Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 124 / 422 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
3,691 ile 3,720 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yok Serkan Pascalvari hareketlerde bulunarak açıkca Beşiktaş'a gitmek istiyorum demiş adam...

10 numara transfer olur gelirse çok iyi bir forvet palacio.bizim türk takımlarıda elma armut toplasınlar

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    10 numara transfer olur gelirse çok iyi bir forvet palacio.bizim türk takımlarıda elma armut toplasınlar
    Paran yoksa mecburen elma armut toplarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Böyle bir ceza almazdı zaten Eto'o 5 yıl hapis bir kafa atmaktan.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

ivan Misafir

Default Christoph Metzelder

Arkadaşlar Biraz önce Transfermarkt sitesine baktım real Madrid Metzelderi almş...Kontratının son yılıydı zaten Hİçbir Ücret ödemeden almışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence İspanya'da başarılı olamaz.Yavaş kalır.Ağır bir oyuncu.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Özgür abi sana katılıyorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu transfer 3 4 ay önce açıklanmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her adama kafa atmaktan 5 sene yenilse o zaman Türkiye'nin yarısı içerdeydi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu transfer sezon ortasında gerçekleşmişti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yok Serkan Pascalvari hareketlerde bulunarak açıkca Beşiktaş'a gitmek istiyorum demiş adam...
    Valla anıl bilmiyorum Uçaktalarmış diye duyum aldım belki Hava Limanından bi işim var diyerek Beşiktaş binasına kaçabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sneijder ; Bu Sene Kanıtladı Kendini

Şok Teklif !

İspanya'nın dev kulüplerinden Barcelona'nın Motinho için 17 Milyon Euro ve yeni transfer Gerard Pique'yi önerdiği öğrenildi.

Sporting Lisbon'un bu transfer teklifini geri çevirdiği ancak Barcelona'nın önümüzdeki günlerde Moutinho için yeni bir teklif yapacağı öğrenildi.

MARATON.COM.TR/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eger bu teklıf dogruysa ve ben pıque'nın yerınde olsam barca'da 1 dakıka durmam. ayrıca moutınho keita'dan sonra gereksız olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Medina’nın Osasuna Heyecanı

Osasuna’ya transferinin tamamlanmak üzere olduğu söylenen Şilili gorvet Nicolas Medina, kendini İspanya Ligi’nde test edecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Yaz döneminde forvet hattını güçlendirmek isteyen La Liga ekibi, Universidad de Chile takımının 20 yaşındaki forveti Medina’yı renklerine bağlamak üzere.
    20 Yaş Altı Güney Amerika Kupası’nda attığı 4 gol ile yıldızı parlayan oyuncunun, otoriteler tarafından turnuvanın umud vaadeden oyuncuları arasında gösterilmesinin ardından talipleri çoğaldı.
    Uzun zamandır bu oyuncuyu takip eden Osasuna’da, Roberto Solado’nun kiralık olarak verildiği takımdan sezon sonunda dönecek olmasından dolayı Savo Milosevic’in satılması planlanıyor ve deneyimli golcünün alternatifi olarak da Medina düşünülüyor.
    Osasuna’yla görüştüğünü gizlemeyen Medina, La Liga’da oynayacak olmasının kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.
    Genç oyuncu, “Beni takip ettiklerinden haberim var. Şu an planlanan olay, ben, menajerim, Osasuna yöneticileri ve Universidad yöneticilerinin bir araya gelip anlaşmaları. Kendimi İspanya’da oynamaya hazır görüyorum. Genç olabilirim. Ama geleceğim için uygun adımları atabileceğime inanıyorum. Milli Takım’da da forma giymemden dolayı yaşıtlarıma göre bayağı tecrübeli sayılırım. Bunu da takıma yansıtacağıma inanıyorum,” diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Para cezası ile kurtulur ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Haber iyi sallamış bir kafadan yıl hapismi yeniz

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

cok ii bi transfer madridin zaten bi stopere ihtiyacı vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

ismini ilk kez duydum ne diyelim inş basarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

özlettin bize nihat futbolunu

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

inş basarılı olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Villarreal Lucho’yu İstiyor

Villarreal, orta sahada Marcos Senna’yla anlaşabilecek yüksek kaliteli bir partner olarak Lucho’yu düşünüyor

Geçtiğimiz sezon ikinci yarısı Sébastian Eguren ortaya iyi bir performans koysa da, Villarreal bu pozisyonu Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlıyor.

