Can Günşiray ilk sezondaki gerçekleşmeyen transferler hakkında Star TV'ye konuştu.

Birçok Oyuncu Bizi Küçümsedi

''İlk hedefimiz Vanden Borre idi''

İlk olarak Vanden Borre adlı oyuncu için çalışmalara başladık. Anderlecht ile fiyatta anlaştık fakat Vanden Borre Beşiktaş'ta oynamak istemediğini söyleyince bu transfer gerçekleşmedi. Bu yüzden sağ bek için uzun arayışlar sonucunda Eduardo Ratinho ile anlaşmaya vardık.

''Serdar Taşçı Fenerbahçe'den gelen kontratı beğenerek reddedildik''

Defansımızı güçlendirmek için Türk oyunculara yöneldim. Stuttgart'lı Serdar Taşçı ile fiyatta anlaştık ama Fenerbahçe'yi tercih etti. Eğer bize gelseydi defans sıkıntımız pek fazla olmayacaktı belki de.

''Cesar Delgado bizi küçümsedi''

Planlarım arasında forvette Vagner Love ve Cesar Delgado ikilisini bir arada oynatmak vardı. Kulübüyle anlaştım fakat tam alacağım derken Cesar Delgado bizi küçümseyerek Beşiktaş gibi bir kulübe gelmenin kariyeri açısından kötü olacağını söyledi. Biz de teklif var ısrar yok diyerekten bu transferin üstünde durmadım.

Yine de taraftarımızı mutlu edecek transferler yaptık''
Tüm bunlara rağmen yaptığımız transferler ile taraftarlarımıza ilerisi için ışık verdik. Seneye ya da devre arasında takımıma yıldız oyuncular getirmek için uğraşacağım.

Can Günşiray