Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 216 sonuç

Konu: Galatasaray'ın cezası belli oldu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    @EmperoR;

Sizin oyuncular orada bir şey yapsa da maç tatil edilmezdi, edilecek durum yoktu. Bizi ateşe de atamazdınız orada zaten, galip durumdaydık. Galip durumda olmasaydık o tür çirkeflikleri sonuna kadar yapabilirdik, ama galiptik, neden maçın tatilini gerektirecek kadar ağır şeyler yapalım ki?

Çekilseydiniz staddan, hiçbir şey olmazdı, elinizi kolunuzu sallaya sallaya giderdiniz Florya'ya, 3-0 mağlup sayılırdınız.
    Mondi´ye atilan ses bombalari,Gerets´in ve Ümit´in kafalarinin yarilmalari,Hasan´a,Sabri´ye ve Galatasaray´a mac boyunca edilen küfürler...

Bunlar agir seyler degil mi?

Eger siz bu maci Uefa´da oynasaydiniz hakem derhal maci tatil eder,biz hükmen 3-0 galip sayilirdik.

Dogru dürüst bir hakem yoktu ki macta,penaltimizi vermez,Lugano´yu atmaz,onca cirkefliklere birsey demez.Dürüst bir hakem olsaydi mac coktan tatil olmustu.

Konuyu saptırmayalım. Ben kablo kesme konusunda da sert bir şekilde kulübümü eleştirdim, şimdi mevzumuz 19 Mayıs'ta yaşanan olaylar.

Benim anlamadığım şu 19 Mayıs 2007'de oynanan bir maçın cezası neden 11 Haziran 2007'ye sarkıtılıyor. Amaç belli, aranın soğuması. Federasyon bunu başardı. 11 Haziran erken aslında (!), 2008'de verseler olurdu cezayı

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Konu gittikçe dağılıyor...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Mondi´ye atilan ses bombalari,Gerets´in ve Ümit´in kafalarinin yarilmalari,Hasan´a,Sabri´ye ve Galatasaray´a mac boyunca edilen küfürler...

Eger siz bu maci Uefa´da oynasaydiniz hakem derhal maci tatil eder,biz hükmen 3-0 galip sayilirdik.

Dogru dürüst bir hakem yoktu ki macta,penaltimizi vermez,Lugano´yu atmaz,onca cirkefliklere birsey demez.Dürüst bir hakem olsaydi mac coktan tatil olmustu.
    Bizde sizin maçınızda 3-0 galip sayılırdık. Bu ne biçim kural. Mondi'ye atılan ses bombasını kınıyorum. Diğlerine yapılan tabii ki kötü ama gösteriş için Gerets'in anlında ki kanın silinmemesi daha büyük bir terbiyesizliktir. Acındırmaya çalışmaktadır. Sizin görüşünüze göre biz hakemlerden yıllardır çekiyoruz biraz da siz çekin. Bizim de Beşiktaş maçında nelerimiz verilmedi. Buraya yasam kelime sayısı izni yetmez. Bunlar boş işler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Egemen erken verseler, karar değişmezdi merak etme.. Yarın yine Fenerbahçeli yöneticiler çıkar, bu kadar az olmamalıydı falan gibisinden açıklamalar yapar.. Sonra ligten çekiliyoruz, adalet yok derler.. Falan filan...

Konuyu saptırmayalım. Ben kablo kesme konusunda da sert bir şekilde kulübümü eleştirdim, şimdi mevzumuz 19 Mayıs'ta yaşanan olaylar.

Benim anlamadığım şu 19 Mayıs 2007'de oynanan bir maçın cezası neden 11 Haziran 2007'ye sarkıtılıyor. Amaç belli, aranın soğuması. Federasyon bunu başardı. 11 Haziran erken aslında (!), 2008'de verseler olurdu cezayı
    Fb-Bjk macinda fbye seyircisiz oynama cezasi verilmisti.Ama nedense bu ceza Gs macindan sonrasina ertelendi.Eger o ceza verilseydi fb-GS maci seyircisiz oynanacakti ve olaylar yasanmayacakti.Bu olaylar yasanmayacagi icin ASY´deki olaylar yasanmazdi,yasansaydi da bile sadece küfürde kalirdi.Bu kadar büyümezdi olaylar.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

karşılaştırma yapmak çok mantıksız geliyor bana.ASY'de olanlar olaylar bakımından nerdeyse 2 katı fazlaydı.Futbolun etik kurallarına uymayan onlarca şey görüldü.Bizimkiler yapmadı mı ? yaptı.Ama o kadar uyarı o kadar tenkite rağmen GS taraftaranın başkana olan hırsından dolayıda olaylar vahim bir duruma ulaştı.Sonuç olarak ben ibretlik bir ceza verilmesini bekliyordum ama her zaman ki gibi GS büyük olmanın avantajını kullanmış oldu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Bizim o maç tatil ediliyorsa, 19 Mayıs'taki maç KESİNLİKLE tatil edilmeli Doğru dürüst hakem yoktu 19 Mayıs'taki maçta da, binlerce pet şişe ve küfüre rağmen sadece soyunma odasına gitti, 2 dakikada bir duran oyunu tatil edemedi.

Bizim maçta oyun kaç dakikada bir durdu, söyler misin? Hiç kopma oldu mu maçta?

19 Mayıs'ta oynanan maçta her saniye bir pet şişe, her dakika durma, korner atılamaz, frikik kullanılamaz, taç atılamaz. Önder ile Arda'nın mücadele ettiği pozisyon misal, Önder hem topla mücadele ediyor, hem Arda'yla mücadele ediyor, yetmiyor bir de pet şişelerle, maddelerle mücadele ediyor

Tüm dünya medyası rezalet olarak gösterdi 19 Mayıs'taki maçı, Türkiye rezil oldu tüm dünyaya, böyle rezalet maça 5 maç ceza verildi. 15 dakika oyun durdu, nerdeyse tatil olacaktı, 5 maç ceza

İlahi adalet oldu nitekim de hem şampiyon olduk, hem de onca yabancı maddeye rağmen gitti aslanlar gibi 2-1 yendik.

Nesil
    2006

Default Galatasaray`a 5, Tümer`e 1 Maç Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Turkcell Süper Lig`de 19 Mayıs`ta oynanan Fenerbahçemizin deplasmanda Galatasaray ile oynadığı maçta çıkan görülmemiş şiddet olaylarıyla ilgili Galatasaray`a sadece 5 maç ceza verdi. PFDK`dan yapılan açıklamaya göre bu 5 maçın, 1`i derbi maçta yapılan küfürlü tezahüratlardan, 4`ü ise çıkan olaylardan ötürü verildiği bildirildi. Buna göre Galatasaray, 5 maç İstanbul`da seyircisiz oynayacak.

Bu kadar iğrençliğin yaşandığı maçta Galatasaray 5 maç ceza alırken, Tümer`e 1 maç ceza verilmesi kimseyi şaşırtmadı. Ulusoy federasyonu bu kararla artık kendini imha etti. Kötü olan herşeyin defalarca yapıldığı bu maça 5 maç ceza vermek futbolda adaleti yok etmiştir. Bundan sonra kimseye ceza meza veremezsiniz siz.

Ulusoy federasyonu nasıl ülkemezi FIFA ve UEFA`ya şikayet etmekte sakınca görmüyorsa, başta kulübümüz olmak üzere bu federasyondan mağdur olanlar bu maçı FIFA ve UEFA`ya taşımak zorundadırlar. Böyle rezalet böyle tarafgirlik olmaz.

Böyle bir maç sonrası Galatasaray`a 5 maç ceza verirken oyuncumuz Tümer`e 1 maç ceza vermekte beis görmemişlerdir. Bu ceza gözü dönmüş bir pervasızlığın ve sınır tanımaz bir tarafgirliğin sonuçlarıdır. Şimdi sıra tahkim kurulunda.

Ey Tahkim sen de görevini yap Galatasaray`ın cezalarını kaldır ve Tümer`in cezasını da 5`e çıkar. Size yakışan budur ve gereğini de yapacağınızdan eminiz.

Yapılan resmi açıklamada; "Adnan POLAT (Galatasaray A.Ş. idareci) 19.05.2007 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında çıkan olaylar ile ilgili beyanlarının disiplin cezası verilmesini gerektirir nitelikte olduğu konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına,

4- Hasan ŞAŞ (Galatasaray A.Ş. futbolcusu) 19.05.2007 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında; müsabaka öncesi takım kadrosunda yer almadığı halde oyun alanına girerek, rakip takım futbolcularına yönelik saldırgan ve sportmenliğe aykırı harekette bulunması nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

5- Tümer METİN (Fenerbahçe futbolcusu) 19.05.2007 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında; rakip takım seyircilerine karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

6- Fenerbahçe Kulübü hakkında: 19.05.2007 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında; yasal koşullar oluşmadığından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza tayinine yer olmadığına,

7- Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 19.05.2007 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında; Galatasaray A.Ş. Kulübü`nün çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle cezalandırılmasına, kulübe 30.03.2007 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş.-Galatasaray A.Ş. Türkcell Süper Ligi müsabakasında, kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle Kurulumuzun 12.03.2007 tarih ve 2006-2007/841-1119 sayılı kararı ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş olmakla ve bu kez F.D.T.nın 31/3 maddesine göre aynı sezon içerisinde çirkin ve kötü tezahürat fiili ikinci kez tekrar edildiğinden F.D.T.nın 31/3 maddesine göre 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmesine, Müsabaka öncesi, müsabaka esnası ve müsabaka sonrası çıkan saha olayları nedeniyle 4 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile birlikte 200.000.-YTL (İkiyüzbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, Stadyum içerisinde pet bardaklarda su satışı yapılması suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, Sonuç Olarak; Galatasaray A.Ş. Kulübü`ne TOPLAM BEŞ resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmesine, Ayrıca toplam 201.000.-YTL (İkiyüzbirbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine karar verildi." denildi.

Sarı - kırmızılı kulübe, derbide sahaya atılan su şişeleri, bozuk para, taş, patlayıcı maddeler, cep telefonları, koltuk parçaları ve küfürlü tezahürat nedeniyle iki ayrı kategoride ağır cezalar verilecek. İlk toplantısını Galatasaray`ın ek savunma süresi istemesi yüzünden erteleyen PFDK daha sonra çoğunluk sağlanamadığı için iki kez bir araya gelememişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah aşkına Egemen aynı durumda siz olsaydınız diyecektinki bu ceza çok fazla bundan adım gibi eminim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Allah aşkına Egemen aynı durumda siz olsaydınız diyecektinki bu ceza çok fazla bundan adım gibi eminim
    Bende eminim..

Her kulüp kendi bakis acisindan olaya bakiyor iste.Fbnin sitesinde yazan aciklama fanatizm sinirlarini asmistir kanimca.

Bu arada bende eminim Semsi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ha ha FB yönetimi yine başlamış federasyona atmalara.Yakında ligden de çekilirler.

Ekleme:Bende eminim Şemsi

Kesinlikle. Kablo kesildiğinde ben en çok tepkiyi vermiştim, ilgili başlığa girip bakabilirsin. O maçtan dolayı da bize 1 maç ceza verilebilirdi, veya 2 maç.

Ama kesinlikle bu maça çok ağır bir ceza gelmeliydi.

V.Manisaspor-Sakaryaspor maçında iki kendini bilmez yüzünden Manisaspor hükmen mağlup sayıldı. Buyrun federasyonun bir başarısı daha. Manisaspor bugün o 3 puan yüzünden küme düşse bunun hesabını kim verecekti?

TFF artık istifa etmeli, bu kadar adaletsizlik olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tümer'in cezası da çok mantıklıymış ( ! ) Ne güzel İstanbul..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kesinlikle. Kablo kesildiğinde ben en çok tepkiyi vermiştim, ilgili başlığa girip bakabilirsin. O maçtan dolayı da bize 1 maç ceza verilebilirdi, veya 2 maç.

Ama kesinlikle bu maça çok ağır bir ceza gelmeliydi.

V.Manisaspor-Sakaryaspor maçında iki kendini bilmez yüzünden Manisaspor hükmen mağlup sayıldı. Buyrun federasyonun bir başarısı daha. Manisaspor bugün o 3 puan yüzünden küme düşse bunun hesabını kim verecekti?

TFF artık istifa etmeli, bu kadar adaletsizlik olmaz.
    Avrupa´da kes kabloyu da sonra al 5 mac cezayi

Bak sana bir örnek: Danimarka macinda bir taraftar maca girip hakeme saldiriyor,daha dogrusu saldirmaya tesebbüs ediyor.Hakem direk maci bitiyor,Danimarka 3 mac saha kapatma + 3-0 hükmen yenik ayriliyor mactan.
    Sadece 1 taraftar yüzünden bunlar oluyor.

