1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Solo Kariyer: GaziantepBüyükşehirBelediyeSpor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

ii bir dm oyuncusu lazım bu taktik için

Quote Originally Posted by WoLdemoRt07 View Post
    ii bir dm oyuncusu lazım bu taktik için
    çok haklısın bu sezon Süper Lig e çıkarsam güzel bi yabancı dm transfer edicem.. Nengomashe çok iyi bi transfer olacaktı ama espanyol kaptı..

Akçaabat faciasından sonra Kocaeli maçında toparlanmak istiyorduk..

Ancak Kocaeli çok iyi oynadı Ali nin frikiğinden gelen gol bi anlam ifade etmedi..

Sırada Telekomspor vardı.. Kesin galibiyet diyerek çıktık maçı..

Başa baş bir mücadele oldu ancak Telekomspor forvetlerinin beceriksizliği tutmuştu.. İlk yarıda bulduğum 2 golün üzerine yattım ve 2-0 galip gelmesini bildim..

Türkiye Kupası önelemeleri 2. round da karşıma Gaziantepspor çıktı..

Aslında son zamanlarda oynadığımız en iyi oyunlardan birini oynadık ama kardeşlik bağlarımız yıpranmasın diye verdik maçı canları sağolsun :P:P

Sırada Karşıyaka vardı... Sonuç hakkında hiçbir fikrim yoktu...
    2-0 yenik girdiğim devre arasında sonuca gideceğiz hata yapmayın dedim ve hücum oynattım.. neticesini de 1 puan alarak gördüm..

Evimde Uşakspor la oynayacaktım... Açıkçası güclü bi kadrom olmasada Uşakspor un beni zorlayacağını düşünmüyordum..
    İlk yarıda bulduğum 2 gol sonrasında 1 forvet alıp iki libero oynattım... Ancak bulduğumz bi kontradan 3. golü de attık...

İstanbulspor deplasmanına gidiyordum.. Hiç umutlu değildim.. 2-0 güzel.. 2-0 yenilelim yeter diye hazırladım maça kendimi...
    Ancak ilk kontralardan 2 gol buldum ve 4-2-2-2 taktiğine döndüm zaman geçirme emri verip defansif oynadım.. Ancak 51 de gol geldi ve hakimiyeti ele geçirmişlerdi.. Bu yüzden 1 forvet alıp 1 libero oyuna sürdüm.. 4-3-2-1 defansif ve ağır bi oyun oynuodum.. yaptıkları ataklar seyreldi ve maçı çeviremediler..

Zorlu bi Elazığspor deplasmanına gittim..

Kontradan bulduğum golden sonra atakları sıklaştırdılar.. devreden önce taktik değiştirmek istemedim ancak eşitliği sağladılar...

Şuanda ligde 8.yim ama 1. ile aramda 4 puan fark var..
    Taktiği de yararlı buldum ayrıca.. Güzel 1 dm etkili kanatlar ile tutulmaz bu taktik..

Okuyanlardan ufakta olsa yorumlar bekliyorum...
    Yorumlar geldikçe DEVAM EDECEK....

Mesaj Yetkileri