Arkadaslar tuia bojan guardado higuain hepsi ileride wonderkid oluo denyin.Bide fellype gabriel arouca renato augusto bunlari deneyin pisman olmazsnz.............
Arkadaslar tuia bojan guardado higuain hepsi ileride wonderkid oluo denyin.Bide fellype gabriel arouca renato augusto bunlari deneyin pisman olmazsnz.............
kerlon,edilson(mutlaka alın defans sagda oynuo),sezer ozturk,leandro castan
Arkadaslar ben saymaya baslıyom
Lulaaha 15 yasında corintihasta oynuyo 16 yasında transfer edın cok guzel ortasaha
kalu:Nijeryalı golcu ilk basta guclerı cok duduk fakat oynatınca cerez gibi gol atıyo.
Guarin:Herkes
cem sultanin ustune tanimam..
![]()
Cem Sultan'in aslinda butun ozellikleri random,sansiniz tutarsa iyi özelliklerle karsiniza cikabiliyor.
freddy guarin freddy adu j.sosa cem sultan jan vertonghen marcelo rafihna carlos vela oğuz sabankay sobis iraola
arturo lupoli=italy
carloz saez=spain
tavfik kose=gururumuz
sergio aguero=argentina
okaka=italy
anderson=brazil
carlos vela=mexico
ben sahar=israel
ben arfa=france
ever guzman=mexico
alexis sanchez=chili
gourcuff=france
manuel fernandez=portugal
gianpaolo pazzini=italy
luke moore=england
tevfik koseyi hemen alin sonra bana tesekkur edersinizherkese bol fm lı gunler
guardado,cerrajaro.cardenas
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bojınov,guardado,giuseppe rossi,eduardo,luka modric.gourcuff,bendtner,sherman cardenas,cerrajaro
slm arkdasalr bu baslıgı acmamda ki sebeb benim bilmedigim ism var mı ( gozden akcırmıs olabilirim) AYRDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
wendel , aroujo , serkan gedik
betinho,rafinha(defan sag olan)fernando genro simdilik bunlar geldi aklima ugur ucar super gelisiyor ozgurcanda ayni
vallahi diğerleri tamamda, Serkan gedik nasıl bir dünya yıldızı onu anlamadım.Originally Posted by wendel3272
Neyse geleceğin yıldızları vukcevi,kerlon,carlos alberto preciado(kendim buldum ve denedim).
de jong,cavenaghi,tomas sivok,fernando gago we falcao
nilmar,kerlon,
michel bastos
mehmet akyuz sakaryaspor un altyapisindan cikiyor
http://img425.imageshack.us/my.php?i...etakyuzqn6.png
editor isimi acaba diyecek olursaniz kesinlikle oyle birsey yok ben antrenman programini full yaptiririm yani defansda forvet antrenmani gorur forvetde defans antrenmani gorur markaj 20 hiz ve hizlanma dusuk ama uzaktan sut sansi buldumu affetmiyor
gözden akcırdığın ve ayrdım istediğin() adamlardan lennon a bak deim bende geleceğin beckham ı yazıo ve süper oynuyo
alexandr salugin i deneyen oldumu hic ??
Kerlon Salomon Kalou Özgürcan Özcan
sen diyince bakdım.17 yaş için güzel özellikleri .denicem .saollasın
alberoni,betinho,borre,iraola, nuri sahin, jose sosa, sezer öztürk , samir nasri
Kerlon,Cavenaghi,Sobis
Kompany,de jong,edilson,nuri sahin,Babel,fellype gabriel,nilmar,aguero
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bence hicbiriniz bilmedigi bir futbolcu fernando genro tam bir yıldız oluyor handi takıma alırsanız o takım zengin oluyor
jose sosa o kadar kalite deil
freddy guarin ve marcelo bravo
hedwiges maduro, ryan babel, wesley sneijder , fernando llorente, andoni iraola , lebohang mokoena
arkadaşlar dünya yıldızı olabilcek Türk yok mu yaw yabancı oyuncu kontejyanı kaplamadan dünya yıldızı yetiştirmek ve milli takımda başarı yakalamasını istiyorum
bence herkes biliyor genroyu!Originally Posted by mesut58
nuri sahin, caner erkin, aydın yılmaz, cafercan aksu, tevfik köse hepsi de kendi mevkilerinde promise yani gelecekte yıldız olcaklarOriginally Posted by Orc KiLLER
![]()
ilk sayfayi iyi okumadin herhalde mehmet akyuz denen bir adam var sakaryasporun alt yapisindan cikma ss i de var ordaOriginally Posted by Orc KiLLER
bence sen ilk sayfayi okuOriginally Posted by mesut58