Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu 2. Maçı
Salzburg-Fenerbahçe'miz
Maça her iki takımda dengeli başladı.Fenerbahçe'de Mehmet Topuz 11.dk'da oyundan atıldı.Milyonlarca Fenerbahçe'li tv başında umudunu yitirmişken dk. 22'de Kezman Mehmet Yozgatlı'nın uzun pasında defansın arkasına sarkıp golü kaydetti.İlk yarı FB'nin 1-0 üstünlüğüyle kapandı.
Devre arası konuşmaları:
Ben:Mehmet, bu turda elenelim gözüme gözükme lan!
M.T:Hocam hakem taraf tutuyo vallahi kasıtlı bişe yapmadım.
Ben:Ben de gördüm stattaki herkes de gördü resmen geçirdin herife...Bu tip maçlarda sakin ol hiç mi beni izlemedin
M.Kezman:Memo, olum sen yat kalk bana dua et o golü atmasam şimdi burda sağ kalamazdın
M.T:Yaa hadi şu maçı alın siz de ben de rahatlayayım...
Kaptan Ümit:Hadi beyler...hadi...hadi...alıyoruz maçı
Takım:Oooo 1,2,3 FENER
İkinci yarı sahada bambaşka bir Fenerbahçe vardı...58'de Rosenberg taraftarın yeni sevgilisi olacağını belirten golü atıp taraftarları ve özellikle Mehmet Topuz'u biraz olsun rahatlatıyordu62'de Alex 3-0 yapıp Fenerbahçe'yi 3.turda Shaktar Donetsk'in rakibi ilan ediyordu.
Maç Sonu Basın Toplantısı:
Muhabir: Maçtan önce oyuncularınızı ne kadar iyi konsantre ettiğiniz açıkça belli oluyordu.10 kişi kaldıktan sonra turu geçeceğinize inanıyor muydunuz?
Ben: Şimdi, öncelikle şunu söylemeliyim ki takımım da yönetiminden tesis çalışanlarına kadar herkes bu maça kilitlenmiş ve konsantre olmuştu...Oyuncularıma her zaman şunu söylemişimdir.Geçmişi bırakın şuana bakın.Onlar da 10 kişi kaldıktan sonra bundan geri dönüş olmayacağını biliyordu ve tur için gereken mücadeleyi gösterdiler.
Muhabir: Kırmızı kart pozisyonu için neler söyleyeceksiniz?
Ben: Bu konuda oyuncumu suçlamam doğru olmaz.Hayatında tansiyonu en yüksek olan maçlardan birini oynadı.Biraz tecrübe eksikliği vardı.Bu tecrübe iyi bi ders oldu.Pozisyonda hakemin kararı doğrudur.
Muhabir: Shaktar'ı eleyebilecek güçte olduğunuzu söyleyebilir misiniz?
Ben: Shaktar'ı eleyip inş. en az çeyrek final oynamak istiyoruz.Camiamız ve taraftarımız bunu hakediyorlar...İyi akşamlar...

62'de Alex 3-0 yapıp Fenerbahçe'yi 3.turda Shaktar Donetsk'in rakibi ilan ediyordu.