Lucho’nun, 2005’ten bu yana kulübü Porto’yla Şampiyonlar Ligi’nde çok sayıda çıkmış olması ve bu sene Porto’nun bu ligde mücadele edemeyecek olması, Lucho’nun kulüpten ayrılabileceği söylentilerini arttırıyor.

Villarreal başkanı Fernando Roig, bu transfer döneminde bir oyuncuya 12 milyon € harcayabileceklerini belirtmişti. Fakat bu rakamı, 15 milyon €’ya kadar çıkarabileceği konuşulanlar arasında.

Bu sene Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Porto’nun Lucho için 20 milyon €’ya yakın bir fiyat belirlediği fakat Villarreal’in bu rakamı pazarlıklarla aşağıya çekebileceği söyleniyor.

Öte yandan Atletico Madrid’in de 27 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği gelen bilgiler arasında. Fakat River Plate’de de Villarreal’in hocası Manuel Pellegrini’yle beraber çalışan Lucho’nun Villarreal’in sakin ortamını Madrid’e tercih edeceği tahmin ediliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Boca Başkanı: Barcelona Palacio'yu istiyor.

Boca Juniors, Barcelona'nın Rodrigo Palacio ile ilgilendiği ve bu oyuncu için fiyat istediği haberini doğruladı.

Boca Juniors başkanı Pedro Pompilio, Barcelona'nın 26 yaşındaki oyuncunun menejeri aynı zamanda babasıyla, Palacio'nun Barcelona ile ilgilenip ilgilenmediği ve ne kadar ücret istediği hakkında konuştuğu haberini doğruladı.

Pampilio, "Şu anda bize herhangi bir teklif yok, henüz Palacio için de bir fiyat biçmedik. Ancak bu tarz transferler söz konusu olduğunda önce oyuncu ile konuşmak doğrusu"

"Boca olarak oyuncunun kararına saygı duyarız, ancak onu bırakmak için de yüklü bir bedel isteriz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Palacio hedefe uygun oyuncu değil.Barcelona mutlaka ama mutlaka Benzema'yı kadrosuna katmalı.Forvet için yapılan diğer transferler benim için bişey ifade etmiyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu kadar uzun zamandır neden hala boca da oynadıgını anlayamadığım, çözemedim bir oyuncu, bu adamda ne göremiyorlarki avrupaya getirmiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Arsenal'de yedek kalan adam Barça'da mı as oynayacak.Saçma...
    kulağa biraz saçma geliyor ama, formasının hakkını verebilir, 11e yerleşebilir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

palacio bocada kalsın ya da intere falan gidebilir.aranılan isim değil palacio 2 sene önce olsa belki olabilirdi ama artık imkansız.

seneye henry kesinlikle ilk 11 oynamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

guardiola 4-4-2 taktiğine dönerse hleb uygun bir transfer olur.ayrıca yedek değil arsenalde.ya da kimin yedeği?

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Guney Amerıkada futbolcular bızım futbolcularımız gibi uyum sorunu çok yaşıyorlar. Rikelme bunlardan birisiydi barcada yapamadı en sonun da villarreal de de yapamadı ALex de Souza, Ariel Ortega. Onun için temkinli konuşmak lazım ne yapar bilinmez
    bence alex le riquelme kosan basan oyuncular olmadiklari icin orda basarili olamadi cunku o lig zor... amerikadan avrupaya gelen futbolcularin en rahat edecegi yer ispanya portekiz taraflaridir... palacio tam bi golmatik oyuncu giderse mutlaka basarili olacaktir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Palacio Barça'da bekleneni veremez.Barçaya daha kaliteli bir golcü lazım Benzema bunun için bire bir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lucho Gonzales alınırsa Villarreal için çok iyi bir transfer olur.Orta sahada harika işler yapan birisi Lucho ve ŞL'de oynayan bir takım tercihi olacaktır bunun içinde Villarreal uygun.

Mesaj Yetkileri