1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Amerikan MLS Ligi LA GALAXY Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi gidiyor.. basarıların devamını dilerim... yanlıs anlama ama sanki dogu gurubu daha zor gibi ben biraz göz gezdirdim new york mls'nin en zengin takımı gözüküyor aynı zamanda dc united'da aynı grupta ... ne bilim öyle yazmak geldi içimden kariyerin devamını bekliyoruz

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    iyi gidiyor.. basarıların devamını dilerim... yanlıs anlama ama sanki dogu gurubu daha zor gibi ben biraz göz gezdirdim new york mls'nin en zengin takımı gözüküyor aynı zamanda dc united'da aynı grupta ... ne bilim öyle yazmak geldi içimden kariyerin devamını bekliyoruz
    kesinlike dogu grubu daha zor.Bu konuda sana katiliyorum.Yanlis anlayacagim yok

Bu arada bu gece birsuru mac koyacagim.SImdilik onemli ve olaganustu bir mac oldu.Onu ekliyorum.

__________________________________________________ _____________________

SAMPIYONLAR KUPASI FINALI

Ve iste gelmistik bu kupada finalin ikinci ayagina.Her zamanki gibi Meksika takimi chivas favoriydi.Ustelik ilk maci 2-1 kaybetmistim.Bu maca degisik bir taktikle ciktim.

Macin basindan beri surekli bastiriyorduk ve sonunda Santino Quaranta ile 15. dakikada one gectik.

Henuz 7 dakika gecmemisti.Bastirdikca bastiriyordum.Dayanamayip karsi takimin defans oyunculari faul yapti.Frikikte topun basina Kyle Martino geldi ve 2. golu atti.
    Iyice hircinlasan chivas defansi bir de penalti yapti.Ve Martino penaltiyi gole cevirip 3-0 yapti. Artik iyice kupayi kazandigima inanmistim.

Bu moral bozukluguyla dagilan defansa birde su anki gol krali Quavas Kirk ile cvp verdik.Artik cosmustum.

Boylece ilk yari bitti.Durum 4-0

Ikinci yarinin basinda onlarin yildizi Omar Bravo gol atti.Ben "seref golu" diye kendi kendime soylenirken 68'de bravodan ikinci golu yedim ve tedirginlestim.Bir gol daha yeseydim kupa gidecekti.Ve korkum gerceklesti ve omar bravo hattrick yaparak 72'de golu atti.Ben kafami duvarlara vururken genc yildizim Kirk, beni kurtardi.

CAYLAK SASAN ARGIZ , KUPAYI KAPTI !

KUPA GALAXY'NIN

Mesaj Yetkileri