1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Galatasaray'ın cezası belli oldu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Indirim kurulda 4 maca iner.Benim istedigim 5 mac sahamizin kapanmasi Böylelikle Izmir´e gider her macimizi 70.000 taraftarla oynariz

Hasan´in cezasi 1e iner.Tümer´inki kalir.

Egemen bak yine baslayacagiz tartismaya ama sonlanmayacak bir tartismaya girmek istemem.Polisler ile neden kavga edildigini bilmeden konusma istersen.Bizim stadta sizin futbolculardan kimsenin kafasi yarilmadi.Kan akmadi! Ses bombalari gelmedi! Bunlari da görün.
    Manisa maçı dahil bir kaç maçtır GS o stadda 20 bini geçemedi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Manisa maçı dahil bir kaç maçtır GS o stadda 20 bini geçemedi
    Sampiyon oldugumuz senenin baslarindaydi Hatta 4.haftaydi.

Taraftarlar ile Özhan Canaydin´in arasinda büyük sorunlar var.Özhan Canaydin´dan nefret ediyorlar.Bu nedenden dolayi tepkilerini bu sekilde yansitiyorlardi.Adnan Polat gelince bu sorunlar biraz olsun azaldi.Sampiyon olduktan ve CL´ye kaldiktan sonra CL´de her macimizi 75.000 kisiyle oynamistik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Güldürme istersen, biz mi hükmen yenik sayılacaktık? Futbol kurallarını bilmiyorsun herhalde. Sahadan çekilen takım her şekilde yenik sayılır. Hakem maçı tatil etmediği sürece biz ordan yenik ayrılmazdık

Sahayı terketseydiniz 3-0 hükmen mağlup sayılacaktınız, olacak bitecekti. 2-1 yerine

Zico'nun soyunma odasındaki konuşmaları 2. maça ait, ilk maça değil
    Bizim futbolcular bisey yapmadilar,okadar olaya ragmen ciktilar yine futbollarini oynadilar.Eger biraz bagirip cagirissaydik Selcuk Dereli mutlaka olaya el atardi,kan vardi cünkü,Mondi sagir olacam derdi giderdi hakeme,futbolcularimiz bu kosullar altinda futbol oynayamiyoruz derdi hakeme.Maci tatil ederdi hakem

Iste Zico´nun 2.mactaki konusmalarindan kaynaklanarak dedim ben o lafi.

Ben konusmalarimi kisa kesmek istiyorum,senin bunlari anlayacagini saniyordum ama bundan sonra uzun uzun anlatirim,anlayacagin yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Samiyen'de kimseye bir şey olmadıysa şans nedeniyle adamlar kaya fırlattı kaya insaf insaf.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sampiyon oldugumuz senenin baslarindaydi Hatta 4.haftaydi.

Taraftarlar ile Özhan Canaydin´in arasinda büyük sorunlar var.Özhan Canaydin´dan nefret ediyorlar.Bu nedenden dolayi tepkilerini bu sekilde yansitiyorlardi.Adnan Polat gelince bu sorunlar biraz olsun azaldi.Sampiyon olduktan ve CL´ye kaldiktan sonra CL´de her macimizi 75.000 kisiyle oynamistik
    İzmir Atatürk Stadyumu'nun kapasitesi: 56576

Şampiyonlar Ligi maçlarınızı Atatürk Stadyumu'nda oynadınız da benim mi haberim yok?

75.000 kişiyle her maçımızı oynadık vb. şeyler demişsin de, alakasız şeyler

Galatasaray-Manisaspor maçı dahil 20.000 kişiyi geçemediniz.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İzmir Atatürk Stadyumu'nun kapasitesi: 56576

Şampiyonlar Ligi maçlarınızı Atatürk Stadyumu'nda oynadınız da benim mi haberim yok?

75.000 kişiyle her maçımızı oynadık vb. şeyler demişsin de, alakasız şeyler

Galatasaray-Manisaspor maçı dahil 20.000 kişiyi geçemediniz.

Yahu gecin bunlari.Galatasaray´in taraftarlari dolduramaz mi burayi

Istesek izmir´i doldururuz yahu,sorun degil Türkiye´nin en cok taraftarina sahip kulübüyüz

Yahu gecin bunlari.Galatasaray´in taraftarlari dolduramaz mi burayi

Istesek izmir´i doldururuz yahu,sorun degil Türkiye´nin en cok taraftarina sahip kulübüyüz
    Geçiyoruz zaten sürekli ama bir türlü dolduramadınız gitti şu İzmir Atatürk Stadyumu'nu

Mesaj Yetkileri