1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Bunlar hala Geçmişe takılmışlar....

Hybrid View

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Ben en dediğimin farkındayım Baran. Türkleri sevenler kaç kişi? Onlarda bütün yabancı toplum değil değil mi? Ama ne dersen de.. Laz'ı, Çerkez'i, Kürt'ü Türk saymadığın için çok şaşırdım.. Laz - Türk diye ayrım yapılamaz. Kürt - Türk diye de, Çerkez - Türk diye de.. Çünkü bunların hepsi TÜRK. Çok enterasan yaklaştın bu konuya.. Ve çok çok şaşırdım bu görüşüne.

Bak Laz,Cerkez,Kürt hepsi Türk´tür kabul ediyorum ama benim demek istedigim sey cok farkli.Nasil anlatabilirim bilmiyorum gercektende.Kürt,Türk ise neden Kürt diye birsey var?Neyse,ben bu konuda anlatmak istedigim seyi anlatamadim galiba.

Ama yanlis anlama beni,bu ülkeyi kuranlar Türkler,Kürtler,Lazlar,Cerkezler´dir.Dogal olarakta bunlar Türk´tür.Benim aykiri bir görüsüm yok.

Diger ülkelerin vatandaslari konusuna gelince,ben yurtdisinda yasadigim ve cogu ülkenin vatandaslarini tanidigim icin bu konuya bu sekilde baktim.Sen yurtdisinda yasasaydin sen de benim gibi düsünürdün.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bak Laz,Cerkez,Kürt hepsi Türk´tür kabul ediyorum ama benim demek istedigim sey cok farkli.Nasil anlatabilirim bilmiyorum gercektende.Kürt,Türk ise neden Kürt diye birsey var?Neyse,ben bu konuda anlatmak istedigim seyi anlatamadim galiba.

Ama yanlis anlama beni,bu ülkeyi kuranlar Türkler,Kürtler,Lazlar,Cerkezler´dir.Dogal olarakta bunlar Türk´tür.Benim aykiri bir görüsüm yok.

Diger ülkelerin vatandaslari konusuna gelince,ben yurtdisinda yasadigim ve cogu ülkenin vatandaslarini tanidigim icin bu konuya bu sekilde baktim.Sen yurtdisinda yasasaydin sen de benim gibi düsünürdün.
    Senin dediğine bir örnekle sorayım.. Dinimizde bir çok meshep var.. Alevisi, Sunnisi, Şiisi v.s v.s Sonuçta bu meshepler Müslümanlığa bağlı değiller mi? Bu da aynı şekil.. Kürt'ler var ama Kürtler de Türk.. Bilmem anlatabildim mi? Yani bu örnek Lazlar, Çerkezlerde de yapılabilir...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri