1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Cristoph Daum..

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by kenyeagle
    kesinlikle ve kesinlikle daum başarılı değil çünkü kazanılan maçlara bakarsak ya hakem yada alex vs. var daumun kurtardığı maçlar toplasan 3 tane etmez.
    Basit bi mesaj öncelikle onu söyleyeyim.

Bir takımı sürekli şampiyon yapmak, her maça motive etmek, istikrar, üst düzey kondisyon, bunlar Daum'un başarı ile yaptığı işler.

Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor v.b. gibi şeyleri demeye kimsenin hakkı yok. Eğer sen diyorsan ki benim takımım daha iyi, Fener'in önünde olmalıydı v.b. o zaman kendi sahanda Fenerle oynadığın maçları yeneceksin, kimseyi de konuşturmayacaksın(bu bütün şampiyonluğa oynayan takımlar içim geçerli).

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Basit bi mesaj öncelikle onu söyleyeyim.

Bir takımı sürekli şampiyon yapmak, her maça motive etmek, istikrar, üst düzey kondisyon, bunlar Daum'un başarı ile yaptığı işler.

Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor v.b. gibi şeyleri demeye kimsenin hakkı yok. Eğer sen diyorsan ki benim takımım daha iyi, Fener'in önünde olmalıydı v.b. o zaman kendi sahanda Fenerle oynadığın maçları yeneceksin, kimseyi de konuşturmayacaksın(bu bütün şampiyonluğa oynayan takımlar içim geçerli).
    +1000........ katlıyorum çok doğru!

Mesaj Yetkileri