İngilizceyi çok seviyorum,kelimeleri de çok güzel okuyorum.Ama konuşamıyorum.Karşıma bir ingiliz çıksa naparım acaba![]()
İngilizceyi çok seviyorum,kelimeleri de çok güzel okuyorum.Ama konuşamıyorum.Karşıma bir ingiliz çıksa naparım acaba![]()
(/s)
Aygün yaşın başın kaç?
Football Managar'e tekrar yükledim. Bakalım neler yapacam. İlk hedefim kendime şampiyonluk yaşamamış bir klup bulmak.![]()
Teşekkürler Mustafa.
3. kurda çıktık yahu intermediate.![]()
İngilizce benim içimde var Batu![]()
Ana dilin gibi konuşur musun Aygün?![]()
(/s)
English time olacak sanırım Batuhan. 3 kur alana 1 kuru bedava veriyolar 6. kurdan çıkacağım inşallah parayı bir denkleştireyim.![]()
All right..Tamam o zamanYes.![]()
![]()
(/s)
Serkan abi.Anladın sen onu
![]()
Batuhan zaten ben süper lise çıkışlıyım hazırlık sınıfı gördüm ingilizcem mezun olduğumda upper intermediate idi ama işte üzerinden 4 sene geçip üzerine gitmeyince böyle oldu Batuhan.Hem English Time'nin bir avantajıda aktiviteleri.Kurs bittiğinde bile ömür boyu speaking, reading, movie time vs. gibi aktivitelere katılabiliyorsun ücretsiz.İngilizce kursu arayan arkadaşlara tavsiye edebilirim.4 kur ücreti peşin 3650 YTL gibi ama taksit olanaklarıda çok fazla.
Ooo bayaa pahalıymış..
Neyse ben çıkayım.İstenmediğim yerde durmam zaten..Aygün herşey için sağol.Kıymetimi anladım.
Ne diyosun Oğuzhan ?
Ne oluyor size gençler? Nedir paylaşamadığınız?
Anlamadımki Emre abi.Msn'de de birşeyler dedi ama hiç birşey anlamadım.
Ne oluyor yahu herkes bir gergin benim gibi aynı.![]()
Emre abi fiyat uçukmuş ama zaten verdikleri imkan çok iyi. Türkiye'de başka bir yerde yok. Verilen paraya değer.
Hoşgeldin Serkan. Nasılsın?
Evet biraz uçuk gibi duruyor Batuhan ama 4450 YTL den buraya inince süper.![]()
Ben zaten burdaydım Batu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Emre abi pazarlıkta süpersin.
Serkan seni yeni görüdm.![]()
Sorma ya kadına en sonunda şey dedirteceğim üste 1000YTL versek Emre bey.![]()
Onuda yaparsın.![]()
Hangi kadın bu abi![]()
Yapacağım yapacağım tarihe geçeceğim valla.Ama çok para ya nasıl tamamlayacağım bakalım ek iş bulmak lazım.
Aygün sus. Kadınına başlayacam.
Emre abi ne iş yapıyordun sen?
Ben okuyorum Batuhan.Aynı zamanda boş zamanlarımın çoğu çalışmakla geçiyor.
Emre abi msn döndürdük burayı?Ne okuyordun?