Sayfa 91 / 439 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
2,701 ile 2,730 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Adriano'ya hicbir kulüp 55 milyon € vermez.. belki 2 sezon önce olsaydi verirlerdi )
    Evet İnter'e dönüşünün ilk sezonundaki performansı ile 55 milyın Euro edebilir ama şimdi zor en fazla zorlasan 25 milyn eder..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by paco View Post
    burda alinti demeyi unutmussun o zaman .......
    usta o kadarcik sey icin alinti demeye negerek var onemli bilgilerin hepsini alinti diyorum onlarida fazil abi veriyor mesela fazil abi zenit haberi yalan dedi

Neyi tartışıyoruz ki?
    Kimin kimi tanıdığıı bırakın da Lincoln seneye kaç gol atıp, kaç asist yapar onu konuşun başka bir yerde..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    burda alinti demeyi unutmussun o zaman ....... (bu arada forumdan fazil abiyi bende biliyorum)
    Kardeşim adam Link vermiş alıntı diye yazmasına gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    arkadaşlar ayıptır sorması adrianonu gelmesi kolay bi iş değildir fmde hersene chelsea alıyo 125 vede 150 milyon ytl arası bir paraya kıralık gelmeside pek akla yatmıyo.Ama gelirse sırf onu izlemek için ankaradaki maçlarına gelirim
    NOT:Beni gs formamla maça alırlar mı
    İşte kendin söylemişssin o kadar çok para ancak Fm de veriliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

arkadaşlar ayıptır sorması adrianonu gelmesi kolay bi iş değildir fmde hersene chelsea alıyo 125 vede 150 milyon ytl arası bir paraya kıralık gelmeside pek akla yatmıyo.Ama gelirse sırf onu izlemek için ankaradaki maçlarına gelirim
    NOT:Beni gs formamla maça alırlar mı

Arkadaşım FM oynamıyoruz ki

Hem FM'de Abramoviç çıldırmış durumda yani Adriano'ya 150'de verir..Gider sonra Necati Ateş'e yine aynı parayı verir FM'de..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Paco kardes neyse sunu birakalim bu konuyu daha cok takip edersen beni anlarsin koskaca zenirtin sitesini koydum ne var bundaki alinti yazmaya cok onemli birsey olursa zaten yaziyorum daha sik takip et beni anlarsin hergun birini laf etmesine uzuluyorum neyse isimize bakalim

Emek Emekdir sonuçta.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

fmyi vermemin nedeni gerçeğe okadar yakın ki onun için (nani vede anderson olayında olduğu gibi fmde adamları hemen büyük klupler kapıyo)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Birinci Ağız’dan Lincoln ve Seyrantepe Müjdesi
    21 Haziran 2007 Perşembe | 13:19

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Radyospor’da yayınlanan Bülent Yüksel ile imza programında transferler ve Külüpler Birliği-Federasyon polemiğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Lincoln’un büyük aksilik çıkmadığı takdirde, önümüzdeki hafta başı İstanbul’da olacağı müjdesini veren Canaydın, Roberto Carlos transferini de değerlendirdi. Başkan Canaydın 16 müteahhit firmanın Seyrantepe ihalesi için şartname satın aldığını da söyledi...

İşte Bülent Yüksel’in sorularını yanıtlayan Canaydın’ın açıklamalarının tam metni:

TOPLANTININ YERİNİ DEĞİŞTİRMEK HAKKIMIZDi

Canaydın, kulüpler birliği biliyorsunuz 18 kulüpten müteşekkül. Bu kulüplerin talebi üzerine, bu talep muhakkap yarıyı geçen bir talep olmasına dikkat ederiz. Ankara’da bir toplantı yapmamız talebinde bulundular. Biz de bundan evvel Federasyon ile ayın 19’unda İstanbul’da bir toplantı yapmak üzere birkaç kere sayın Haluk Ulusoy’un babasının rahatsızlığından dolayı ertelenen ve sonunda 19’unda mutabık kaldığımız bir toplantı yapıldı. Kulüpler birgün sonra Ankara’da istediklerini söylediler. Biz Federasyona ilettik. Muhakkak böyle bir hakkımız vardı. Ve Federasyon da Ankara’daki toplantıya katılamayacağını söyledi. Biz Ankara’daki toplatımıza devam ettik ve yaptık. 14 kulüp katıldı. Katılmayan kulüplerimiz oldu. Gaziantepspor, Ankaragücü, Sivasspor ve Bursaspor oldular. 14 kulübün katılımı ile yapılan toplantıda gündem konuşuldu. Gündemin en sonunda da Federasyon Genel kurul hakkındaki tavsiye kararı çıktı.

YABANCI SAYISI NE OLACAk
    Federasyonun yabancı oyuncu sayısı için biz tavsite kararında bulunabiliriz. Yabancı oyuncu statüsünü belirleyen mercih Federasyondur, belirleyecek zaten. Kulüpler Birliği, federasyonun başkan vekili Affan beyle toplantı yaptı, taleplerimizi ilettik. Bu en son toplantıya bunları bağlamamak lazım. Federasyon yönetim kurulu kararı alacak. Yabancı sayısını tespit edecek tek merci. Yine federasyondur. Biz yalnız tavsiyerimizi ve arzularımızı iletiriz.

KARAR FEDERASYONUNDUR

Bu konuda biz ne istersek isteyelim bu konudaki karırı Federasyon verecektir. Federasyon ve kulüpler birliği yalnız tasfiye kararı arzusunu söyler. Federasyon da yönetim kurulu olarak kararı verir. Bugüne kadar bu böyle olmuştur. 18 madelik kulüpler olarak federasyondan istediklerimiz vardı. Bunu yazılı olarak federasyona bildireceğiz. En son maddede Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’ydu. 26-27 sinde yapılacak olan mali genel kurulda oy çokluğuyla güven tazelemisine gitmesini ve burada bir seçim var. Bu gündeme seçim maddesi eklenmesi ve bir seçim yapılması talep edildi. Zaten Ankara’da kulüpler birliğinin yapacağı budur.

KIZIL İLE SÜREKLİ BERABERİM

Başkan Canaydın, madyada yer aldığı gibi Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın "Canaydın’ın olduğu toplantılara katılmam" şeklinde bir görüşünün olup olmadığı sorusu üzerine de şu ifadeyi kullandı:

İbrahim Kızıl ile sürekli görüşüyorum ve devamlei irtibat halinde olan birisiyim. Kulüp başkanıyım önce. Ondan sonra Kulüpler Birliği Başkanı’yım. İbrahim ile konuştuğum zaman hiçbir zaman böyle bişey duymadım. Duyacağımı da tahmin etmiyorum. Bu onun kendi belceğidir. İsteği gibi hareket edebiliri. Ben birlikten ayrılmasını yazılı mürecatrı yok. Bu beraberlik daima var bu İlhan beyin kendi tasarufudur.

Kulüpler birliği oy çokluğu ile Ulusoy’un da katılmasını arzu ederek güven tazeleyen bir seçim talebinde tasfiye karanıda bulunduk. Federasyonun genel kurulu bunun için son karanı verecektir.

VODAFONE KARARINI SEÇİMLERENDEN SONRA VERECEK
    Vodafone’un Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra sponsorluk anlaşmasını geri çektiğinin doğru olmadığını söylmeyen Özhan Canaydın, "Bu firma karını genel seçimlerden sonra verecek" dedi. Bu firmanın bizim ismimizi kulandığı şeklindeki haberle ve yorumlara katılmıyorum. Bize teklifi sonra getireceğini söylediler. 50 milyon dolar kasamıza nakit para gireceği şeklinde söylemler doğru değil. Bunlar kulübün iç meselesinde olan şeyler. Şimdi biz AVEA ile çalışıyoruz. Vodafon’un da teklifi olabilir onlar ,genel seçimlerden sonra teklif getirmeyi düşündükleri söylediler. Bu sponsorluğiun gerçekleşmemesi derbide yaşanan olaylarla ilgisi yoktur.

VE LINCOLN TRANSFERİ

Lincoln için çok çalıştık. Halende çalışıyoruz. Sayın sezgin bir haftadır yurt dışında, Avurapadaki oyuncçuların çoğu tatilde. Kendisi transfer etmek isteğimiz oyuncular ile temaslarını sürdürüyor. Linkoln ile hertürlü mütabemek sağlandı. Kulübü ile çok küçümk pürüzler kaldı. Yarın hafta sonura kadar bitirecektir inşallah. Bununu için çalışıyoruz. Yeni haftada İstanbul’da olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu müjdeyi bütün Galatasaraylılara bildireceğiz. Merak eden herkese.

CARLOS TÜRKİYE İÇİN İYİ TRANSFER

Roberto Carlos’un Türkiye’ye gelmesi Avrupa’da dünya piyasında ismi olan bir futbolcunun Türkiye gelmesi çok önemli olaylardır. Bunu takdirle karşılıyorum ve önemsiyorum.

SEYRANTEPE İÇİN ŞU AN 16 FİRMA DEVREDE

Seyrantepe Stadı’nın ihalesi için şimdiden Toki Tarafından 16 müteahhit firma şartnameyi satın aldılar ve incelemeye girdiler. Bu çok ciddi bir başlangıçktır. ihale 19 temmuza kadar sürecek. İnşallah ağustons sonlarına doğru tarip vermek tehlikelidir bu işte. İhale çalışmaları sürüyor. Artık bütün camiaya hayırlı olsun diyorum.

