri önerirsiniz?

Kariyere başladım da eve geç geldiğim için pek oynama fırsatım olmuyor. Bir de sezon başındaki işlemler angarya gelmiştir bana hep. Transferler dışında...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Degişik bir kariyer olacak sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

benimde buna benzer bi çalışmam var ben bütün avrupa büyüklerinin kadrolarını 01/02 sezonuna göre hazırladım oyuncularn yaşlarını 5 yaş indirdim gerçekten ayrı bi hava katıyor oyuna ... (İSTERSENİZ YAYINLAYABİLİRİM)
    Başarılar !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Herkese teşekkürler, kariyer yakında başlıyor...

Bu arada kariyer istatistikleri ilk mesaja eklendi. Bundan sonra da bu istatistiklere geliştirilerek devam edilecek. Her sezon sonunda kariyer konuma katkı yapanlar için "Oscarlar" dağıtılacak. İlk mesajda gördüğünüz gibi, her kategorinin 1.'leri seçilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

emrah kardes sanirim bu aksam kariyer olmuyacak neyse artik yarina

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

FLASH!!! FLASH!!! FLASH!!!

CHEMrah TV Özel Haberi : Birkaç flash gelişme için yayınımız "her şey çok güzel olacak" adlı avrupa birliği tartışmasına ara veriyoruz. Sevgili seyirciler, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe az önce aynı anda müthiş isimlere sözleşme imzalattılar ama bunlardan biri gerçekten dudak uçuklatacak cinsten. O da Galatasaray'ın, Atletico Madrid'den kovulan, çiçeği burnunda teknik adamı Sir Emrah Gürbüz'ün Cesar Delgado'yu transfer etmesidir(3.6 milyon TL peşin, 8 milyon TL'si 12 ay taksitle). Bu transfer dış basında da geniş yer buldu sevgili izleyiciler. Bu müthiş transferin yanı sıra ligde, Beşiktaş da çok önemli bir ismi Arouca'yı 14 milyon TL'ye İstanbul'a getirdi. Fenerbahçe ise Kayserispor'dan Mehmet Topuz ile Zenith'in 17 yaşındaki yıldız adayı Fatih Sultan Tekke'yi kadrosuna kattı. Böylece bu üç büyük takımımız da çok iyi transferlere imza atmış oldular.

Galatasaray ayrıca, Şekerspor'un 16 yaşındaki müthiş solağı Sergen Yalçın ile de profesyonel sözleşme imzaladı. Ayrıca son gelen bilgilere göre Galatasarat takımı İstanbulspor'un gol makinesi, Cemil Turan'a da müthiş kârlı bir teklif yaptı. Bakalım bu transfer gerçekleşecek mi?

Galatasaray'ın, Mondragon'un nostalji paketi cumhuriyeti vatandaşlığına geçmesiyle boşalan yabancı kontenjanını Cesar Delgado gibi kaliteli bir isimle doldurması Ada'da (Galatasaray adası ) sevinçle karşılandı. Eğer Cesar Delgado transferi gerçekleşmeseydi, Galatasaray, Luis Jimenez ile 2.4 milyon TL'ye anlaşmıştı ve onu hemen Türkiye'ye getirecekti. Luis'in menajerinin transferi en fazla bir hafta ertelemesi üzerine başkan Canaydın, "al oyuncunu da git hadi" gibi bir serzenişte bulundu.

Galatasaray ilk hazırlık maçında Larisa'ya 3-1 mağlup olurken takımın tek golünü, 17 yaşındaki genç yıldız, Tanju Çolak kaydetti. Ayrıca Bülent Korkmaz 2 ay sahalardan uzak kalacak. Kubilay Türkyılmaz, Simovic, Popescu gibi isimler de 2 hafta oynayamayacaklar. Şimdilik süper ligde gelişmeler bu yönde. İlerleyen bültenlerde size, Trabzonspor haberlerini de vereceğiz. Şimdilik essienkalın.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri