1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Gençlerbirliği OFTAŞ yerine Göztepe Ülker

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

bazı arkadaşlara hiç katılmıyorum oftaşın ligde olması hiç mantıklı değil gençlerbirliği zaten taraftar çekemiyo oftaş nasıl çeksin buraya gelen büyük takımlar kendi evlernde oynar gibi rahatlar ama göztepe seyircisi tam bir deplasman yaşatır rakiplere....
    işin bide enteresan tarafı ankaragücü ile göztepe arasında müthiş kavgalar olmuştu göztepe ligteyken ankaragücü ile sorun warsa doğal olarak bursaylada sorun olacak yine bizi hareketli bir sezon bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Esas işin ilginç yanı lig düşen Göztepe 4 lig birden çıkmış olucak.izmirli iş adamları umarım utanırlarda diğer takımlara yardımda bulunurlar.Taraftarın bunu içine kolayca sindireceğini sanmıyorum yarın 82.kuruluş yıldönümü var belki orada açıklanır.Bu haberi ben ilk kez gençfenerbahçeliler'in sitesinde görmüştüm sporx geç kalmış

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    bazı arkadaşlara hiç katılmıyorum oftaşın ligde olması hiç mantıklı değil gençlerbirliği zaten taraftar çekemiyo oftaş nasıl çeksin buraya gelen büyük takımlar kendi evlernde oynar gibi rahatlar ama göztepe seyircisi tam bir deplasman yaşatır rakiplere....
    işin bide enteresan tarafı ankaragücü ile göztepe arasında müthiş kavgalar olmuştu göztepe ligteyken ankaragücü ile sorun warsa doğal olarak bursaylada sorun olacak yine bizi hareketli bir sezon bekliyor
    Gençlerbirliği'nin de taraftarı yok onlarıda küme düşürelim o zaman. Şunu unutmayalım Türkiye'deki yönetimlerin çoğu bedava bilet dağıtıyor. Son dönemlere kadar 4 büyük kulüpte bile böyleydi. Son dönemlerde 4 büyükler bıraktı gibi. Ama çoğu Anadolu kulübünde amigolar yoluyla bedava bilet dağıtılıyor. Gençlerbirliği bedava bilet vermeyen ender kulüplerden biri.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri