1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Takımdaki yabancı sayısı kısıtlaması problemi?

Default Takımdaki yabancı sayısı kısıtlaması problemi?

arkadaşlar acil yardım gerekiyor. takımda 4 yabancı futbolcu var. yabancı transfer edecem 6 yabancı var diye transfer yapmama izin vermiyor. ne yapmak gerekir. transfer dönemindeyim acil çözüm önerisi bekliyorum. lütfen....yardım...

6 yabancın vardır 18-20 yaş altı takımlarımda olabilir yada kiralık yolladığın-yollanmış oyuncun da bu hak içinde yer alacağından iyi kontrol etmeni öneririm

öncelikle tavsiyen için saol. 18-20 yaş altı takımımda adı yabancı fakat ikinci uyruğu türk olan yani türk statüsünde bir kaç oyuncu var. ama zaten bu oyuncular önceki sezonlarda da vardı. fakat 6 yabancı alabilmiştim takıma. bu sezon böyle yaptı. ayrıca kiralık oyuncum falan da yok. başka öneriniz varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daha önceden anlaştıgın ileri de takımına katılıcak yabancı oyuncu var mı belki bir ihtimal o da sayılıyor olabilir.. eger duzelmesse oyundan cık yeniden gir bazen böyle yapınca duzeliyor bazı hatalar..

arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. fakat söylediklerinizin hiç biri oyunumda yok. yani ne kiralık oyuncum ne de anlaşmaya vardığım bir oyuncu yok. durum aynen yukarıda yazdığım gibi. kadromda 4 yabancı var. cska moskowa dan jo adlı oyuncuyu almak istiyorum. kulüple anlaşıp oyuncuya sözleşme öneriyorum. oyuncu da teklifimi kabul ediyor. fakat 6 yabancı kısıtlaması nedeniyle transfer ertelensinmi diye soruyor. iyi de benim kadromda 4 yabancı var. bununla ilgili çözüm biliyormusunuz. ( oyundan çıkıp yeniden girmeyide denedim olmadı.)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kiralık gönderdiğin oyunculara bak bide

bendede fb de olmuştu 5 yabancı var 6 yabancı var dio alamıyordum
    sonra free adamlara deneme teklif edip dandik 2 adamı aldım 6 oldu sonra 2sini de serbest bıraktım(1 sezonluk kontrat yaptım)
    daha sonra 2 yabancı aldım ancak böle

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Kayıtlı Oyununu Buraya Koy , Birde Biz Bakalım Bizdede Aynı Mı ? Olcak

Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    bendede fb de olmuştu 5 yabancı var 6 yabancı var dio alamıyordum
    sonra free adamlara deneme teklif edip dandik 2 adamı aldım 6 oldu sonra 2sini de serbest bıraktım(1 sezonluk kontrat yaptım)
    daha sonra 2 yabancı aldım ancak böle
    dostum. denemeye aldığın ve 1 sezonluk kontrat yaptığın futbolcuyu. hemenmi serbest bıraktın yoksa sezon sonunda mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    Kayıtlı Oyununu Buraya Koy , Birde Biz Bakalım Bizdede Aynı Mı ? Olcak
    bu nu nasıl yapacağımı bilmiyorum. yani oyunu buraya nasıl koyabilirim.

belgelerim sports interactive fm 2007 games e gir orda oyunun adinin olduu dosyayi upload edip linki bizimle paylas

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Yabancı oyuncuların sakat felansa ybn ikonu cıkmaz dikkat et arkadasım

Mesaj Yetkileri