Sayfa 80 / 439 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Del Piero_10 Misafir

ronaldo şuan forma numarası olan 99 u zorluyor kilosuyla,burada o sınırı geçer kebablarla.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

transfer durdu arkadaslar..

Schalke will drei Millionen mehr als Galatasaray bietet
    Allerdings nicht um jeden Preis. Schalke fordert noch acht Millionen Euro, Galatasaray hat sein Angebot inzwischen auf knapp fünf Millionen Euro erhöht. Mehr wollen die Istanbuler nicht bieten. „Die Ablöse von acht Millionen Euro ist zu hoch, weil er nur noch ein Jahr Vertrag hat. Für ein Jahr zahlen wir nicht diese Summe, Schalke muss sich auf uns zubewegen“, so Sezgin. „Aber wir kämpfen um Lincoln, und ich bin sicher, dass wir eine Lösung finden.“
    Der Zeitpunkt ist allerdings noch unklar. Während Wittmann und Sezgin von einer schnellen Einigung ausgehen, vermisst Schalkes Manager Andreas Müller die angekündigte Transferoffensive der Türken. „Seit vergangenem Freitag hatten wir keinen Kontakt, es hat sich niemand mehr bei uns gemeldet“, sagte Müller gestern. „Wir wissen nicht, ob sie bereit sind, ihr abgegebenes Angebot zu erhöhen.“

__________________________________________________ ____

SCHALKE .. GS'yin önerdiginden 3 Million daha cok istiyor!

Schalke ancak belli bi para icin lincolnu vermeyi düsünüyor!.. schalke 8 Mio istiyor.. GS GS son olarak 5 Milliona cikt,i daha cok vermek istemiyorlar..
    sezgin: 8 Million Euro bi senelik kontrati kalan oyuncu icin cok fazla! Bi sene icin bu parayi ödemeyiz .. schalke fiatla inmeli ! Ama lincoln icin savasiyoruz..... ve eminim ki bir yol bulacagiz..!

Zaman beli degil... Wittmann ve Sezgin cabuk olacagini düsünürken ... schalke manageri müller'den tokat geldi..

gecen cuma günün'den beri kontagimiz yok .. kimse bizi aramadi.. rakami yükseltmeye hazirlarmi bilmiyoruz..!

Cok ilginc bir haber alinti yaptim kaynagi ariyorum bakiyorum Ortam germesi icin yapilmis gibime geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Walla Levent Tüzemen ve Haldun Üstünel bu transfer hakkında Çok konuştuLar eğer oLur da transfer gerçekLeşmez ise imajları zedelenir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Allerdings nicht um jeden Preis. Schalke fordert noch acht Millionen Euro, Galatasaray hat sein Angebot inzwischen auf knapp fünf Millionen Euro erhöht. Mehr wollen die Istanbuler nicht bieten. „Die Ablöse von acht Millionen Euro ist zu hoch, weil er nur noch ein Jahr Vertrag hat. Für ein Jahr zahlen wir nicht diese Summe, Schalke muss sich auf uns zubewegen“, so Sezgin. „Aber wir kämpfen um Lincoln, und ich bin sicher, dass wir eine Lösung finden.“
    Der Zeitpunkt ist allerdings noch unklar. Während Wittmann und Sezgin von einer schnellen Einigung ausgehen, vermisst Schalkes Manager Andreas Müller die angekündigte Transferoffensive der Türken. „Seit vergangenem Freitag hatten wir keinen Kontakt, es hat sich niemand mehr bei uns gemeldet“, sagte Müller gestern. „Wir wissen nicht, ob sie bereit sind, ihr abgegebenes Angebot zu erhöhen.“

Schalke ancak belli bi para icin lincolnu vermeyi düsünüyor!.. schalke 8 Mio istiyor.. GS GS son olarak 5 Milliona cikt,i daha cok vermek istemiyorlar..
    sezgin: 8 Million Euro bi senelik kontrati kalan oyuncu icin cok fazla! Bi sene icin bu parayi ödemeyiz .. schalke fiatla inmeli ! Ama lincoln icin savasiyoruz..... ve eminim ki bir yol bulacagiz..!

Zaman beli degil... Wittmann ve Sezgin cabuk olacagini düsünürken ... schalke manageri müller'den tokat geldi..

gecen cuma günün'den beri kontagimiz yok .. kimse bizi aramadi.. rakami yükseltmeye hazirlarmi bilmiyoruz..!

Cok ilginc bir haber alinti yaptim kaynagi ariyorum bakiyorum Ortam germesi icin yapilmis gibime geliyor
    Ortamı biLmem ama beni baya gerdi. off off

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    ronaldo şuan forma numarası olan 99 u zorluyor kilosuyla,burada o sınırı geçer kebablarla.

