Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 136 sonuç

Konu: Euro 08 C Grubu | Bosna Hersek - Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Mehmet sen dalga mı geçiyosun?Peki neden Ümit Karan oynamadı?Neden Yıldıray yok?Bunlar büyük hatalar.
    Dalga geçmek mi ?

Ümit Karan´ın yerine kim oynadı Hakan Şükür Görevini yerine getirdi mi ? Getirdi.Ümit Karan olsaydı 2 tane gol atıp bizi kurtarcakmıydı ?

Fatih Terim hata yaptı yapmadı demiyorum.Sen 7-8 ay topu eline almayan Rüştü´yü oynatırsan bir sorun var demektir.

Bence Fatih Terim Rüştü´ye çok güvendi Rüştü´de Fatih Terim´in Güvenini boşa çıkardı bu Rüştü´nün Suçu değil Fatih Terim´in Suçudur.!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence Rüştü'de de hata var.Yıllardır kaleci.Tecrübesini herkes bilir.Dünya'nın sayılı kalecilerinden biri.Sakat olsada bunu tecrübesiyle kapatabilirdi.Ama olmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kısmet değilmiş, hayırlısı olsun diğer maçlara..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bence Rüştü'de de hata var.Yıllardır kaleci.Tecrübesini herkes bilir.Dünya'nın sayılı kalecilerinden biri.Sakat olsada bunu tecrübesiyle kapatabilirdi.Ama olmadı..
    Öyle bişey yazmışsın ki. Rüştü 25-26 yaşında değil. 33 yaşında refleksler yaş ilerledikçe kayboluyor. Rüştünün'de kayboldu. Zaten yan toplarda hep zaafı vardı. Orada açıldı ve golü yedik.

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Kısmet değilmiş, hayırlısı olsun diğer maçlara..
    Biz kısmetlere bakacak takım değiliz. Eğer baksaydık hiç ilerleyemezdik. Zaten yıllardır hep bunu yüzünden kaybettik.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bir yerde Rüştü´de de hata var.Eğer kendini iyi hissetmiyorsa oynayamayacağını söyleye bilirdi.Ama o da Tecrübesine güvenerek maça çıktı bir mağlübiyeti 2-3 kişiye bağlayamazsın.22 tane Futbolcu var sahada ve 1 tane top.Top onları daha çok sevdi ve sonuç bizim için iyi bitmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olursan ol, o kadar zaman oynamayan birisinin hata yapması çok normal. Güçlü, formda bir Rüştü olsa o topa çıkıp yumruğu vururdu, es geçmezdi. Hakan da iyi oynadı, görevini yaptı lafına katılmıyorum. Golden başka bir pozisyonda topla hiç buluştu mu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rüştü kaç aydır oynamıyor ve Fatih Terim'de gelip banko gibi Rüştü'yü oynatıyor.Buna pek bir anlam veremiyorum açıkçası.Yazık oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Günümüz futboLu:Rakibin oyun tarzına göre hareket etmek değiLde kendi oyun tarzını rakibe kabuL ettirmektir.
    Bizim futboLumuz:İlk 4 maç günümüz futboLuna uygun şekiLde son iki maç 80 Lerin futboLu...

Artık bazı zihniyetLer değişmeLi.Ayağımıza geLen fırsatLarı tepmemeyi ne zaman öğrenicez acaba.Bu kadar çok taktikseL hata yapıLırmı ? 5 Lememiz gereken rakibe yenİliyoruz.FutboLu bırakma kararı aLmış,sakatLıkta çıkmış adamLarLa maç kazanmaya çaLışıyoruz.Umarım bundan sonra ki maçLArda o iLk 4 maçta ki Türkiye oLuruz.EksikLer bahane değiL.Biz büyük bir takımız ve büyük takımLarın mazeretLeri yoktur.

