GSli olduğunu nasıl da belli ediyorsun.![]()
PESkolik(Berk KOZ)-Sporting
Hugo(Ertuğrul TOPÇU)-Benfica
Wesley Sneijder(Cumhur KORKUT)-Porto
GSli olduğunu nasıl da belli ediyorsun.![]()
Porto alır götürür bu ligiTransferde yavas ama kaliteli Mesela Garay cok iyi bi transfer
Basarılar Wesley Sneijder(Cumhur KORKUT)-Porto
Delgado Sporting'de
Bir süredir Cesar Delgado'yu almak için girişimlerini sürdüren Sporting,Cruz Azul takımıyla anlaşma sağlayarak bu transferi gerçekleştirdi.Delgado Sporting'e geldiği için mutlu olduğunu ve burada şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.
Öte yandan Recreativo'nun genç forvet oyuncusu Uche 1 yıllığını yeşil-beyazlı kulübe kiralandı.Bu transferle birlikte transferi noktalayan Sporting rotasını lige ve Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi.
Transferlerden sonra Sporting Lizbon kadrosu ise şöyle oluştu:
![]()
Sporting Lizbon Taktiksel Dizilimi:
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Güzel kadro kurmuşsun tebrikler
Benfıca fırtına gıbı masallah , porto da kötü başlamış işallah toparlanır
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Sporting süper kadro kurmuş.Favori bence Sporting..
Evet sporting in kadrosu gayet guzel cekisme ust seviyede olacak
arkadaslar kariyerinizi sabirsizlikla bekliyorum.3 takimin da yaptigi transferler oldukca etkileyici.Fakat maclari ne zaman yapip buraya ekleyeceksiniz.Merak ediyoruzGonlum Benfica dan yana
![]()
Okul bitince aktifleşeceğiz. Bugün bitiyor zaten.Ben de bilgisayarı formatladım o yüzden biraz yavaşladık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Okul bitti. Yarın oynayıp yazarız.
Bekliyoruz.
Flaş Flaş Flaş!!! Lucho Gonzalez Tottenham'da!!!
Lucho Gonzalez'i Chelsea, Liverpool ve R. Madrid kulüpleri soruşturmuş, Porto kapıyı 20M$'dan açınca bu sevdayı bırakmışlardı. Tottenham 19M$'lık teklifle Porto'nun kapısına dayandı ve başkan, menajer Cumhur KORKUT'a sormadan teklifi kabul etti. Önerilen sözleşmeyi kabul eden Lucho Gonzalez, Tottenham'a transfer olmuş oldu.
Bunun üzerine etekleri tutuşan menajer Cumhur KORKUT, iyi bir ofansif orta saha oyuncusu aramaya başladı.
Flaş Flaş Flaş!!! Lucho Gonzalez'in yerine Bofo Bautista!!!
Lucho Gonzalez'in yerine 8M$'a forvet ve ofansif orta saha oyuncusu olan Bofo Bautista ile anlaşıldı. Anderson'un yokluğunda ofansif o.s. oynacak.
Cumhur KORKUT yaptığı açıklamada kaliteli bir transfer yapıldığını söyledi.
NOT: Maritimo ile yaptığım lig maçından önce oldu bu olaylar. Ama zamanım olmadığı için şimdi yazıyorum.
guzel transfrler.tebrıkler
gercekten guzel bir transfer.Arkadaslar sizin icin zor olur mu bilmem ama ucunuz de ilk 18 inizi taktik uzerinden ss koyarsaniz guzel olur diye dusunuyorum
İlk 18 hep değiştiği için anlamı olacağını sanmıyorum. Taktik de hep değişiyor bende.
Walla ne diim.Başarılar![]()
beyler benim size bi sorum olcak ve cozum bulursanizda sevinirim ozelliklede portekizde oynayan 3 arkadasimizdan bir yardim ederse iyi olur.ben we arkadasim 2 takim sectik we oyuna basladik ben yeni oyundan o ag baglantisindan girdi daha sonra ben oyunu kaydettim ve ciktik ama acarken bi turlu olmuyo kayitli oyunu nasil acicagimiza yardim ederseniz sewinirim ayrica sizede basarilar![]()
Lucho nun takımdan ayrıLması çok kötü oLmuş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
kardes game status tan herkes kendi takiminin yaninda yazan 'not connected' a bascak
Konunun içine ettin kardeşim yawYardım bölümü yokmu bu forumda yetkililere sesleniyorum
![]()
Arkadaşlar gerçekten konunun...
Neyse, bugün olmadı, yarın da ben yokum. Hafta içi inşallah.
Bekliyoruz Cumhur.Merakta bırakmayın bizi.
Biraz daha bekleyeceksiniz sanırım.
ZzzZzZzzZzZz....
Kariyere bidahaki ay başlarız heralde tekrar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Naptın abii yaaa![]()
Valla öyle gözüküyo 3-4 gündür bekliyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]