1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Yine ırkçılık!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Yine ırkçılık!

Yine ırkçılık!

Hollanda'da devam eden Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası istenmeyen olaylara sahne oldu. Nijmegen kentinde oynanan ve İngiltere'nin Sırbistan'ı 2-0 yendiği çeyrek final maçında önce Sırp taraftarlar, rakip takımın siyahi oyuncusu Nedum Onuoha'ya ırkçı tezahüratta bulundu. Bunun ardından gerginleşen saha içinde iki takım futbolcuları arasında sık sık tartışmalar yaşandı. Maçın ardından da İngiltere'nin bir başka siyahi oyuncusu Justin Hoyte'un çıkış tünelinde Sırp oyuncuların saldırısına uğradığı belirtildi. UEFA karşılaşmayla ilgili soruşturma açtı.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kalbin siyahı,beyazı yok. Tenin siyahı beyazı var. Bu şekilde zenci-beyaz ayrımı yapanlar insan olamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunun önüne geçmek biraz imkansız gibi sanırım. Çok ağır cezalar vermek lazım ki belki...

Nesil
    2006

Sırplar kendini her yerde belli ediyor

Justin Hoyte'ı iyi bilirim,profesyonel bir oyuncudur,sakindir,kendine hakimdir,kavgayı karşı tarafın çıkardığını düşünüyorum
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Sırplar ilginç bir toplum... Hep olay çıkarıyolar bence büyük bir ceza almaları şart yoksa akıllanmıcaklar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uefa çalışmalar yapıyor ama sonuç vermiyor galiba sırplar iyi cezayı hak etti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Uefa çalışmalar yapıyor ama sonuç vermiyor galiba sırplar iyi cezayı hak etti
    Vallahi ben hiç de caydırıcı cezalar verdiğini düşünmüyorum.Onların cezaları sadece Türklere karşı ağır oluyor.

Yunanistan-Türkiye maçından sonra verdikleri ATİNA'ya 250km uzaklıkta oynama cezası beni çok güldürdü.O kadar madde attılar ve gelen ceza çok komikti.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bunlar insan değil..............

Edit: yavaş biraz küfür kime olursa olsun yasaktır arkadaşım.(Seçkinn)

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

yazık ya..zenciler bi de biz türkler...nedir bunların bizimle alıp veremedikleri

tarık,agresif gördüm seni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sırplar işi iyice abarttı artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    yazık ya..zenciler bi de biz türkler...nedir bunların bizimle alıp veremedikleri

tarık,agresif gördüm seni
    Abi ne yapalım ya.Onlarda insan.Beyaz olan İngilize sesini çıkaramaz ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Abi ne yapalım ya.Onlarda insan.Beyaz olan İngilize sesini çıkaramaz ama..
    evet biliyorum..bunlar insanlıktan nasibini almamışlar..işleri güçleri bu

Nesil
    2006

ayıp valla yahu

"Herkes ne eder kendine eder" diye bir laf vardı. İngilizlerde az yapmadılar bu işleri zamanında, hoş halende oluyor ya.

Para veya seyircisiz maç cezaları bu olaylara çözüm getirmez, UEFA artık bu işlerden para kazanıyor sadece. Tribündeki adam kendini kaybedince hapse atılacağını bilse yine yapar aynı şeyi. Mantıklı olan bu tip durumlara sosyolojik açıdan yaklaşmaktır. UEFA ve FIFA bu tür çözümler aramalı, vur kafasına al ekmeğini yöntemleriyle çözüm bulunamaz.

Mesaj Yetkileri