arkadasım mehmet akyüz bende D WB L cıktı ayrıca PA 'SI yüksek degil sadece iyi ve genc bi transfer!
arkadasım mehmet akyüz bende D WB L cıktı ayrıca PA 'SI yüksek degil sadece iyi ve genc bi transfer!
orasini bilmem bende durum malum farkliliklar olabilir o zaman sabit bi adam degilmis demekki
Fenerbahceye alıp iki sene oynatmıştım değeri 22 yaşında 6,75 milyon avroydu. Ayrıca zırt bırt kulüpler istiyodu.Tek kötü yanı bu :POriginally Posted by mesut58
arkadaş çok doğru söylüyo çok güzel bir futbolcuOriginally Posted by mesut58
betinho,obi mikel,matias fernandez,pablo vitti,gökhan ünal,mehmet güven,martin liguera,leandro gioda,freddy guarin,tomas sivok,cesar delgado,sezer öztürk bunların hepsi süper test edildi onaylandı
Lennon,ledley king geleceğin yıldız adalyarı bunlar
sglun arkadasklar suana kadar bilmedigim bir sobis vardi birde iriola diye biri vardi o ama baska bilmediklerim kesin avrdır simdiden herkese tesekkurler
sandro.carlos magno.özgürcan.aydın yilmaz.wadson.turienzo
ennnnnnnnnnn iiiiiiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiii genrooooooooooooooooo
ustari muthis kaleci
Kerlon, de jong, genro
ArkadaŞlar 2012 Yilindaiym Ve Fenerbahceyİ ÇaliŞtiryom Bana Dm Yada Mc Özellİklİ ÖnerebİleceĞnİz Ortasaha Oyuncularini Beklİyom... Şİmİdİen TŞkler![]()
ya ortsa sdaha oyuncusu chaurant hernandez ortizistiyorsan oguz sabankayı tek gecerim
porcellis-kerlon-rafinha-tevez-pazzini-emre köroğlu
carlos magno,caner erkin,betinho,griffits
ben 2-3 tane adam buldum daha genc ama ilerde super oluyor we fiyatlarida ucuz chinedu ogbuke war nigeriyadan bide carlos elias war peru dan bunlari bursaspora aldim ve 3. senemde $ampion oldum sizede oneririm daha war 2-3 ksi daha ama oyuna girince bakar soylerim !!! deneyip cvplarinizi bildiriseniz sevinirim
Rafinha!!!
banko oynatıorum Schakle'de
Rafael sobis,Gago,Anderson,Kerlon
daha bir sürü var ama aklıma bi şey gelmedi
j.mascherano-f.guarin-marcelinho rodriges-
Lebohang Mokoena, Mohammed Zidan, Özgürcan Özcan, Cafercan Aksu
estadi****es de jose sosa var o bi de fb de umut güzelses geleceğin en iyi sol kanat oyuncusu![]()
Carlos Tevez (zaten yıldız), Gianpaolo Pazzini, Kerlon, Rafinha, Fred, Christian Ledesma ve Angelo Palombo (ikisi de çok iyi gelişiyor) Javier Mascherano..
bence rossi adam hem genç hem müthiş oynuo
aktaş selahattin bideneyin
sezer öztürk salomon kalou özgürcan özcan vukcevic kerlon pablo vitti
a.gerk ve tabii ki tomas sivok (dm)
ronny tam bi sol kanat,lucas defansif özellikli ileriye dönük oyuncu,maldonado defansif orta saha.
bence geleceğin yıldızı olabilecek futbolcuları fernando soares ,giovanni dos santos,sergey kisliy,daniel carvallo,özgürcan,sito riera bunları deneyin
Rafael Sobis-Carlos Diago-Castrillon
ricardo oliveiera, diego(santos),okan yılmaz,kemal aslan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cm 01 02 de ki en iyi oyuncuları yazsanız..... bilmedıgım var mı acaba
guardado var meksikali kerzhakov akinfeev ruslar cok iyi