Murat abi baya iyi götürecek gibi![]()
Murat abi baya iyi götürecek gibi![]()
murat inşallah başarısız olursun. arkanda değilim ve sana güvenmiyorum..
![]()
Valla baya iyisin Murat abi sana sorum olacak; Neden? (anladın sen onu) Ama ne yaparsanız yapın, moralinizi bozmak gibi de olmasın ama Tarık abi ya da Serkan ya da İlhan abi bu yarışmayı birinci bitirir
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Murat Abi benimde favorim başarılar..
Murat iyi başLamış.Umarım sonunuda böyLe iyi getirir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Başarılar kolay gelsin...
çok iyi başlamışsın 2 zor maç berabere bitmiş inş böle devam eder başarılar
Manu ve Chelsea maçlarında berabere kaldım ama iyi oynadığımı düşünüyorum.
Ancak itiraf edeyimki 2 maçın da son 30 dakikalarında öldük öldük dirildik![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel bir başlangıc yapmışsın.
Murat yine etrafta bulunan tüm oyuncuları topluyorsun herhalde.Ama sen işini bilirsin, hadi başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
dikkatimi çekti liverpool dışında o da pek sayılmaz ama rahat maç yok sanırım kazanırsa m'boro hep 1-0,2-1 bitiyo sınırdasın yani her an bişey olabilirbi de amma berabere kalmışsın ya arka arkaya
Kim bilir kaçerkez oynadı maçları ?![]()
Serhat ben alıştım canım senin o mesajlarına
Her zaman söylediğim gibi 85 kez oynar 86.da eklerim maçı![]()
Serhat bu galibiyeti sana armağan ediyorum![]()
5.1 depremi olmuş![]()
Ligdeki en büyük favorim Murat abiydi ve kendisi de bunu gösteriyor. Bu arada başlığa koptum.Boru olsaydı keşke.
![]()
O 5-1'lik maç hiç 86 kere oynanmışa benzemiyor en az 137 falan![]()
Murat başlığına baktım da :
BORO DA DEĞİL BORU DA! BROUGH KARDEŞİM!!!![]()
merak etmeyin ikinci yarı manisaspor gibi olur
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ne çabuk bitirdin yahu ilk yarıyı![]()
Bu Türkiye ligi değil Mustafa...Daha ilk yarının bitmesine 2 maç var![]()
![]()
Para için çoğu kişi sattı zaten downingi harika bi başlangıç olmuş tebrikler Murat abi
ankaraSpor gibisin abi..Habire berabere kalmışsın ama iyi gidiyosun.......
Tarıkcım öncelikle kıskanmayalım
Ayrıca yenemiyorsak da yenilmeyelim ama değil mi ??![]()