Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 331 sonuç

Konu: Turksportal Kariyer Ligi Başlıyor!!!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Turksportal Kariyer Ligi Başlıyor!!!

TURKSPORTAL KARİYER LİGİ

Turksportal En İyi Menejerini Seçiyor

Merhaba arkadaşlar;
    Sizlerle yepyeni bir projeyle daha karşınızdayız. Öyle tahmin ediyorum ki hepiniz bunun nasıl bir proje olduğunu merak ediyorsunuz. Forumlarımızda üyelerimizin yazdığı çeşitli kariyerlerden sonar üyeleri toplayarak hep beraber toplu bir kariyer yazılmasına ve sitemizin en iyi menejerlerini seçmeye karar verdik. Ayrıca öyle tahmin ediyorum ki devamlılığı olan bir oyun olacak arkadaşlar. Şimdi oyunumuzu öncelikle şöyle bir tanıtalım daha sonra da detaylarına inelim :

Arkadaşlar öncelikle bizler size yönetmeniz için bir takım vereceğiz. Ve sizler bu takımla bir sezon boyunca oynayacaksınız. Sonunda en çok başarı kazanan oyuncu sezonun en iyi menejeri seçilecek.

Ayrıca başarı sağlayan menejer daha sonraki sezon tekrar bizim belirleyeceğimiz daha düşük seviyede bir takımı yönetecekler. Sezonlar gittikçe menejerler hakkında çeşitli profiller, çeşitli yorumlar, çeşitli transfer dedikoduları yapabileceksiniz.

Başarısız olan arkadaşlar da isterlerse takımlarında kalıp bir sonraki sezon başarılı olmaya hedefleyebilir ya da seviyesi daha yüksek olan bir takım seçebilirler.

Kısaca oyunumuzun özeti bu şekilde… Gelelim oyunumuzun kurallarına :

Öncelikle oyuna başlayacak takım bizler tarafından seçilecek ve oyuncularımıza bildirilecektir.

Oyun katılmak için herhangi bir kayıt olmayacaktır. Çünkü herhangi bir karışıklık olmaması için ilk oyunumuz Turksportal Yönetimi’nin üyeler arasından seçeceği kişiler tarafından oynanıp test edilecektir. Oluşan ilgiye gore daha sonra kayıtlar oluşturulacaktır.

Oyun, Football Manager oyununun resmi son update’I olan 7.0.2 update’in üzerine oynanacaktır. Başka bir yama kurulması takdirde katılan oyuncu neden belirtmeden oyundan ÇIKARILACAKTIR.

Oyunda belli periyotlarla oyunculardan ekran görüntüleri istenecektir. İsteklerimize uymayan oyuncular öncelikle uyarılacaktır. Uyarılara rağmen hareketlerine devam eden oyuncu oyundan çıkarılacaktır.

Tüm oyuncuların sezon boyunca yaptıkları anlatılacak, ekran görüntüleri eklenecek, sezon sonunda ise geniş bir sezon özeti sizlerle birlikte olacaktır.

Bütün kurallar elbette bunlar değildir. Yeni kuralların eklenmesi gerektiği düşünüldüğünde yukarıdaki kurallara ek olarak kalın yazıyla eklenecek ve oyuncularımız bu kurallardan haberdar edileceklerdir.

Duyuru : (11.06.2007) Arkadaşlar oyunda oynamak üzere arkadaşlarımız seçilmiştir. Asil arkadaşlar benimle üyeliğini onaylatmak için iletişime geçmeleri gerekmektedir.
    Link : http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=225

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Çok güzel olcak.. mesela bır takım verdiniz bana benim hile yapıp yapmıcağimi bilemezsiniz bir tek sorun bu var heralde

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Çok güzel olcak.. mesela bır takım verdiniz bana benim hile yapıp yapmıcağimi bilemezsiniz bir tek sorun bu var heralde
    Zaten bu yüzden kişileri bizler seçeceğiz Emrecim. Yani olabildiğince seviyeli bir oyun olmaya çalışacak. Zaten hile olduğu anlaşıldığı takdirde kurallarda da belirtildiği gibi neden gösterilmedenmenejer arkadaş oyundan ÇIKARILACAK!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Cok güzel olacak. ben katilmak isterim alirsaniz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    hayırlı uğurlu olsun çağrı çok zevkli olacak gibi gözüküyor hep diyorum ben bu çağrı proje adamı diye
    saol kardeşim. sensiz olmazdı bu ama. yardımların için teşekkür ederim zaten beraber yürütücez bu projeyi biliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çağrı beklediğimiz proje buydu sanırım...

