1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Uygulama Hatasi - Yardim

Thumbs up Uygulama Hatasi - Yardim

Arkadaslar Bende Boyle Bir Hata Cikti Ne Yapmam Gerekiyor....

arkadaşım aynı hata bendede çıkıyoru delirecem ya biri yardım etsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Afacan_1905 View Post
    Arkadaslar Bende Boyle Bir Hata Cikti Ne Yapmam Gerekiyor....

FM yi yeniden kurun

Peki Oyunu Sildikten Sonra Yeni Baştan Kurup Kayıtlı Oyunumdan Devam Edebilirmiyim

Oyunu Sildikten Sonra Bu Hata Birdaha Çıkıyor Mu?

5. Default

ben yaklaşık 20 kere sildim geri yükledim bişey değişmedi ama yinede bi dene, ha çözersen nasıl çözdüğünüde yaz buraya, bende değişik şeyler deniyorum ama olmuyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    buldum arkadaslar dil ayarlarini eksik yapiyomusuz, bir sitede aynen yazan bu

Bu hatayı verenler yine bolge ve dil secneklerine gelin. Gelişmişden Türkçe yazan yeri, ingiltere(ingiltere) olarak degistirip deneyin. Bakalım olacak mı ?

yani dil ayarlarinin 3.sekmesi olan gelismisdeki ayarlarida yapmamiz gerekiyous onu yaptim duzeldi darisi basiniza

Quote Originally Posted by mali1001 View Post
    ben yaklaşık 20 kere sildim geri yükledim bişey değişmedi ama yinede bi dene, ha çözersen nasıl çözdüğünüde yaz buraya, bende değişik şeyler deniyorum ama olmuyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    buldum arkadaslar dil ayarlarini eksik yapiyomusuz, bir sitede aynen yazan bu

Bu hatayı verenler yine bolge ve dil secneklerine gelin. Gelişmişden Türkçe yazan yeri, ingiltere(ingiltere) olarak degistirip deneyin. Bakalım olacak mı ?

yani dil ayarlarinin 3.sekmesi olan gelismisdeki ayarlarida yapmamiz gerekiyous onu yaptim duzeldi darisi basiniza

Arkadaşım Biraz Açarmısın Yazdıklarını?
    Gelişmiş'i Buldum.Türkçe Yazan Yeride Buldum Ama İngiltere(ingiltere) yok bunu bulamadım. Onun Yerine İngilizce(ingiltere) yazsam olur mu? Senin Düzelmiş Galiba? Bizede Yardım Ette Bizde Faydalanalım...
    Teşekkürler...

7. Default

Arkadaşım Biraz Açarmısın Yazdıklarını?
    Gelişmiş'i Buldum.Türkçe Yazan Yeride Buldum Ama İngiltere(ingiltere) yok bunu bulamadım. Onun Yerine İngilizce(ingiltere) yazsam olur mu? Senin Düzelmiş Galiba? Bizede Yardım Ette Bizde Faydalanalım...
    Teşekkürler...
    zaten ingilizce[ingiltere] olacak ben yanlis yazmisim... bide diger sekmeler zaten yapili degilmi yapili degilse onlarida yap
    1.sekmedi ingilizce[ingiltere]
    2.sekmedeki ingilizce[abd]
    3.sekmedeki ingilizce[ingiltere]

Yardimci Oldugun Icin Sagol Arkadasim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BUnunla ilgili ana başlık vardı bu sitede.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

10. Default

Yardimci Oldugun Icin Sagol Arkadasim
    umarim cozulmustur cunku bende tekrar ortaya cikti........sevincim 3 gun surdu

Mesaj Yetkileri