Yeni takımınla kolat gelsin. O takmı hiç duymamıştım![]()
Yeni takımınla kolat gelsin. O takmı hiç duymamıştım![]()
Ligde alınan 4-1'lik deplasman mağlubiyetinden sonra yine deplasmanda idik ancak bu kez Alman Kupası için ter dökecektik ve bu maç öncesinde taktiksel bazı değişiklikler yaptık.
İlhan'ın (peluk) tavsiye ettiği sisteme geçtik bu maç itibarıyla ve ilk maçta çokta iyi bir sonuç aldık. Ancak kazandığımız rakip kuvvetsiz bir ekip olduğundan çokta fazla havalara girmiyoruz.[Teşekkürler İlhan'a...
]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alman Kupası'nın 2. turunda Dortmund ile eşleştik. Ligde Dortmund'a karşı kazanmıştık ama bu kez deplasmana gideceğiz.
![]()
güzel bir galibiyet.......
Ligde Herhta Berlin karşısında çok üstün bir oyun oynamamıza rağmen golü bulamayınca kazanamadık.Kalecilerin meçı oldu denebilir.2 kalecide muhteşem bir performans sergilediler takımları için. Kümede kalma yolunda alınmış önemli bir puan.[Allah'ım bugünleride mi görecektim?
]
![]()
tebrikler Emre Abi başarılı sonuçlar
Tebrikler Emre Abi..Sonuçlar güzel.
tebrikler emre abi
Gençler ben şimdi oynayayım biraz upload işleri site çok kasıyor gece yarısına doğru eklerim inşallah.![]()
EmRe Abi iyisin... Başarılar...
Yarın iLk uçakLa yanında yım emre merak etme destekLemeye geLicez seni aLamanyaLara![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bekliyoruz![]()
Bence beklemeyin.![]()
Abi bu Burghausen nedir yahuBaşarılar dilerim inşallah küme de tutarsın takımı
İlhan'ı da unutmamış hani
![]()
(/s)
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuu kümeye kümeye![]()
Emre Abi istifa et yahu![]()
(/s)
Bu sonuçların ardından ligde son sıraya yerleştik. Bu takıma ne yaptıysam olmadı ne gol atabiliyoruz ne defans yapabiliyoruz. Artık karar verme aşamasındayım. Kariyerim açısından burada olmamam gerektiğini hisseder gibi oldum.![]()
Emre abi istifa!![]()
(/s)
Emre Abi bırak gel yahu takımı beraber senle Eyüp te çay dükkanı açarız geçinir gideriz...![]()
Evet uzun zaman oldu bu kariyer hikayesine başlayalı.Fenerbahçe ile başladığım ve Şampiyonlar Ligi kupasını almaya kadar giden başarılı bir başlangıçtı.Sonra Beşiktaş'la sıkıntılar içinde olunan şampiyonluğun ardından pekte iç açıcı geçmeyen Almanya macerası...
Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan yorumlarını esirgemeyen arkadaşların hepsine teşekkürlerimi sunarım.
Herşeyin olduğu gibi artık bu kariyerinde sonu gelmiştir dostlar.Zaten sadece 2 ligin açık olması bırakmamdaki en büyük sebeplerin başında geliyor.Tabii birde Almanya başarısızlığı.
Neyse çok uzatmayalım inşallah daha renkli daha başarılı bir kariyerde buluşuruz.
Bir garip Kariyer hikayesi burada son bulur...
İnşallah başka bir kariyerde göreceğiz Emre Abi seni![]()
(/s)
Hayırlısı olsun Emre abi.
Tipik Türk sineması sonLarı.Acısı iLe tatLısı iLe.En sonunda baktı oLmaz Genç çocuk aLmanya yoLLarına düşer ama başarısız oLur ve geri üLkesine köyüne dönmek zorunda kaLır.ŞaşaLı yıLdızLı günLer bir anda sönüverir ve sonuçta böyLe oLuyor işte.Başka kariyerLeri zevkLe okumak diLekLerimi iLetirim sana burdan emrecim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
acı,tatlı günlerimiz oldu abi...Sana hayatta başarılar![]()
Hepimizin sonu aynı.
Yaz sezonu yavaş yavaş kapanıyor.Dizi gibi olduk...
güzel kariyerdi.
Tüh be ne güzel daha eğlenicektikKümeye diyodun Emre abi bize..Bak biz oynadık düşmedik(Erdem abi ve ben) Ama sen devam etmedin.Sen küme düşmüş oldun
Biraz daha oynasaydın keşke ama biliyorumki çok yoğunsun zaten bitirmesende ekleyemezdin..
Ben oyunu oynayacağım yine Aygün hiçbirşeyi bırakmış değilim takımı kümede tutarım merak etme sen ama işte siz bilirmisiniz onu bilmem. Ben sadece buraya yazmaktan vazgeçtim. (nokta)
Biliyorum abi çok yoğunsun..Oynayıp yazmak uzun iş..Yalnız bu maçlar küme düşeceğini gösterir gibi..