TARANSFERLER BİR HAFTA BİTECEKTİR

Transferler için çok çalışıyoruz. Anlaştığımız futbolcular dışında görüştüğümüz başka futbolcular da var. Önümüzdekmi hafta transferlerin tamanı bitirmek istiyoruz. Volkan ile anlaştık kulübye anlaşma sağlak üzereyiz. Önümüzdeki hafta bütün transferlerin bitğini açıklayacağız.
    ORKUN İÇİN KIRGINLIĞA GEREK YOK
    Bursaspor’un ön anlaşma yaptığı kaleci Orkun’un Galatasaray’ı tercih ettiğni söyleyen Özhan Canaydın, "Bunda bize suçlamaları doğru değil" dedi. Menejer bize Orkun, Galatasaray tercihi ediyor dedi. Orkun 12 yaşından beri bizim alt yapımızda yetişmiş ve bizi tercih etmiştir. Onun için böyle şeylere gerek yok .Transferde bu tip şeyler olur kırgınlıklara gerek yok. Tamir ediler. Her camia birbiriyle beraber iyi geçinmeye türk spor kamoyunda mecburdur. Bizde yolomuza devam ederiz.
    ALINTI

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fmyi vermemin nedeni gerçeğe okadar yakın ki onun için (nani vede anderson olayında olduğu gibi fmde adamları hemen büyük klupler kapıyo)
    Ancak gerçek hayatta o fiyatlarda transferler görüyormusun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet kapıyor ama belirttiğin o parayla değil Real bile Kaka'ya 75 milyon euro veriyor.Chelsea gerçekte 150 vermez Adriano için..
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu beni bile inandıracak nerdeyse bu gazeteler Adriano gelecek diye .Bakın bu yönetim Alex ile sözleşme imzaladıktan sonra Adriano'yu almaz.

Bence bugünde çıkmaz gerçek bi haber

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence uA ' da umudu kesmiş baksana eskisi kadar haber getirmiyor uA ' dan Emrah.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fazil abi gelecek diyor sikmayin kendinizi diyor artik bu isin donusu olmadiginida soyluyor al bir haber sana Suanda Sadece almanyada odenmesi gereken vergiler kalmis teminat falan hep bitmis

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İtüsözlükte bir yazarın Ronaldo ile yazdığı bir bilgi.doğruluğu veya yanlışlığı hakkında bilgim yok.

sanırım fenerbahçe'ye transferi gerçeklemiş olan futbolcudur.zira bugün finansbank'ın karaköy şubesinden milan kulubüne 9 milyon dolarlık teminat mektubu gönderilmiştir.ronaldo'nun alacağı miktar için senelik 7 milyon dolar civarı bir rakam söyleniyor.

Çok az kaldı, bütün Türkiye şaşkına dönecek. Toplu imza olacak.

Bu söyldiklerimde yanılırsam, forumdan ayrılcam ve herkesden özür diliyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar 10 numara bu sene boş kalmaz, elbet yerini bir yıldızla dolduracaktır Aziz Yıldırım..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yalanlandı teminat mektubu resmi sitede

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    İtüsözlükte bir yazarın Ronaldo ile yazdığı bir bilgi.doğruluğu veya yanlışlığı hakkında bilgim yok.
    belki de o milan kulübü İNTER'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    belki de o milan kulübü İNTER'dir.
    Ronaldo başlığının altında yazılmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cuma aksami Resmi aciklama yapilcakmis ama o kadar emin degilim bunda

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

arkadaşlar valla birbirinizle tartışmaya birbiriniz kırmaya değmez bu transfer işi kolay değil futbolcular can atmıyorlar türkiyeye gelmek için böyle sorunlar çıkabilir. Ben özellikle Adnan sezgine çok güveniyorum eğer o bu konuda bişeyler söylerse olay bitmiş demektir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Ronaldo başlığının altında yazılmıştı
    evet benim de ordan aklıma geldi zaten.

acaba bu teminat mektubu olayı gerçek mi? kulüpten yalanlama geldiğine göre cidiye almışlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence yönetim Adriano'yu yalanlamayarak dikkati onun üstüne çekiyor.Hedef Adriano,transfer Ronaldo olabilir..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özhan Canaydın demiş var mı bundan aalası.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arkadaşlar valla birbirinizle tartışmaya birbiriniz kırmaya değmez bu transfer işi kolay değil futbolcular can atmıyorlar türkiyeye gelmek için böyle sorunlar çıkabilir. Ben özellikle Adnan sezgine çok güveniyorum eğer o bu konuda bişeyler söylerse olay bitmiş demektir...
    Valla ben hala inaniyorum adnan polat ve sezgin tuttugunu koparir zatende kopardilar teminat bile halledildi

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ozman oynuyacağı kadar kontrat yaparsın mesela 2 yıl. zaten iki yılda oyucu werceğini werir sonra futbola hala dewam etmek istiyorsa kendini iyi hissediyorsa yine dewam kararı alırsın bu kadar basit
    V tusu bozuk herhalde klavyenin.

Sergen bonservisini almis BJK'de oynamak istiyormus. Keske gelse.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HaLa aynı şeyLer konuşuLup duruyor bırakaLımda herşey netLeşince konuşaLIm.Hep aynı şey aynı şey.Bu kadar heyecana gerek yok
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri