1 ile 30 arası toplam 337 sonuç

Konu: Basketbol Transfer Haberleri

Hybrid View

efese jasaitis faydalı olur.fenerbahceye ise kayanın gelmesi bence pekde iyi olmaz.cünkü 4 numrada mirsad var zaten.ayrıca clarkda 4 numraa oynuyo.kayada gelirse 4 numara baya kalabalık olur.bu oyuncuların hiçbiri 4 numarada oynayamaz.bu arada efes blackney diye bi guardı getirebilirmiş ben tanıyorum.2 ligde zor oynar.aek da falan oynadı.ama yetersiz ins gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ersan Israrı

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor.

Tanjeviç istiyor
    Sarı-Lacivertliler’de yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Coach Bogdan Tanjeviç’le uzun süre önce anlaşan ve Sırp çalıştırıcının isteği doğrultusunda transfer görüşmeleri yapan Fenerbahçe, Sloven Emir Preldziç’ten sonra bir başka genç yetenek Ersan İlyasova ısrarını sürdürüyor. Özellikle Tanjeviç’in kadrosunda görmeyi istediği İlyasova transferinde önemli yol kat edildiği, milli basketbolculunun karar aşamasında olduğu öğrenildi.

14.7 dakika oynadı
    Geçtiğimiz sezon Milwaukee Bucks forması altında 66 maçta forma giyen genç basketbolcu, ortalama 14.7 dakika sahada kalırken, 6.1 sayı ve 2.9 ribaunt ortalamaları yakalamıştı. NBA’de oynamak isteyen Ersan’ı ikna turları devam ediyor. Öte yandan Sarı-Lacivertliler’in geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Amerikalı oyun kurucu Willie Solomon, bir yıl daha Fenerbahçe’de kalacak. Solomon, 2006-2007 Sezonu’nun en değerli oyuncusu seçilmişti.

Fanatik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ersan'ın nba'yi bırakıp geleceğini pek sanmıyorum

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    efese jasaitis faydalı olur.fenerbahceye ise kayanın gelmesi bence pekde iyi olmaz.cünkü 4 numrada mirsad var zaten.ayrıca clarkda 4 numraa oynuyo.kayada gelirse 4 numara baya kalabalık olur.bu oyuncuların hiçbiri 4 numarada oynayamaz.bu arada efes blackney diye bi guardı getirebilirmiş ben tanıyorum.2 ligde zor oynar.aek da falan oynadı.ama yetersiz ins gelmez.
    Kaya 5 numarada da gayet iyi oynayabilen bir oyuncu. Şahsen 4-5 numaraların ikisinde de oynayan "bir" oyuncu almalıyız diye düşünüyorum ama sadece 1 oyuncu. Clark'ı da gönderip orayı Mirsad, Oğuz, Semih ve Ömer Aşık'a bırakmalıyız. Tanjevic'in basketbol felsefesi ve milli takım antrenörü sıfatına uygun olan da budur. Bu tek oyuncu da yine bence Kaya değil de çok daha dominant ve Avrupa'da gerçekten iyi bir yer edinmiş biri olmalıdır o zaman gençlerin üstündeki yük Avrupa için azalır, Türkiye Ligi'ni ise her halde götürürler zaten.

Mesaj Yetkileri