Katılıyorum
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

işte bende bundan korkuyorum burada el üstünde nereye gitse herkes el ayaka hizmette filan türk yemeklerine dayanamaz o futbol filan unutur zaten almadığı kupa yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

8 milyon euro çok yahu.Bence Riquelme'ye yönelsinler..Riquelme 5 milyon euro..
    (/s)

CashFl0w,Emurafu vs.. siz de olmasanız benim bu transfere inancım tamamen bitmişti ama içimde hala küçük bir umut var sizin sayenizde inşallah haklı çıkarsınız da bitmiştir bu transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ronaldo transferi bu yönden tehlikeliNeyse Adriano'ya dönelim..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşaLLah.. ßütün bekLeyişler bunun için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Allah Allah sinir olcam ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    8 milyon euro çok yahu.Bence Riquelme'ye yönelsinler..Riquelme 5 milyon euro..
    Kim dedi size riquelme gelecek diye riquelme kac defa dedi avrupaya gelmicem diye hatta shanktar ona 12 milyon dolar onerdi onuda reddeti galatasarayda aynen boyle dedi bana bu parayi verdiler onu reddettim dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence artık bitti umutlar..

Lincoln'ü transfer e-de-me-dik.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Usta bu haberin kaynagi nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lincoln...

Riquelme...

Hangisi bomba ve iyi transfer olur sizce?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    Usta bu haberin kaynagi nedir?
    Onu arıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar kaynagi ariyorum gs forumunudan aldim bulunca koyucam cokta umutsuzluga kapilmayin 100 haber aldik diyor bir tanesi olumsuz diyor bekliyelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln...

Riquelme...

Hangisi bomba ve iyi transfer olur sizce?
    ßak sana açıkLadık bunu ama sen hala aynı şeyi tartışmak istiyorsun gelmezz Riquelme.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

www.welt.de
    ve televizion
    Kaynak bu incelicem simdi

riquelme gelmicem dedi daha onece reddetti bizi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

adrianoya dönüp umutlanmak istemiyorum ... inter neden kiralık versin ki bize bu sene ligde juve-milan tehlikesi var inter'in 100.yılı suzao milana gitti , realin teklifi reddettiler vs. vs. vs. çok çıkmaza dönüyor bu iş

Yahu 100 lerce geldi istanbula imzaladı haberine inanıyosunuz sonra hop 1 tane olumsuz haber geliyor hemen ona inanıyosunuz. Demekki sizde gerçekden inanmıyormuşsunuz diğer haberlere.

arkadaşlar çokta umutsuzluğa kapılmayın bu haber hakkında çünkü www.welt.de
    buranın fotosporu gibidir belki

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O zaman Lincoln'de gelmez.Adamlar 8 milyon euro istiyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bide başlık haber olarak vermişler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu haber yalan buna eminim bu haber hem bugun 4 de konulmus
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Yahu 100 lerce geldi istanbula imzaladı haberine inanıyosunuz sonra hop 1 tane olumsuz haber geliyor hemen ona inanıyosunuz. Demekki sizde gerçekden inanmıyormuşsunuz diğer haberlere.
    usta kimdedi inanmiyorum diye ben sozumun arkasindayim al bak demin ne yazmisim okumadin galiba al

Arkadaslar kaynagi ariyorum gs forumunudan aldim bulunca koyucam cokta umutsuzluga kapilmayin 100 haber aldik diyor bir tanesi olumsuz diyor bekliyelim

Yazdiklarima bak hak verirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman Lincoln'de gelmez.Adamlar 8 milyon euro istiyor.
    FenerbahçeLi oLduğun nerden beLLi oLuyor , GünLerdir o kadar kanıt koyduk bir türLü inanmadınız bir tane oLumsuz haber gördün hemen inandın şimdi de diyorsun ki 8 milyon € istiyorlar Lincoln geLmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    işte bende bundan korkuyorum burada el üstünde nereye gitse herkes el ayaka hizmette filan türk yemeklerine dayanamaz o futbol filan unutur zaten almadığı kupa yok
    şampiyonlar ligini almışmıydı??

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bizim yönetim Adriano transferlerini yalanlamayarak dikkati Adriano'ya çekmek istiyor galiba.Sonra zaten Ronaldo yalanlanıyor.Yani dikkatler başka yönlere çekiliyor olabilir.Adriano hedef gösterilme düşüncesinde olabilir..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

almadı galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Neyse Arkadaslar korkmaya gerek yok bu tur haberler olacak Tabiki hemen herkez aldik diyor almanyanin en cok okunan gazetesi bile diyor Ama bu tv de yok oyle diyor hemde adini yeni duyuyorum ayrica baskan genel kurulda bile dedi gidecegini bence yalan soyluyor o kanal gelicek zor olucak ama gelicek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet Fenerbahçeliyim!

Schalke her saniye bir pürüz çıkartıyor.Bu da onlardan bir tanesi..Hadi sizin koyduğunuz haberlere inandık.Buna da inanmak hakkımız değil mi?

Yani sizin isteğinizle mi istediğiniz haberlere inanacağız veya inanmayacağız?

Bunu sen belirleyemezsin!
    (/s)

Mesaj Yetkileri