1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: [TSL]Ankaraspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    haklisin dostum bu 3 futbolcu ya dikkat edin bir de emre aktas var yanliz halil ozer hurmacinin tam amr oldugunda suphelerim var fazla izleme firsatimda olmadi onun mevkiisine de dikkat edebilirseniz sevinirim bana sanki amc mis gibi geldi

Özer Hurmacı gerçekten yetenekli bir genç. Bence sağ açık fakat sana katılıyorum amc de eklenmeli çünkü gaten başarılı bir şekilde oynayabiliryor. Ayrıca sol ayağını da iyi kullanıyor yani sadece sağ ayak olmaması lazım bir de gelecek vaat eden bir oyuncu fakat oyunda sıradan bir genç gibi gözüküyor bence potansiyel de arttırılmalı.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Özer Hurmacı gerçekten yetenekli bir genç. Bence sağ açık fakat sana katılıyorum amc de eklenmeli çünkü gaten başarılı bir şekilde oynayabiliryor. Ayrıca sol ayağını da iyi kullanıyor yani sadece sağ ayak olmaması lazım bir de gelecek vaat eden bir oyuncu fakat oyunda sıradan bir genç gibi gözüküyor bence potansiyel de arttırılmalı.
    Özer in potensiyeli Fm 2008 biraz daha yüksek olucak ayrıca sol ayak ve amc becerisini not aldım

Mesaj Yetkileri