Okuyanlar en azından tavsiyede bulunup yorum yazarsa sevinirim.. duvara anlatıyomuş gibi hissediyorum kendimi..

Sırada deplasmand Kasımpaşa maçı vardı... Açıkçası çok sıkıcı bi maçtı.. Kasımpaşa üstündü..
Ama dk.74 Volkan Bekci nin ortasına mükemmel bir kafa vuran Tekin Çağatay 11 beni canlandırdı.. Ancak hemen 4 dk. sonra yeni transferim Volkan Kolaçoğlu penaltı yaptı ve rakip bu fırsatı kaçırmadı maç 1-1 bitti..

Maçtan 3 gün sonra Fortis Türkiye Kupası nda Ünyespor maçımız vardı..
1 frikik,2 penaltı,1 de normal gol olmak üzere (diğerleri anormal mi) 4 gol bulduk ve 2 gol yedik.. Resim zaten herşeyi anlatıyor..

Ve Sırada Turkcell Süper Lig görmüş güçlü bir rakip vardı: Akçaabatsebatspor
İçimden bi ses "Havalara girmee.. Yenileceksiiin.. 5 yiyeceksiiin.." diyordu..
Futbolcularda içimdeki sesi duydular galiba çok isteksiz bir maç çıkarttılar..

Dk.5 kaleciden dönen topu Enis Kahraman ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi..
İçimden bir ses "Beşş..Beşş..Beşş" diyordu.. Demiyordu adeta tezahurat yapıyodu..
Derken Dk. 7 de Yücel Çabuk topu filelere yolladı...
Destull demeden dk.9 da Ümiz Ozan Kazmaz topu ağlarla buluşturdu..
Takımın ve benim moralim sıfırın altında -10(hava durumunda böyle diyolar da -10 zaten sıfırın altında biz bunu bilmiyomuyuz)
20 dakika suskunluk yaşandıktan sonra Ümit Ozan Kazmaz 29 da kendisinin 2. takımının 4. golünü attı...
31 de kendisinin 3. takımının 5. golünü attı..

33. te Burhanettin Çakırefe bizim şeref golümüzü attı içim rahatladı..

2. yarı soyunma odasında yüreklendirmek için hadi beyler 6 gol atıp bitiriyoruz bu işi dedim..
Hepsi bir den güldüler "HEHEHEHEHEHEHEHEHİHOHOHAHAH"
Ben de ne gülüyonuz lan ben ciddiyim dedim..
Tabi ciddi olduğumu duyunca birden gaza geldiler..(Serkan Gedik:Evet çok haklısın tabi yaparız hı-hı anlıyorum)
"Allah Allah Allah Allah" sesleriyle çıktık sahaya.. Fetihe çıkıyoruz sanki..

45 dk. boyunca müthiş ataklar yaptık ama sadece 3 ü kaleyi buldu..

Maç sonu takıma duygularını paylaş dedim.. Hepsi benle paylaştı duygularını..

Serkan Gedik: Hocam bence sen bi daha taktik yapma.. Biz arkadaşlarla oturur bi gün kafamıza göre bişeyler yaparız..

Volkan Bekçi: Hocam rica edersem şu kiralamayı iptal edermisin..

Serkan Rinal: Hocam gördün ben kötü oynamadım.. Volkan kötü oynadı... Ben sadece 13 kere adam kaçırdım, 34 tane hatalı pas verdim, 2 kere kendi kaleme gol atma teşebbüsünde bulundum, 7 tane gereksiz faul yaptım.. Bunlarda herkesin yapabileceği hatalar.. Düşmez kalkmaz bi Allah..

Volkan Koçaloğlu: Hocam gördün dimi Ümit Ozan ı nası tuttum ben tutmasam maç 2-1 di..
Tüm suç Serkanın adamlar atak yapıyo erif başladı " Temel 1 gün die.." Anlatıo da anlatıo.. biz sahada dolanıyoruz bi baktık maç 4-0 ...

Çakırefe Burhanettin: Hocam Serkanı nie oynatıon ya.. Adam 1 asist yaptı.. 3 kere topu direkten döndü die bi havalar afralar tafralar gol attım "gel gel" yapıo bana asist yaptı ya.. daa mütevazi oyuncular seç bence..

Duygu fırtınası yaşandı o gün.. Bende toutatis taktiğinden vaz geçtim kendi taktiğimi yaptım:
4-1-2-3

Yorumlar geldikçe DEVAM EDECEK..