Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

editoru nasil turkce yapiyoruz bi yardim (detayli anlatim) pls

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

editörün çalışması için v.7.0.2 ile oyunu yamamanız gerekmektedir. (Bu son resmi yamadır)

Editör kurulumunu FM'nin üzerine yapmanız gerekmektedir.

Oyunu ilk defa Türkçe çalıştırıyorsanız, " Document and Settings \ Kullanıcı Adı \ Application Data \ Sports Interactive \ Cache " klasörünü silmeniz gerekmektedir. (Bu oyunun daha hızlı oynanması için ekranların bilgisayarınızda tutulduğu dosyalardır ve Türkçeleştirme yapmadan önceki verilerdir)

Bu dosyaları sildikten sonra Türkçe panelden oyunu çalıştırdığınızda oyun biraz geç açılabilir. Tahmini 20sn kadar bekledikten sonra klavye ve mouse devreye girecektir.

Ayrıca direk DVD üzerinden birebir kopyalar ile korsan oyun oynayan kişilerde yama çalışmayabilir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

yaa beyler ben bunu yüklediğimden beri oyun sürekli sorun veriyo maç esnasında atıyo oyundan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zargı View Post
    yaa beyler ben bunu yüklediğimden beri oyun sürekli sorun veriyo maç esnasında atıyo oyundan
    Yeni versiyon eklendi, onu indirip tekrar yükleyin. Sorun düzelir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

öncelikle emeği geçen herkese sonsuz tesekkurler.. pekı bu yamada oyunda herhangı bır yavaslama olmaz degıl mı?

6. Default

S.a Arkadaşlar ben oyunu bi türlü çalıştıramadım dosyayı seçiyorum Türkçe Fm yi çalıştır diyorum uygulama bulunamadı diyo ama ingilizcesi açılıyo nası olucak.

7. Default

Bu oyunu türkçeye kazandırma çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim... benim sorunum şu oyunu hiç kurmamıştım bugün yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum bölge dillerini ingilizce yaptım oyunu kurdum 7.02'ye güncelledim Son yamanızı indirdim buraya kadar herşey tamam yalnız çalıştır dedikten sonra hiç bir hata vermediği halde FM bir türlü başlamıyor. Normal kendi exe'sinden başlattığımda ilk ekranda Türkçeleştirmede emeği geçenlerin isimleri vs. yazıyor fakat oyunun içeriği Tr. değil. Bu sorunu nasıl çözerim???

emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    G A L A T A S A R A Y

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herkese tşk.ler son sınavlar bitsin paso fm07 türkçe

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Biraz fazla olacak ama... 2.0'ı yükledim ve "array access of bounds" hatası için 21 MB'ı tekrar yüklemek zorundayım. Kota da bitti bitecek. Bu hata için ufak bir yama yapsanız daha iyi olmaz mıydı? Ya da yapabilir misiniz?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sasuta View Post
    Bu oyunu türkçeye kazandırma çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim... benim sorunum şu oyunu hiç kurmamıştım bugün yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum bölge dillerini ingilizce yaptım oyunu kurdum 7.02'ye güncelledim Son yamanızı indirdim buraya kadar herşey tamam yalnız çalıştır dedikten sonra hiç bir hata vermediği halde FM bir türlü başlamıyor. Normal kendi exe'sinden başlattığımda ilk ekranda Türkçeleştirmede emeği geçenlerin isimleri vs. yazıyor fakat oyunun içeriği Tr. değil. Bu sorunu nasıl çözerim???
    Merhaba, Burada ki makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim

Quote Originally Posted by GokhanA53 View Post
    S.a Arkadaşlar ben oyunu bi türlü çalıştıramadım dosyayı seçiyorum Türkçe Fm yi çalıştır diyorum uygulama bulunamadı diyo ama ingilizcesi açılıyo nası olucak.
    Oyun ayarları bölümünden FM'nin kurulu olduğu bölümü seçmeniz gerekmektedir. Seçtiğin halde halen aynı uyarıyı alıyorsan oyunun kopya ise bundan kaynaklanabilir.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    öncelikle emeği geçen herkese sonsuz tesekkurler.. pekı bu yamada oyunda herhangı bır yavaslama olmaz degıl mı?
    İlk etapta cache ön bellek tanımlarını sildiğin için tekrar oluşturulacağı için kısa bir süre bekleme söz konusu ama oyun hızına bir etkisi yoktur

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Biraz fazla olacak ama... 2.0'ı yükledim ve "array access of bounds" hatası için 21 MB'ı tekrar yüklemek zorundayım. Kota da bitti bitecek. Bu hata için ufak bir yama yapsanız daha iyi olmaz mıydı? Ya da yapabilir misiniz?
    2.1 versiyonu ile bu problem çözüme kavuşmuştur. Dosyayı setup olarak web sitemizden edinebilirsin. 10mb
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ellerinize sağlık arkadaşlar tebrik ediyorm kendinize yakışanı yaptınız ellerinize sağlık

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

yaa beyler ben bunu yükledigimden beri arkasından 2.1 de yükledim ama yani oyun acılmıyo 50 kere silip yükledim oyunu ama oyun calısmıyo bi hatada vermiyo ekran acılıyo yeni oynu kurulduktan sonra donuyo anlamadım gitti yani noldugunu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler 2.0 damı yüklü olması gerikiyo yoksa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yaa beyler 1 haftadır oyunu oynayamıyorum bi yardımcı olun yaa

Sagolasiniz Ellerine Saglik, Oyunu Yeni Yeni Kavrama'ya Ba$ladim Bundan Önce Hep FifaManager Oynardim; Ama Artik FM07

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Protje View Post
    Sagolasiniz Ellerine Saglik, Oyunu Yeni Yeni Kavrama'ya Ba$ladim Bundan Önce Hep FifaManager Oynardim; Ama Artik FM07
    Güle güle kullan..

