Turkcell Süper Lig 2.Hafta
Gaziantepspor-Fenerbahçe'miz

Gaziantepspor maçın ilk 10 dk.'sında etkiliydi daha sonra toparlanan Fenerbahçe adeta tek kale oynadı.29'da kontratakta Kezman soldan ortaladı.Son haftaların yıldız futbolcusu Markus Rosenberg topu filelere gönderdi.Aurelio sakatlanınca yerine Serkan girdi.Daha çok top kapıp pres yapan Fenerbahçe ikinci yarıda Rosenberg'in kaptığı topu kendi gitip bitirmesiyle 85'te 2-0 yaptı ve rahatladı.Son dakikalarda Gaziantep'in çabası yetersiz kaldı.Fenerbahçe güzel futbolunu 3 puanla birleştirdi.
Maç Sonu;
Muhabir: Galibiyetinizi kutlarım.Bu sene ilk kez antrenörlük deneyimi yaşıyorsunuz fakat aldığınız sonuçlar taraftarın tereddütünü yok etti.Bir de Alex ve Tuncay bu sene oynamıyorlar mı neden suskunlar??
Ben: Teşekkürler...Evet teknik direktörlük kariyerim taze olsa da futbol bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum.Ben ve oyuncularım maçlara konsantre olarak galibiyeti hakediyoruz.İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız.Alex ve Tuncay direkt olarak sonuca etki etmeseler de oyuna önemli katkıda bulunuyorlar...
NOT: Okul bitti artık daha sık yazacağım