Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Oyun Başlıyor [TKL]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Oyun Başlıyor [TKL]

OYUN BAŞLIYOR!!!!

Merhaba arkadaşlar. Hepiniz neden bu kadar geç kaldınız veya niye bu kadar uzattınız diye soracaksınız tahmin edebiliyorum. fakat kaydını onaylatan arkadaş olabilir vs. gibi nedenlerden dolayı son zamanlar olduğu için bu kadar beklemiş bulunmaktayım. Ayrıca belirtmek istiyorum ki Turksportal Interactive olarak yine Türkiye'de hiç denenmemiş hiç oluşturulmamış bir olayı sunmak bizleri gerçekten keyiflendiriyor. Çünkü sizler oynarken daha da keyif alıyorsunuz. Neyse... Bu kadar edebiyat fazla deyip ben en iyisi yavaş yavaş oyuna döneyim.

Öncelikle kayıtlardan ve kayıt onaylatmadan bahsetmek istiyorum. Arkadaşlar biliyorsunuz ki ilk sezonda ligimize oynayacak olan arkadaşlarımızı bizler seçiyorduk. Elimizden geldiği kadar herkese eşit davranmaya çalıştık. Zaten kriterlermiz de belliydi. Bu kriterler doğrultusunda bizimle birlikte oynayacak arkadaşlarımızı seçtik. Açıkçası bu seçimi de yaparken hiç zorlanmadık. Aksine çoğu zaman sizlerden gelen yorumlar listeyi daha iyi şekillendirebilmemize neden oldu. Yani aslında burada bizimle oynayacak olan insanlar kendi kendilerini seçtirttiler diyebiliriz. Kayıt onaylatma esnasında bazı arkadaşlarımız kayıtlarını onaylatmadılar. Bu yüzden kurallarımız gereğince kayıtlarını onaylatmayan arkadaşlar listeden çıkarılacak ve kalan menejerlerle oyuna BAŞLANACAKTIR. Kaydını onaylatmış olan arkadaşlarımızın listesi -bunlar bizimle oynayacak arkadaşlarımız oluyor- aşağıda açıklanmıştır. İşte bizlerle oynayacak menejer arkadaşlarımız :

1. Ayg.22
    2. Coşkun Özdemir
    3. Çağrı Zorkol
    4. elhadji
    5. EmRe1905
    6. Eray Dengiz
    7. eGowiCh
    8. Jesus_FB
    9. ms1907
    10. Murat Özdemir
    11. mustafa35
    12. peluk
    13. Sekopej

Yukarıda bulunan menejerler lige başlayacak olan menejerlerdir.

Gelelim artık oyunumuz için gerekli olan oyun içi kurallara :
    • Takımınızı yönetmeye başladıktan sonra belirli periyotlarla ekran görüntüsü koymayı unutmayın. Bu ekran görüntülerini kariyeriniz için YENİ KONU açarak belirtin.
    • Verilen takımın ekran görüntüleri : Transferler, Fikstür, Maç Sonuçları ve Puan Durumu olarak eklenmelidir. Eksik olanlar 3 defa uyarılacaktır. Uyarıya uymayanlar organizasyondan ÇIKARILACAKTIR!
    • Her menejerin kendine özel konusu olacak ve kariyerini bu konu altında sürdürecektir.
    • Her menejer için kariyerini bitirme süresi 10 gündür. 10 gün içinde kariyerini bitirmeyen neden belirtmeksizin ORGANİZASYONDAN ÇIKARILACAKTIR!
    • Kuralların katı olmasının nedeni organizasyonun devamlılığı içindir. Çünkü bunun sürekli devam eden bir proje olması düşünülmektedir.
    • İlk sezon sonunda başarılı olan menejerlere daha düşük takımlar verilecektir. Ve Profesyonel Menejer olarak adlandırılacaklardır. Şu anda herkes birer Amatör Menejerdir. Başarı kazandıkça menejerlerimiz gruplara ayrılacaktır. En üst grup Dünya Klası (World Class) grubudur.
    • Her oyundan sonra ekran görüntülerine göre istatistikler belirlenecek ve bu istatistikler tablo ve ekran görüntüleriyle beraber forumda ve sitede yayınlanacaktır.
    • Puan durumu her 5 haftada bir yayınlanacaktır.
    • Bu oyunumuzun tüm hakları Çağrı Zorkol ve Turksportal Interactive sitesine aittir.
    • Bütüm oyuncular yukarıda bulunan kuralları KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR!
    Gelelim oyununuzun özelliklerine ve nasıl oyuna başlayacağınza :

Arkadaşlar lyeni oyuna başlarken sadece İngiltere Premier Ligi'ni seçeceksiniz. Veritabanınız Büyük olacak.Özellik saklamayı pasif hale getireceksiniz. Oyuna başladıktan sonra gerçek menejer bilgilerinizi gireceksiniz. Ayrıca menejerlikten evel sadce "Profesyonel Futbolcu" seçeneğini işaretleyeceksiniz. Bunlar istatistikler için ÖNEMLİ! Veeee işte takımınız :

Menejer olarak başlayacağınız ilk sezonda İngiltere Premier Ligi'nden Middlesbrough takımını yöneteceksiniz. Takımınız Avrupa kupalarından oynamıyor. Bu yüzden sadece hazırlık maçlarında yurt dışına çıkacaksınız. İngiltere'de yapabileceğinizin en iyisini yapmanız gerekiyor. Tabii herkesin hedefi öncelikle Avrupa kupalarına katılabilmek. Ama bizim sizlerden isteğimiz zorda olsa 2 kupa kaldırabilmek!!! Transfer konusunda serbestsiniz. Bütçenize göre istediğiniz oyuncuları transfer edebilirsiniz.