16. Default

ya arkadaşlar lütfen yardım edin indirme indirdim ama açınca şuunu diyor Run-time error "76" Path not found nedir bu nasıl düzeltebilirim

17. Default

tesekkur etmeyi pek bilmem 2 kelime kullanir gecerim normalde .. ama hic bi cikariniz olmadan bu isi yapiyosunuz ya helal olsun size .. ellerinize yureginize saglik arkadaslar .. cok tesekkurler sagolun ..

18. Default

Quote Originally Posted by Bobo Vieri View Post
    Merhaba, Burada ki makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim
    Orda yazılanların hepsini harfiyen yapmıştım zaten ama benim sorunum şu Tr yama lkısayoluna tıklıyorum FM'yi başlatmıyor, Tr yama çalışırken FM kısayoluna tıklıyorum oyun açılıyor fakat ilk ekrana gelen yerde teşekkürlerin yazdığı yerde herşey türkçe ama oyuna girince herşey ingilizce oluyor. Bunun bir çaresi yokmu 3 sefer oyunu ve tr yamayı kaldırıp (sizin bahsettiğiniz şekilde herşeyi kaldırıp regedit, cache ler vs) tekrar yükledim ama sorun aynı...

18583 kişi indirmiş dosyayı... Ama sadece 213msj yazılmış... Bari indiren arkadaşlar ''EMEĞİNİZE SAĞLIK TSI'' yazsaydınız bu kadar emek harcanan bir paylaşım için çok az yorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by mehmedinhosun View Post
    ya arkadaşlar lütfen yardım edin indirme indirdim ama açınca şuunu diyor Run-time error "76" Path not found nedir bu nasıl düzeltebilirim
    Toze böyle bir açıklama yapmış başka bir konu açmışlardı bu sorun ile ilgili biraz arasaydın bulurdun ama ve deneyenler sorunun çözüldüğünü belirtmişti.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Arkadaşlar o hata verdiğinde sis tamam'a tıklamayın. Masaüstündeki FM ikonundan oyunu açın. Oyun yine Türkçe olacaktır. Bir kaç kere böyle yaptığınızda artık hata vermez. Benimde aynısı başıma geldi.

emeği geçenlere çok teşekkürler

ben oyunu yeni aldım kurar kurmaz oyundan update yaptim güncelledim 7.2 ye ve oyun inglizce daha hiçbirsey ellemedim, bu Türkçe FM 2007 v2.1'yi indirdim nasil kuracam? nereye kurmam lazim? 2 tane .exe dosyasi var. Oyunu türkçe yapmak istiyorum..

23. Default

ben yamayı indirdim yükledim hatta o tampon programları kaldır yerini de işaretledim oyuna girdim ama bitane kelime bile türkçe değil bana acil yardım eder misiniz yaa

arkadaşlar 2 sorum olucak 1 menajerlik oyunu yükleniyormu yoksa cdyi takıpmı oynuyoruz 2. ben bu yamayı çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunuz?? ACİL

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by merten View Post
    arkadaşlar 2 sorum olucak 1 menajerlik oyunu yükleniyormu yoksa cdyi takıpmı oynuyoruz 2. ben bu yamayı çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunuz?? ACİL
    Yükleniyor ve cd´siz oynayabiliyorsun.Yamayı çalıştırabilmen için oyunu yüklemen gerekiyor

Quote Originally Posted by havuccvolkan View Post
    ben yamayı indirdim yükledim hatta o tampon programları kaldır yerini de işaretledim oyuna girdim ama bitane kelime bile türkçe değil bana acil yardım eder misiniz yaa

Msn'den hallettik galiba sorununu

[FONT="Arial Black"]tamamda dostum bende bilgisayarımdan oyuna tıklıom direk oyunun içine giriyor herşeyide yaptım anlatılanların klavyeyi filan ing. yaptımda olmuyor bilgisayarımdan oyunun içine tıklıyınca ing. oyuna giriyor yüklemeyi gösteren videoyu izledim onda kurulum yapıor anlamadım bir türlü cdmi bozuk acaba

Büyüksünüz..

Sayenizde FM 05 , FM 06 ve simdide FM 07 yi TURKCE oynuyorum.

Tum emek ve cabalariniz icin COK TESEKKUR EDERIZ

çok iyi oldu ellerinize sağlık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

suan inmio yapim calismasi var dio//

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri