1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Default Work Permit

Alm arkadaşlar sezon başında Chelsea ye Ernesto Farias'ı, Pisciluchi'yi bide Yakovenko' yu aldım.İlk başta çalışma izni filan istedi bende appeal a tıkladım neyse aldılar bende imzaladım ama sezon boyunca oynatamadım.Çünkü o isimlerinin başında Wp yazdı.Maç için seçmeye kalkışınca da çalışma izni yok bu futbolcu nun dedi.Nasıl oldu bu iş?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takıma kattığın oyunucuya bir daha sözleşme imzalat sorun halledilir bendede oluyordu

bendede oluyo bu ama sözleşme imzalatınca pek çözülmüyo.imza atmak içinde izin lazım bazen çıkmıyo izin.bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.birde çalışma izni onaylanmayıncada imza atılıyo o bölümü okumak lazım izin verince imza attırın

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bunun için kardeş klüp var ama sen oynatamıyosun oyuncuyu kardeş klube gönderiosun o oranın uyrugunu 2. uyruk yapıca wp gidio zor iş yani sen en iisi sat onları

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Sözleşme yeniledim hepsiyle ama sadece yakavenko nun gitti Wp si diğer ikisi olmadı bende affiliated clubs larıma gönderdim onları inşallah onlarınkide gider

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

ya bu Wp çok uyuz bir olay. gıcık oluyom.

Mesaj Yetkileri