TebrikLer bosna ya .BaşarıLar miLLi takımım yoLun açık oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bir yerde Rüştü´de de hata var.Eğer kendini iyi hissetmiyorsa oynayamayacağını söyleye bilirdi.Ama o da Tecrübesine güvenerek maça çıktı bir mağlübiyeti 2-3 kişiye bağlayamazsın.22 tane Futbolcu var sahada ve 1 tane top.Top onları daha çok sevdi ve sonuç bizim için iyi bitmedi.
    22 futbolcu vardı 11 tanesi kötüydü. Topun sevmesiyle alakası yok. Onlar derslerine çok iyi çalışmışlar. Bizim takımı kilitlediler ve istediklerini aldılar. Ama ümitsizliğe kapılmamak lazım, bu bir ders olmuştur ve bundan sonra ciddiyeti elden bırakmazlar ve galibiyetlere devam ederler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ne olursan ol, o kadar zaman oynamayan birisinin hata yapması çok normal. Güçlü, formda bir Rüştü olsa o topa çıkıp yumruğu vururdu, es geçmezdi. Hakan da iyi oynadı, görevini yaptı lafına katılmıyorum. Golden başka bir pozisyonda topla hiç buluştu mu?
    Buluştu birkaç kez abi..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Öyle bişey yazmışsın ki. Rüştü 25-26 yaşında değil. 33 yaşında refleksler yaş ilerledikçe kayboluyor. Rüştünün'de kayboldu. Zaten yan toplarda hep zaafı vardı. Orada açıldı ve golü yedik.
    Misal Hagi..Galatasaray'a geldiğinde 30-31 yaşındaydı ama daha da gücü arttı daha iyi oynadı.Rüştü en az 1 golü kurtarabilirdi ama kurtaramadı.Servet olmasa 2. golü yemeyecektik zaten o olmasa bu maç bizimdi..Kısmet değilmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biz kısmetlere bakacak takım değiliz. Eğer baksaydık hiç ilerleyemezdik. Zaten yıllardır hep bunu yüzünden kaybettik.
    Ne yapalım şimdi Batuhan maçı 3-2 olarak Türkiyeyemi verelim.?

Nesil
    2006

Misal Hagi..Galatasaray'a geldiğinde 30-31 yaşındaydı ama daha da gücü arttı daha iyi oynadı.Rüştü en az 1 golü kurtarabilirdi ama kurtaramadı.Servet olmasa 2. golü yemeyecektik zaten o olmasa bu maç bizimdi..Kısmet değilmiş..
    Hagi futbolcu kalede oynamıyor. Kaleciler her zaman reflekse bağlıdır. Futbolcular reflkesi kullanmazlar. Kaleciler topa şıçrarken kendileri karar vermez. Bünye alışlmıtır ve direk sıçrar. İşte bu tip yetenekler kaybolunca kaleci olmaz zorlaşıyor. Kalecileri kaleci yapan refleksleridir.

Malesef hiç beklemedim bir maçta yenildik... Kadro seçimleri yine eleştiriye açık... Sürekli en önemli viRajlarda kaybetmeye dvm ediyoruz... Umarım en kısa zamanda düzeliriz... Bide gol olan pozisyonda yemin ederim içime doğdu gol olacağı...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yani öyLe bir konuşuLuyor ki sadece kaLeci hataLarından mı kaybettik sanki bu maçı.OLan oLdu hataLardan ders çıkarıp iLeriye bakıLması gerek.Fatih hoca da umarım bu hataLarı görebiLiyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hagi futbolcu kalede oynamıyor. Kaleciler her zaman reflekse bağlıdır. Futbolcular reflkesi kullanmazlar. Kaleciler topa şıçrarken kendileri karar vermez. Bünye alışlmıtır ve direk sıçrar. İşte bu tip yetenekler kaybolunca kaleci olmaz zorlaşıyor. Kalecileri kaleci yapan refleksleridir.
    Futbolcu olmak daha zor.O topu sürmek,koşmak,topa vurmak vs...Rüştü'nün kendine gelmesi çok zor.Toparlansa bile yaşı çok ilerlemiş olacak.Türkiye Milli Kadrosu'nda bu sürede bulunmaması lazım..!

Nesil
    2003

Rustu karar hatasi yapti, refleks hatasi degil. O topa ne akla hizmetse cikmaya karar verdi ve bosa cikti. Ikinci golde kapattigi koseden gol yerken reflekslerinin zayiflamis oldugu daha belirgindi.

Servet ilk golde yaptigi kosu sayesinde Hakan'a gol attirdi, sonra cok kotu bir kafa vurusu ile Bosna'ya gol hediye etti.

Ilk yenilen golde Gokhan Zan ofsayti bozdu ama golun nedeni akilli kosu ve pasti.

Tuncay Sabri;ye yaptigi asist disinda cok isteksiz gorundu. Defansa yardima gelmedi, ileride kosular yapacak alan bulamadi.

Arda macin ilk 15 dakikasinda iyiydi ama sonra o da dustu.

Gokdeniz her dripling yaptiginda Bosna duvarina carpti.

Sabri bildigimiz gibiydi. Tek fark golu atarken sogukkanliligini bu ozel gun icin koruyabilmis olmasi.

Sahada ciddi mucadele eden ve birseyler yapmaya calisan iki oyuncu vardi. Aurelio ve Hakan Sukur. Aylardir Hakan Sukur'u ilk defa bu kafar zinde gordum. Ozellikle Huseyin oyuna girdikten sonra Aurelio biraz daha yaratici bir rol aldi ancak yeterli olmadi.

Digerleri sahadamiydi, degilmiydi anlamadim bile..

Tabi bir de Umit Karan'in demi-vole'si var hic gerek olmadigi halde vuruluan ve bir ust kalede doksana giden..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yani öyLe bir konuşuLuyor ki sadece kaLeci hataLarından mı kaybettik sanki bu maçı.OLan oLdu hataLardan ders çıkarıp iLeriye bakıLması gerek.Fatih hoca da umarım bu hataLarı görebiLiyordur.
    Evet katılıyorum. Oynanan oyuna bakarsak sanki üstün gibi göründük ama biraz Aurelio ve oyuna girdikten sonra Yıldıray dışında bence iyi oynayan oyuncu yoktu. Kazanırken hatalarımızı görmediğimiz için bu durumlara düşüyoruz. Bu maçtan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bakın beyler en iyi kaleci FORMDA Kalecidir.bunu tartışmaya gerek yok.Verilen görevi yerine getirmek Rüştü'nün görevi ve o adam duygusal.Fatih hoca biraz akıllı olsa iyi düşünse diğer kaleciler sahada olurdu!.

Hakan Şükür meselesini burda tartışmaya gerek yok.Futbol artık 1 kişi üzerine kurulmuyor.Formda değilse oynamaz bu kadar basit.Ümit Karan ülkenin bu sene en çok atan Türk futbolcusu bunu oynatmamak için 1 tane mantıklı sebeb söylermisiniz?

Yıldıray'a gelelim lütfen.Rakip kapanacak ortada ve senin yaratıcı derin pas adama ihtiyacın var.Ama yıldıray 60dk kenarda.

Bu bir saçmalıklar topluluğudur.2 kez öne geçtiğin maçı veriyorsan ve bu takım senin grubunda ilk 3 adayları arasında yoksa aynı zamanda sende lidersen bu işte bi sorun vardır.Gitti liderlik.Umarım ders çıkartırız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bundan sonra başarı için yapmamız tek gereken şey oyunumuzu rakibe kabul ettirmek.Eğer bunu bundan sonra ki maçLarda başaramazsak ne yazık ki daha çok puan kaybederiz gibi gözüküyoru.Son iki maç baz aLınırsa oyunu hep rakip bize kabuLLendirdi bizde izLedik.Kendimiz gibi oynayaLım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abi dediğinin yapılması için sahada ayağına hakim futbolcular olması lazım.Attığı pası yerine atacak,top saklayacak.