Kariyerinizi yeni konu açarak başlatabilirsiniz. Ancak konunuzun başlığı :

[TKL] Kariyerinizin Adı

şeklinde olmalıdır ki diğer kariyerlerden ayırabilelim.

Tekrar hatırlatıyorum : Kariyei bitirmeniz için 10 gün süre verilmiştir. 10 gün içinde 1 sezonu tamamlayamayan menejerler neden gösterilmeden TKL'den UZAKLAŞTIRILACAKLARDIR!

Umarım herkes başarılı olur. Çünkü herkes başarılı oldukça çekişme gittikçe artacak.

Bu arada az kalsın söylemeyi unutuyordum. Menejerler birbirleriyle kariyerleri esnasında laf dalaşı da yapabilirler. Yani kısacası sizden istediğimiz kendinizi gerçekten bir menejer gibi hissetmeniz.

Umarım memnun kalırsınız ve eğlenceli bir oyun olur. Ayrıca bu kadar uzun bir yazıyı okudğunuz içinde sizlere çok teşekkürler. tüm menejer arkadaşlarıma kolay gelsin. Hepimize iyi oyunlar!

TURKSPORTAL EN İYİ MENEJERİNİ SEÇMEYE BAŞLIYOR!!!!!!

omer-faruk-14 Misafir

Çok güzel bir yarışma bizleri bekliyor. Ne diyelim, HAYIRLI OLSUN.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Katılan herkese başarılar..
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun katılan arkadaşlara ve TSİ'ye..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

10 gün az değil mi? Hiç olmazsa 15 gün...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılarn Arkadaşlara başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun. İnşaallah zevkli ve çekişmeli olur. Katılan diğer arkadaşlara başarılar...

Hepinize Başarılar.

10 gün banada biraz kısa geldi ama tüm gün fm oynayarak bitirebilirim. Puan durumunu her maç sonunda mı koyacağız acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bu olayda olmak vardı şimdi.. Katılanlara başarılar. Çok eğlenceli olacağa benziyor.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

rekor heralde bukadar katılımcı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Katılmak isterdim ama seçilmemişim. Neyse sağlık olsun. Oynayacak arkadaşlara başarılar.

Default oyun basliyor

merhaba arkadaslar CM 3 den beri bu oyunun fanatigiyim sizden oyuna katilabilme konusunda bilgi almak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim bu turnuvaya mutlaka katilmak istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by vahitcolak View Post
    merhaba arkadaslar CM 3 den beri bu oyunun fanatigiyim sizden oyuna katilabilme konusunda bilgi almak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim bu turnuvaya mutlaka katilmak istiyorum
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44547 bu linkte tüm sorularının cevabını bulabilirsin...
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bENCE Çok güzel olacak..Bizde Bi daha ki sefere inşallah.......Başarılar............

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takımı çok sevmiyorum.Ama bakıcaz..5 günde bitirebilirim oyunu..Bu arada transfer serbest mi ?

17. Default

Serbest

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    10 gün banada biraz kısa geldi ama tüm gün fm oynayarak bitirebilirim. Puan durumunu her maç sonunda mı koyacağız acaba?
    Sorduğun sorunun cevabını ilk mesajdaki kurallara ekledim Mustafa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun bakalım .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu kadar olabilir...

Çok iyi bildiğim ve incelemesini yaptığım bir takım.

Önceki turnuvalarda da almıştım.Başarılı olacağıma inanıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu TKL kariyerleri sabitlenmeli bence Çağrı Abi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben oyunda başka bir soyad kullanıyorum gerçek soyad kullanmak illa şart mı ?

23. Default

modifiyer kullanılırsa nasıl anlıcaksınız

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    modifiyer kullanılırsa nasıl anlıcaksınız
    Çağrı abi güvendiği kişileri seçti emin ol ki kimse kullanmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Süpersin Çağrı, sayende oyuna ısındım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben cok uzgunum anlarsiniz

27. Default

turksportal'ın gercekleştirdiği en büyük organizasyonlardan biri...

28. Default

Modifiye yapıp kazanınca insan sadece kendini kandırmış olur zaten.

Herkese başarılar.. En kısa zamanda kariyerime başlayacağım..

bu oyunlarda hile donmesin sakin??

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri