arkadaslar editor kullanarak finanslari yukseltmem gerek lutfen bir ilgilenin...oyuna baslicamm...sabirsizlaniyorum..nasil kullanirim editoru
iki avaraj yok 7.0 da ... yani deplasmanda atılan golun önemi yok.. bunu ilerek oynayın..
![]()
bi takımda başka bi ülkede 5 sene filan kalınca mesela ingiltereyi yönetiyorsunuz türk uyruğundasınız 2.uyruğu ingiliz yapmak için teklif filan geliyormu veya başvurulabiliyormu ?
başıma hiç gelmedi...yok galiba o
Maalesef Yok
Arkadaşlar sağ ve sol kanat oyuncularına ortaları hedef adama açmaları komutunu verdim. Ancak hedef adamı nerden seçeceğim ?
Alm arkadaşlar sezon başında Chelsea ye Ernesto Farias'ı, Pisciluchi'yi bide Yakovenko' yu aldım.İlk başta çalışma izni filan istedi bende appeal a tıkladım neyse aldılar bende imzaladım ama sezon boyunca oynatamadım.Çünkü o isimlerinin başında Wp yazdı.Maç için seçmeye kalkışınca da çalışma izni yok bu futbolcu nun dedi.Nasıl oldu bu iş?![]()
takıma kattığın oyunucuya bir daha sözleşme imzalat sorun halledilir bendede oluyordu
bendede oluyo bu ama sözleşme imzalatınca pek çözülmüyo.imza atmak içinde izin lazım bazen çıkmıyo izin.bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.birde çalışma izni onaylanmayıncada imza atılıyo o bölümü okumak lazım izin verince imza attırın
bunun için kardeş klüp var ama sen oynatamıyosun oyuncuyu kardeş klube gönderiosun o oranın uyrugunu 2. uyruk yapıca wp gidiozor iş yani sen en iisi sat onları
![]()
Gözlemciyi bir ülkeye oyuncu araması için göndermek nasıl oluyordu acaba?
merhaba.oncelikle boyle bi siteyle bizlere yardim ettiginiz icin size tesekkur ederim.ben fm 2007 yi kurdum.menager olarak ipswich town takimiyla oyuna basladim.takimi kurdum.fakat simdi sadece gunler geciyor.maclar oynaniyor.ama ben mudahele edemiyorum.maci tv den izleyemiyorum.taktik degistiremiyorum.transfer yapamiyorum.sadece maclar oynaniyor ve skorlari gorebiliyorum.bana yardim ederseniz cok sevinirim.tekrar tesekkurler.
Sözleşme yeniledim hepsiyle ama sadece yakavenko nun gitti Wp si diğer ikisi olmadı bende affiliated clubs larıma gönderdim onları inşallah onlarınkide gider
merhaba bn oyunu kurdum ama oyunu acmak isteddimde please insert the corrrect CD=ROM#select and restart application yazioo sorun nerden kaynaklanio yarimci olurmusun simdedn tesekkrler
gözlemcilerimi görevlendiriyorum ama rapor sunmuyolar
Arkadaşım sen sanırım tam anLamı iLe menajer oLarak girmemişsin takımına yada tatiLe mi çıkardın kendini farkında olmadan.
Eski Fm de ki gibi raporLarı sana sunmuyorLar sen izLenenLer böLümünde izLedikLeri oyuncuLarı görebiLirsin ancak..
Arkadaşım oyunun sahte oLduğu için cd istiyor.OrjinaL cd kuLLanmak gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
mrb arkadaslar uzun zamandir fm oynarim ama daha once sormak hic aklima gelmemisti ozellikle ispanya liginde oynayan oyuncularda serbest kalma maddesi bulunuyo bunun ne anlama geldigini soylermisiniz yani bu oyuncu icin bicilen bi deger anlaminami geliyo ayni zamanda yani o degeri verince otomatik olarak benim takimimami katiliyor anliyamadim ben cevap verebilirmisiniz
Futbolcuya en az serbest kalma maddesindeki değeri verirsen klüp direk teklifi kabul etmek zorundadır.Yani direk oyuncuya sözleşme önerirsin.
Ben bunu bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu gerçekten. Yani bir bakıma futbolcuyu satabileceğin en yüksek fiyat.
arkdaslar fm 2007 turkce paketini indirdim sunu ss olarak anlatırmısın bir kac ss olsun lütfennnn turkce yapamadım ama(
türkiyedede öyle kontratın sona erme zamanı yaklaştıkça tazminat düşüyo.
şl mevcut ikili averaj evet kesinleşmiş göstermiyor ama maçlar bitince gruptaki o zaman ikili averja göres sıralanıyorsun merak etme....Yani şu an sen çıktın son maçı satabilirsin yani![]()
ya bu Wp çok uyuz bir olay. gıcık oluyom.
arkadaşlar Türkiye ligindeki yabancı sınırı kaldırılabilir mi Türkiye liginde şampiyon oluyorum ama yabancı sınırı avrupa kupalarında sıkıntı yaratıyor yabancı sınırı kaldırılıyorsa nasıl kaldırılıyor
ben bilmiyorum. galipa kaldiramazsin.