Herkese hayırlı olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üyelerin katılımıyla gerçekleşicek olan lig ne zaman başlıcak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel bir proje gerçekten
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Peki nasıl katılıcaz ???

Güzel bir proje olacak gerçekten Çağrı Abi.Ama malesef ben katılamayacağım çünkü oyunumun versiyonu 7.00

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yine değişik birşey bizleri bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Güzel bir proje olacak gerçekten Çağrı Abi.Ama malesef ben katılamayacağım çünkü oyunumun versiyonu 7.00
    BENIMDE 7.00

orjinal oyun şart değil mi bunun için

Default gercekten ellerinize saglik

arkadaslar hakikatten guzel olur. umarim biz fm cilerde bu oyuna layik bir sekilde baslar ve ayni sekilde bitiririz. tum fm ekibine ve tum arkadaslarimiza basarilar dilerim.

Benimde 7.00 malasef

güzel bi proje bakalım sonunda en iyi manager kim olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende katilmak isterim ama tabi istemeyle olmuyo son zamanlarda sitede gozukmedigim icin unutulmus olabilirim.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bunda ki amaç oyundan daha fazla keyif almamızı sağlamak yani bir eğlence oyun! Hile yapan zaten kendini ve bizleri kandırmış olur, oyunu kaka yapar. Maksat bundan bir eğlence çıkartabilmek. Umarım katılmak isteyenler eğlenmek için katılır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

20. Default

Çok güzel bir uygulama olacak gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Evet guzrl uygulama olcak..Insallah bizde katiliriz..

Tuh Bea benımde 7.0.0

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar öncelikle yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi bizim seçeceğimiz kişilerden oluşacak oyun. Fakat merak etmeyin bunun için 5 kişi seçmeyeceğiz. Yüksek bir rakam olacak. Tabii 50 üzeri de olmayacak. İstatistikler tutulacağı için hem zorlu hem de yorucu olur. Makul bir rakam belirleyeceğiz ve ilk olarak bizler seçeceğiz. Daha sonraki dönemlerde başvurular olacak. Bu başvurular neticesinde bizler yaptığınız bu başvurulardan forumdaki durumunuza göre elemeler yapacağız. Kısacası bu bölümde olmak için forumdaki hal hareket tavır ve davranışlarınızda çok önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

Oyunumzun orijinal olması şartmı? 7.0.2 bende var ama orijinal değil.

Çağrı Abi,oyunu 7.00 olanlar içinde ayrı bir lig yapılamazmı? 7.00 Ligi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu herhangi bir online oyun değil. Yani birbirinizle oynamayacaksınız. Tabii ki bizim isteğimiz her zaman lisanslı oyun oynanmasından yana bu durumda elbet yapacak bişey yok. O yüzden korsan ya da lisanslı oyun farketmiyor. Zaten ilk oyuna başladıktan sonra daha iyi anlayacaksınız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Çağrı Abi,oyunu 7.00 olanlar içinde ayrı bir lig yapılamazmı? 7.00 Ligi
    Şimdi şöyle bir olay var bu son versiyon olduğu için ve oyunun içinde kontrol edecek bizlerin de olacağı için 7.0.2'yi düşündük. Bir şekilde temin etmeye çalışın katılmayı düşünüyorsanız.

Anladım tamam sağoL abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

hayırlı olsun turnuvaya katılamadım inşallah buna katılabilirim

Smile cok guzel bır sey

bence bu cok guzel olucak umarım kısa zamanda baslar ama su hıle konusunda benımde suphelerım var ne kadar guvenılır olsada hıle yaparlar dıye korkuyorum neyse herkese tesekkur ederım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu sonuçta bir oyun! Bizler bunu zaten zevk alarak oynadığımız oyundan daha çok zevk almak daha çok eğlenmek için yapmaya karar verdik. Mustafa arkadaşımın da söylediği gibi hile yapan kendini kandırmış olacak. Bizim bu oyundan alacağımız zevki o tadamayacak zaten tekrar tekrar belirtiyorum hile yapan anlaşıldığı takdirde NEDEN BELİRTİLMEDEN ATILACAK!

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri