Sayfa 22 / 32 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007 buraya girip orada Fm data editör var orayı çalıştır..
    arkadasim ben o klasorde calistirilacak bisey bulamadim. hepsi birlikte ac dosyasi ve not defteri...nasil yapabilirim bir yardimci olsan

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Daha yavaş ilerler. Ram'ini yükseltmen gerek.

Peki cok buyuk bi fark olurmu hızda?

arkadaslar editor kullanarak finanslari yukseltmem gerek lutfen bir ilgilenin...oyuna baslicamm...sabirsizlaniyorum..nasil kullanirim editoru

iki avaraj yok 7.0 da ... yani deplasmanda atılan golun önemi yok.. bunu ilerek oynayın..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Vatandaşlık alma

bi takımda başka bi ülkede 5 sene filan kalınca mesela ingiltereyi yönetiyorsunuz türk uyruğundasınız 2.uyruğu ingiliz yapmak için teklif filan geliyormu veya başvurulabiliyormu ?

başıma hiç gelmedi...yok galiba o

7. Default

Maalesef Yok

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by JaCKaL View Post
    bi takımda başka bi ülkede 5 sene filan kalınca mesela ingiltereyi yönetiyorsunuz türk uyruğundasınız 2.uyruğu ingiliz yapmak için teklif filan geliyormu veya başvurulabiliyormu ?
    Bu teknik adamlar(Manager) için geçerli değil heralde..

Arkadaşlar sağ ve sol kanat oyuncularına ortaları hedef adama açmaları komutunu verdim. Ancak hedef adamı nerden seçeceğim ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fb_16 View Post
    Arkadaşlar sağ ve sol kanat oyuncularına ortaları hedef adama açmaları komutunu verdim. Ancak hedef adamı nerden seçeceğim ?
    Oyunda fark ettiysen, Korner, penaltı ve frikik gibi komutları verdiğin yerde hedef adamlar için bölüm var. Oraya girerek istediğin oyuncuyu o bölüme sürüklüyorsun. Sonra Takım taktikleri ekranına gelerek. Hefed adamları kutucuğuna tik atıyorsun. Hepsi bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Default Work Permit

Alm arkadaşlar sezon başında Chelsea ye Ernesto Farias'ı, Pisciluchi'yi bide Yakovenko' yu aldım.İlk başta çalışma izni filan istedi bende appeal a tıkladım neyse aldılar bende imzaladım ama sezon boyunca oynatamadım.Çünkü o isimlerinin başında Wp yazdı.Maç için seçmeye kalkışınca da çalışma izni yok bu futbolcu nun dedi.Nasıl oldu bu iş?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takıma kattığın oyunucuya bir daha sözleşme imzalat sorun halledilir bendede oluyordu

bendede oluyo bu ama sözleşme imzalatınca pek çözülmüyo.imza atmak içinde izin lazım bazen çıkmıyo izin.bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.birde çalışma izni onaylanmayıncada imza atılıyo o bölümü okumak lazım izin verince imza attırın

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bunun için kardeş klüp var ama sen oynatamıyosun oyuncuyu kardeş klube gönderiosun o oranın uyrugunu 2. uyruk yapıca wp gidio zor iş yani sen en iisi sat onları

Gözlemciyi bir ülkeye oyuncu araması için göndermek nasıl oluyordu acaba?

Default itiraf ediyorum acemiyim.lutfen yardim

merhaba.oncelikle boyle bi siteyle bizlere yardim ettiginiz icin size tesekkur ederim.ben fm 2007 yi kurdum.menager olarak ipswich town takimiyla oyuna basladim.takimi kurdum.fakat simdi sadece gunler geciyor.maclar oynaniyor.ama ben mudahele edemiyorum.maci tv den izleyemiyorum.taktik degistiremiyorum.transfer yapamiyorum.sadece maclar oynaniyor ve skorlari gorebiliyorum.bana yardim ederseniz cok sevinirim.tekrar tesekkurler.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Sözleşme yeniledim hepsiyle ama sadece yakavenko nun gitti Wp si diğer ikisi olmadı bende affiliated clubs larıma gönderdim onları inşallah onlarınkide gider

