Sorun yok sanıyorum artık..
Sorun yok sanıyorum artık..
Tamam yav gerginliğe gerek yok...
So what?
Saike
Duyarlılığın için teşekkür ederim;lakin bende sözlü uyarı barajını aşmış bulunmaktasın.
Bundan sonra söz konusu sen olduğunda sözlü uyarı olmadan ceza sistemini kullanacağım. Umarım mesajlarını 2 defa okuyup yazarsın. Tekrar teşekkür ederim.
Beyler şimdi çok mutluyum tartışma çıkmasın lütfen.. Matematikten 11 doğru 9 yanlış yapmışım. Bu sevincime gölge düşmesin![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tabiki söylerim, bir çekincem falan yok.. Serhat isimli kişi..
@Toze, Rica ederim.. Daha önce yaşadığım problemlerin ve dün ettiği lafın siniri hala üzerimde olduğu için tutamadım kendimi..
iki dakikada çok gerilmiş ortalık.sakin lütfen.ee sınıfta kalan varmı aramızda?
Hiçbiriniz beni sevmek zorunda değilsiniz ki..![]()
beyler bu sehat arkadaşın nicki srt.01 miydi?yoksa torresmiydi?
O kadar çokki, hangisini sölesem..
aga sen sene boyu çalışsanda Zaten Fen lisesine gidemezdin kiama inşallah iyi bir yer tutturursun ama benim sana önerim bir hedefin yoksa (doktor,mühendis,reklamcı vb.) bence sen bir meslek lisesine git bir meslek öğrenmiş olursun
![]()
So what?
Saike
tosunpaşa baya bir başarılı gördüm seni.oks yemi gireceksin?
Ben ve başarı?Ya aslında bakma başarılıyım da kafayı dersler dışında her şeye çalıştırıyorum. Bundan önce hep taktir almıştım. Geçen dönem teşekkür aldım. Bu dönem 3 olan notları kopya ve çalışmak ile düzelttim. O yüzden taktir gelecek. OKS'ye 4 gün sonra giriyorum işte.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Benim derslerimin hepsi 5(tabii almanca öğretmenlerim 84'te bırakmazsalar
)
So what?
Saike
Ooo kimler gelmiş hoşgeldiniz gelenler![]()
Ben sabahtan beri burdayım![]()
Offf gözlerim ağırdı![]()
Bende burdayım da şimdi çizgi film izliyorum![]()
Bıkşın cuf cuf Şemo nerelerdesin![]()
Alican çalışmaktan delirdi![]()
So what?
Saike
Deliler bastı burayı ben gidiyorum![]()