Quote Originally Posted by EreN View Post
Manisa maçı dahil bir kaç maçtır GS o stadda 20 bini geçemedi
Sampiyon oldugumuz senenin baslarindaydi Hatta 4.haftaydi.

Taraftarlar ile Özhan Canaydin´in arasinda büyük sorunlar var.Özhan Canaydin´dan nefret ediyorlar.Bu nedenden dolayi tepkilerini bu sekilde yansitiyorlardi.Adnan Polat gelince bu sorunlar biraz olsun azaldi.Sampiyon olduktan ve CL´ye kaldiktan sonra CL´de her macimizi 75.000 kisiyle oynamistik

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Güldürme istersen, biz mi hükmen yenik sayılacaktık? Futbol kurallarını bilmiyorsun herhalde. Sahadan çekilen takım her şekilde yenik sayılır. Hakem maçı tatil etmediği sürece biz ordan yenik ayrılmazdık

Sahayı terketseydiniz 3-0 hükmen mağlup sayılacaktınız, olacak bitecekti. 2-1 yerine

Zico'nun soyunma odasındaki konuşmaları 2. maça ait, ilk maça değil
Bizim futbolcular bisey yapmadilar,okadar olaya ragmen ciktilar yine futbollarini oynadilar.Eger biraz bagirip cagirissaydik Selcuk Dereli mutlaka olaya el atardi,kan vardi cünkü,Mondi sagir olacam derdi giderdi hakeme,futbolcularimiz bu kosullar altinda futbol oynayamiyoruz derdi hakeme.Maci tatil ederdi hakem

Iste Zico´nun 2.mactaki konusmalarindan kaynaklanarak dedim ben o lafi.

Ben konusmalarimi kisa kesmek istiyorum,senin bunlari anlayacagini saniyordum ama bundan sonra uzun uzun anlatirim,anlayacagin yok