merhaba bn oyunu kurdum ama oyunu acmak isteddimde please insert the corrrect CD=ROM#select and restart application yazioo sorun nerden kaynaklanio yarimci olurmusun simdedn tesekkrler

gözlemcilerimi görevlendiriyorum ama rapor sunmuyolar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tugraaa View Post
    merhaba.oncelikle boyle bi siteyle bizlere yardim ettiginiz icin size tesekkur ederim.ben fm 2007 yi kurdum.menager olarak ipswich town takimiyla oyuna basladim.takimi kurdum.fakat simdi sadece gunler geciyor.maclar oynaniyor.ama ben mudahele edemiyorum.maci tv den izleyemiyorum.taktik degistiremiyorum.transfer yapamiyorum.sadece maclar oynaniyor ve skorlari gorebiliyorum.bana yardim ederseniz cok sevinirim.tekrar tesekkurler.
    Arkadaşım sen sanırım tam anLamı iLe menajer oLarak girmemişsin takımına yada tatiLe mi çıkardın kendini farkında olmadan.

Quote Originally Posted by karabacak View Post
    gözlemcilerimi görevlendiriyorum ama rapor sunmuyolar
    Eski Fm de ki gibi raporLarı sana sunmuyorLar sen izLenenLer böLümünde izLedikLeri oyuncuLarı görebiLirsin ancak..

Quote Originally Posted by snake35 View Post
    merhaba bn oyunu kurdum ama oyunu acmak isteddimde please insert the corrrect CD=ROM#select and restart application yazioo sorun nerden kaynaklanio yarimci olurmusun simdedn tesekkrler
    Arkadaşım oyunun sahte oLduğu için cd istiyor.OrjinaL cd kuLLanmak gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Default serbest kalma maddesi

mrb arkadaslar uzun zamandir fm oynarim ama daha once sormak hic aklima gelmemisti ozellikle ispanya liginde oynayan oyuncularda serbest kalma maddesi bulunuyo bunun ne anlama geldigini soylermisiniz yani bu oyuncu icin bicilen bi deger anlaminami geliyo ayni zamanda yani o degeri verince otomatik olarak benim takimimami katiliyor anliyamadim ben cevap verebilirmisiniz

Futbolcuya en az serbest kalma maddesindeki değeri verirsen klüp direk teklifi kabul etmek zorundadır.Yani direk oyuncuya sözleşme önerirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben bunu bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu gerçekten. Yani bir bakıma futbolcuyu satabileceğin en yüksek fiyat.

arkdaslar fm 2007 turkce paketini indirdim sunu ss olarak anlatırmısın bir kac ss olsun lütfennnn turkce yapamadım ama(

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by underw View Post
    arkdaslar fm 2007 turkce paketini indirdim sunu ss olarak anlatırmısın bir kac ss olsun lütfennnn turkce yapamadım ama(
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

Buyur hocam.

türkiyedede öyle kontratın sona erme zamanı yaklaştıkça tazminat düşüyo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

şl mevcut ikili averaj evet kesinleşmiş göstermiyor ama maçlar bitince gruptaki o zaman ikili averja göres sıralanıyorsun merak etme....Yani şu an sen çıktın son maçı satabilirsin yani

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

ya bu Wp çok uyuz bir olay. gıcık oluyom.

Default Türkiye Ligindeki Yabancı Sınırı Kaldırılabiliyor Mu?

arkadaşlar Türkiye ligindeki yabancı sınırı kaldırılabilir mi Türkiye liginde şampiyon oluyorum ama yabancı sınırı avrupa kupalarında sıkıntı yaratıyor yabancı sınırı kaldırılıyorsa nasıl kaldırılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ben bilmiyorum. galipa kaldiramazsin.

Sayfa 22 / 32 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri