Turkcell Süper Lig 4.Hafta
Gençlerbirliği-Fenerbahçe

Fenerbahçe maça fırtına gibi başladı.Daha henüz maçın ilk dakikasında orta sahanın sağ kenarından Alex serbest vuruşu kullandı.Kezman durumu 1-0 yaptı.Fenerbahçe golden sonra da yüklendi ancak pozisyonları golle sonuçlandıramadılar.Gençbirliği de etkili ataklar geliştiriyordu.Fenerbahçe normalin aksine galibiyeti korumak için savunma değil forvet oyuna soktu.3'lü defansa döndüler.Taktik değişikliğinin meyvesini de 78'de Kezman'ın ceza sahasının çaprazından attığı füzeyle buldular...Umutları tükenen Gençlerbirliği sahada varlık gösteremedi.Fenerbahçe yoluna 4'te 4 yaparak emin adımlarla ilerledi...
Maç sonu;
Muhabir: Hocam öncelikle tebrikler...Bugün de galip geldiniz.Galibiyeti garantilemek için neden savunmayı değil de hücumu güçlendirdiniz?
Ben: Riski seven bir teknik adamım.Gençlerbirliği'ni iyi çözmüştük.Rüştü'ye güveniyordum.Hücuma takviye yaptım ve gol de geldi kötü mü yapmışım
Muhabir: Şampiyonlar Ligi hakkında ne diyeceksiniz?
Ben: Bu konuda gereken cevabı futbolcularım sahada verecektir...
Turkcell Super Lig 5.Hafta
Fenerbahçe-Ç.Rize
Fenerbahçe'de maçtan önce revire dönmüştü.Sakatlar kervanına katılanlar;Rüştü,Ümit,Kezman,Uğur,Tümer

Fenerbahçe maça kontrollü başladı.Fazla etkili olamasa da ilk dakikalarda birkaç pozisyona girdi.35.dk.'da Deivid'in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kalenin tam karşısından Alex gole çevirdi 35'te 1-0 oldu.Bu skor fazla sürmedi Selçuk'un kısa düşen geri pasında Volkan'ın yapacak bir şeyi yoktu skor 1-1.
Devre arası Selçuk'a öfke kusan Yasin Demir; Mehmet Yozgatlı'yı Selçuk'un yerine oyuna soktu ve oyuncularını bu maçı kazanabileceklerine inandırdı!..
Nitekim 47.dakikada antrenörünün Kezman'ın yokluğunda şans tanıdığı Deivid durumu 2-1 yaptı.49'da Yozgatlı şık hareketlerle dip çizgiye indi yaptı ortasını Tuncay bu sezonki ilk golünü ağlara gönderdi.Daha sonra da birçok pozisyona giren Fenerbahçe nağmağlup liderliğini sürdürdü...
Hafta içi Liverpool'la Şampiyonlar Ligi maçı var...