Mesela;Tuncay,Sabri,Hakan Şükür gibi ayağına hakim olamayacak dar alanda pek de iş yapamayan,isabetli pas yüzdesi düşük olan oyuncularla bu dediklerin zor.Bunların yerine bir Emre,Gökdeniz,Mehmet Topuz olursa yada bunlar gibiler belki..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşte bunLarı da artık fatih terim görücek ona göre takımını kuracak.Biz görebiLiyorsak Fatih hoca da görebiLmeLi artık zamanı geçmiş adamLardan medet ummanın hiç bir manası yok.Gittikçe daha da zarar görüyoruz.Artık buna bir son veriLmeLi.

ya arkadaşlar ne fatih terim ne hakan şükür nede başkası takımda bugün bi istersizlik vardı herkes bırakmıştı sanki yada rakibi mi küçümsediler ne anlayamadım 2 kere öne geçtiğin maçta yenilirsen hem bosna gibi kapasitesi sınırlı bi takıma başka bişey kalmıyo geriye konsatrasyon eksikliği

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

beyler böle amatör kafalı adamlarla bi yere gelemeyiz fatih terim bnm gözümde tam bir amatör nie diye sorarsanız hemen söyliyeyim 'amatörde şöle olur gencler idman kacırmaz her türlü cabayı gösterirler ama takımın papazları vardır onlar belki haftada bi idman yapar belkide hiç yapmaz ama haftasonu gelir maça cıkar oynarlar bizim genclerde kulübede oturur ' ben burda ersunculuk yapmıyorum nie hakanı oyntıyo diye değil ersun zmanında hakan gs da oynuyordu milli takımda yoktu şimdide terim gs da oynamayan adam oynuyo ilk onbirdeki ümit karan da yedek bekliyo kaç aydır oynamayan kaleci rüştüyü ateşin içine atıyo tamam bu isimler tecrübeli bu baskılara dayanabiliyo ama futbolda her zman sans yanında olmaz yunan macını sagolsun nikopolidis norvec macını myhre hediye etti bugünkü maça gelince kendi takımlarında kanat oynayan tüm adamları orta sahada oynatıp aurelio yu tek bırakması bi hataydı iki gol attık biri korner diğeride bi anda tuncayın baskısıyla oldu baska bi şe yok begenmediğimiz musiç italya 2.liginde oynayan bizimkileri perişan etti daha fazla bi şe sölemiyom yoksa sabaha kadar yazarım
    TEBRİKLER BOSNA

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Herşeyden öte Bosna'yı tebrik etmek lazım.Önce bizim zor kurtulduğumuz Norveç'i yendiler ardından da bizi yendiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Bu Maçı Kaybetmemiz Çok Kötü Oldu Liderliği Kaptırdık Malesef...

1.Yunanistan 15
    2.Türkeye 13
    3.Norveç 10

Ben takimimizi ilk defa bu kadar isteksiz gördüm.Nedeni bazi futbolcularin transfer haberlerinden dolayi kafalarinin karisik olmasi ve isteksiz olmalariydi.Tuncay ilk defa bu kadar kötü oynadi.Hakan Sükür atti golünü,cok mücadeleciydi.Eger Ümit Karan ve Hakan ile baslasaydi Fatih Terim bence daha etkili olurduk.Yildiray daha erken alinmaliydi,zira o oyuna girdiginde daha iyi oynadik.Arda Turan bence bu kadar önemli bir sakatliktan sonra gene iyi oynadi.Hakan´a müthis bir orta acti,sonra önemli pozisyonlara girdi.Sabri gercekten güzel gol atti ama kayboldu Bosnaklarin arasinda.Aurelio gene iyiydi.
    Rüstü berbatti!Artik alinmamali milli takima.

Defans berbatti.Bu is Gökhan´la falan zor gider.Bülent Korkmaz gibi birine inanilmaz ihtiyacimiz var.

Lafin kisasi bu mac bize uyari maci oldu.Takimimizin daha dikkatli,kontrollü,presli oynamasi gerektigini söyledi.Bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yine bireysel hatalarla kaybettik...
    lidelikte gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ben takimimizi ilk defa bu kadar isteksiz gördüm.Nedeni bazi futbolcularin transfer haberlerinden dolayi kafalarinin karisik olmasi ve isteksiz olmalariydi.Tuncay ilk defa bu kadar kötü oynadi.Hakan Sükür atti golünü,cok mücadeleciydi.Eger Ümit Karan ve Hakan ile baslasaydi Fatih Terim bence daha etkili olurduk.Yildiray daha erken alinmaliydi,zira o oyuna girdiginde daha iyi oynadik.Arda Turan bence bu kadar önemli bir sakatliktan sonra gene iyi oynadi.Hakan´a müthis bir orta acti,sonra önemli pozisyonlara girdi.Sabri gercekten güzel gol atti ama kayboldu Bosnaklarin arasinda.Aurelio gene iyiydi.
    Rüstü berbatti!Artik alinmamali milli takima.

Defans berbatti.Bu is Gökhan´la falan zor gider.Bülent Korkmaz gibi birine inanilmaz ihtiyacimiz var.

Lafin kisasi bu mac bize uyari maci oldu.Takimimizin daha dikkatli,kontrollü,presli oynamasi gerektigini söyledi.Bu takimda mücadele etmeyen kisilerin yeri yok!
    Güzel yazmışsın ama bi yerde bişey sormak istiyorum yukarda yazım Yıldıray ile ilgili düşüncelerimi.Bence maçta ilk 11 oynamalıydı neden düşünmediğini merak ettim?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu maç berabere biter diye tahmin ediyordum ancak Bosna son dakikada Rüştü'nün yaptığı zamanlama hatasından galibiyeti buldu öncelikle tebrik etmek lazım Bosna'yı.
    Milli Takıma gelince gerçekten çok tutuk oynadılar bugün özellikle birkaç oyuncu.Sağ tarafı çok iyi kapatan Bosna'ya karşı bir çözüm üretemedik.Yıldıray oyuna girdikten sonra iyi işler yapmaya çalıştı ancak olmadı.Son dakikalarda yaptığı bir hareket verdı ki sarı kart gördü ancak hakem ben olsaydım atardım.Artık oyuncularımızın böyle hatalar yapmaması gerekir.Terim'in en büyük hatasıda belki Rüştü oldu.Tamam tecrübe falan ama oda bir yere kadar sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncuyu en önemli mevkiilerden biri olan kaleye koyarsan böyle hata yaptığında gelen eleştirileri göğüslemelisin.

Ertuin'in dediklerine katılmamak imkansız.Belki bunu antrenmanla ölçmezsinde ancak performansı kötüde olsa oynayacağını bilen oyuncular olması sıkıntı verici.

Kaybettik şimdilik liderlikte gitti.Çıkabileceğimiz gruplarda işleri hep zora sokmuşuzdur bu zamana kadar.Yine aynı senaryo yazılmaya başlandı gibi.Yunanistan'a deplasmanda 4 gol atan takım mı çok iyiydi yoksa Yunanistan'ı kötü zamanında mı yakaladık bundan şüphe duymaya başladım.

Berabere biten Norveç ve kaybettiğimiz Bosna maçları umarım ders olur herkes için.Ancak şu bir gerçek ki gün geçtikçe Fatih Terim'e olan güven azalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Açıkcası Emre abi ben en başından beri pek fazla güvenmiyordum.Çünkü futbolun değiştiğini bildiği halde ona göre değiştirmiyor kendisini.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri