1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Sağlık Kontrolleri Başarısız

Default Sağlık Kontrolleri Başarısız

İlk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum, bilmem siz daha önce karşılaştınız mı...

Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse'yi almak için harekete geçtim. Sene sonunda sözleşmesi bitiyordu. Teklifimi yaptım ve Tevfik Köse kabul etti, ama şöyle bir haberle sarsıldım.

Gelsenkirchen yönetimi Tevfik Köse transferini oyuncu sağlık testinde başarısız olduğu için iptal etti.

Hemen Tevfik Köse'nin üzerine tıkladım ve gördüm ki kendisi 4 - 5 ay sahalardan uzak kalacak.

Sanıyorum ki oyuncu sözleşme imzalamadan önce hastanede sağlık kontrollerinden geçti ve sakatlığı ortaya çıkınca da transfer iptal oldu.

Gerçekten oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha anladım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Evet oldukca gercekci...
    Ustelik oyuncunun kontrat imzalayacagi tarihteki saglik durumu onemli.. Yani aralik ayinda 5 ay sakat olacak bir oyuncu ile anlasabiliyosunuz hazirana kadar iyilesiyor haliyle..
    Tabi biraz da sans... Eskiden takimim icin cok iyi olacak bir oyuncuyla 6ay oncesinden anlasmistim.. Tam alacagim hafta ayagi kirilmisti kafayi yemistim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende arkadaş ile oynarken arkadaş oweni almak istedi 10 ay sakat olduğu halde newcastle kabul etti ama sağlık kontrölünden geçemeyerek anlaşma iptal oldu bencede çok gerçekçi olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Evet bu banada olmustu ben o kdar ugrasmıstım bır oyuncu ıcın zorla aldm almadan 2-3 gun once 4-5 ay sakatlanmıs :S:S:S

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ilk defa duyuyorum ya peki sakatsa kesin iptal oluyomu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende ilk defa duydum. bayagı gercekciymis o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk defa duydum...

8. Default

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İlk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum, bilmem siz daha önce karşılaştınız mı...

Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse'yi almak için harekete geçtim. Sene sonunda sözleşmesi bitiyordu. Teklifimi yaptım ve Tevfik Köse kabul etti, ama şöyle bir haberle sarsıldım.

Gelsenkirchen yönetimi Tevfik Köse transferini oyuncu sağlık testinde başarısız olduğu için iptal etti.

Hemen Tevfik Köse'nin üzerine tıkladım ve gördüm ki kendisi 4 - 5 ay sahalardan uzak kalacak.

Sanıyorum ki oyuncu sözleşme imzalamadan önce hastanede sağlık kontrollerinden geçti ve sakatlığı ortaya çıkınca da transfer iptal oldu.

Gerçekten oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha anladım.
    bendede arada oluyo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bende ilkez karşılaştım beyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

FM 05'te İlhan Maınsız'da oluyrdu aynısı. 6 ay sakat olduğu için bonservisi elinde olmasına rağmen alamıyordun.

Championship Manager 97/98 De 2000 Yilinda Ronaldo Nun Ayagi Kirilmisti Inter De Serbest Birakmisti Bende Lazio Ile Almak Istedim 3 Defa Denememe Ragmen Saglik Kontrolune Takiliyordu.artik 1 Ay Kala Hafif Idmanlara Baslayinca Alabilmistim.o Zamandan Beri Var Yane..

Mesaj Yetkileri