ama biyerden başlaması lazım rüştü gibi bi kaleciyi mental açıdanda kaybetmemek için dün oynaması iyi oldu hatasına rağmen
ama biyerden başlaması lazım rüştü gibi bi kaleciyi mental açıdanda kaybetmemek için dün oynaması iyi oldu hatasına rağmen
kötü futbol ve kişiseş hatalar sonucu alınan souc gayet ormal yunanista ve norveç maçlarıda biraz kaleci konusunda şanslıydık ama bunu muhteşem futbol olarak değerlendiren spor yazarları otoriteleri izleyicileri vs bu sonucuda bi değerlendirirler umarım gruptan çıkma şansı hala devam etmekte tabikide
Dünkü mağlubiyetin bana göre baş aktörleri ;
1.Fatih Terim
2.Servet
3.Rüştü.
Fatih terimin açıkLaması çok garibime gitti.AsLanLar gibi savaştık demiş.Hani nerde asLan ben dün asLan feLan göremedim gören oLdumu acaba ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bosna Milli Takım'ına karşı bile 2 defansif orta saha ile oynuyoruz çok ilginç. Bilmiyorum İbrahim Toraman sakat mı değil mi ama kesinlikle Servet'in yerine tercih edilmesi gerekir. Kaç aydır sakat olan Rüştü son dakikada yaptığı hata ile alacağımız 1 puanı da uçurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu uyarı olmalı.Liderliği Yunanistan sürdürmemeli.Bosna-Hersek maçında bile 2 ön libero olması ilginç.Fatih Hoca artık gözünü açsın..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
fatih terim rehavete kapılmıştı inş. dünkü mağlubiyetten sonra uyanır
Terim macta arda ve sabri gibi sahanin en iyi iki yildizini cikarmasi beni sasirtti
kalede bence orkun olmasi lazimdi cunku serdar daha yeni milli takimda orkuna ayip olurdu orkunda zaten serdar ayarinda.Servet konusuna gelirsem valla bir anda galatasarayin stoperini dusunmeye basladim.Bu maci kaybettik ama kaybedilen birsey yok cunku artik deplasmanda kolay maclar var.Kendi evimizdeki yunanistan macini kazanirsak ilk 2 garantileriz
Bu arada Emre ve Tümer'in bizim içinden ne kadar değeri olduğunu gördük...
So what?
Saike
Bosna nın çok tehlikli bir takım olduğunu hepimiz gördük.
Ben onların ilk ikiye gireceğine inanıyorum şahsen....
Servet i ne zaman görsem yere düşüyor veya birini arkadan kovalayıp formasını çekmeye çalışıyor yada yetişemiyor... Veya ıskalıyo... Bizim kaleci sorunumuz çözülemedi gitti taçtan frikik yiyenlermi dersiniz, degaj yaparken rakipe çarptırıp gol yiyenmi dersiniz, yoksa boşa çıkanmı...Birini kazanıcaz diye umarım Finalleri kaçırmayız... Bosna Hersek i burdan kınıyorum sahadaki davranışları hiç yakışmadı gol atıyolar kaleci sakatlanıyo... Demekki bu Avrupa nın güzide Ülkesinde takımları son saniye golü atınca kaleci kendini yere atıp numara yapıyo bir tür âdet olsa gerek... Umarım Fatih Hoca Tabularını yıkar gere kalan maçlarda iyi sonuçlar almaya dvm eder...
takımda revizyon şart serkan balcı i.toraman vs. bu takımda kesinlikle oynamalı
Maçın en kritik dakikası bence Hüseyin'in girdiği dakikadır.Terim Hüseyin'i aldı.Aurelio'yu biraz daah öne sürdü ancak Aurelio hücumu çok iyi organize eden bir oyuncu değil bence Hüseyin gereksiz bir değişiklikti.