Ama Manisaspor macinda kaleci geliyor hakeme daha ciddi bir saldirida bulunuyor,hakem maci bitiriyor ve Manisa hükmen yenik sayiliyor.Dua etsinler ki sahalari kapanmadi.

Ayni olay iste.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz burada ne kadar tartışdıysakta sonuç değişmeyecek tahkiminde cezayı indireceğini düşünmüyorum onca olandan sonra gelecek sene artık belli kriterler konulmalı öyle PFDK'nın verdiğini Tahkim indirmemeli kim neyi hak ettiyse o doğrultuda cezalandırılmalı bitsin bu olaylar artık
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Avrupa´da kes kabloyu da sonra al 5 mac cezayi

Bak sana bir örnek: Danimarka macinda bir taraftar maca girip hakeme saldiriyor,daha dogrusu saldirmaya tesebbüs ediyor.Hakem direk maci bitiyor,Danimarka 3 mac saha kapatma + 3-0 hükmen yenik ayriliyor mactan.
    Sadece 1 taraftar yüzünden bunlar oluyor.

Ama Manisaspor macinda kaleci geliyor hakeme daha ciddi bir saldirida bulunuyor,hakem maci bitiriyor ve Manisa hükmen yenik sayiliyor.Dua etsinler ki sahalari kapanmadi.

Ayni olay iste.
    Avrupdan örnek vermeyin bence.LEEDS in hali ortada.Mali durumu gs'nin yarısı kadarken bile küme üstüne küme düşürüldü.Ayrıca kablo olayında görüntüler TFF2ye ve lig tvye verildi bildiğim kadarıyla..

Nesil
    2006

Tahkim ceza indirmeyecek. Açıklama yapmışlardı. Boşuna gelmeyin diye.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Avrupdan örnek vermeyin bence.LEEDS in hali ortada.Mali durumu gs'nin yarısı kadarken bile küme üstüne küme düşürüldü.Ayrıca kablo olayında görüntüler TFF2ye ve lig tvye verildi bildiğim kadarıyla..
    Tabi tabi,taraftarlar kesti kabloyu,sizin yönetim hicbirsey yapmadi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklamayı yapan başkan, diğer üyelerin kararı da önemli..

Kaldırın cezayı en iyisi, hiç ceza falan olmasın, tüm Galatasaraylılar bunu istiyor zaten, yine FB maçı olsa yine aynısı olacak, aynı maddeler atılacak zaten, zihniyet bunu gösteriyor maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tabi tabi,taraftarlar kesti kabloyu,sizin yönetim hicbirsey yapmadi
    vay be gördün demek savcılığa gitsene hadi..ihbar et..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kanıtınız varsa koyun kabloyu Yönetim'in kestiğine dair.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tümer'e bir maç ceza mı? Güleyim mi ağlayayım mı? anlamadım.
    Yok canım bence Ümit Özat'a ceza verilsin oturup Song'la konuştu.Böyle saçma bir federasyon,disiplin kurulu,tahkim kurulu olamaz yahu.

Avrupa Avrupa diyorsunuz ordada durum farklı değil.Juventus kümeye düşürülürken İnter ve Milan Seria A'da kalıyor.

Konununda başlığını değiştirelim kablo kesme olsun.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    vay be gördün demek savcılığa gitsene hadi..ihbar et..

Mactan önce kablolari kesecegiz,mactan yayin alinamayacak diyen kimdi Eren?

Neyse,uzatmayalim bosu bosuna,kararlar verilmis.Olay bitmis.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Mactan önce kablolari kesecegiz,mactan yayin alinamayacak diyen kimdi Eren?

Neyse,uzatmayalim bosu bosuna,kararlar verilmis.Olay bitmis.
    Teori üretmeye kalkarsak neler çıkar ortaya.Ben tekrarlıyorum bu ceza az.Neden az? Bir daha yapılmaması için ibretlik olması gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkezin baski acisi farkli 5 mac yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Tümer'in cezası yanlış 5 maç cezası iyi bence
    So what?
    Saike